facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συνοριοφύλακες έπιασαν δυο Τούρκους δουλέμπορους- αφού έπεσαν και πυροβολισμοί- στον Έβρο!

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση για την σύλληψη των δύο Τούρκων δουλεμπόρων ξεκίνησε από χθες το απόγευμα, όταν οι Έλληνες συνοριοφύλακες περικύκλωσαν το σημείο, όπου η ίδια βάρκα με τους..
Τούρκους μετέφερε 40 περίπου λαθρομετανάστες σε τρία δρομολόγια.Ειδικότερα, όπως γράφει το
faros24.gr περίπου στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα από τον Εργίνη- που είναι παραπόταμος του Έβρου ακούστηκε ο θόρυβος από την εξωλέμβια.
Η βάρκα έφθασε στην Ελληνική πλευρά και οι 15 λαθρομετανάστες κατέβηκαν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και οι Τούρκοι έφυγαν με το φουσκωτό των 5μ. που διαθέτουν.Γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα η βάρκα ξανακούστηκε και πλέον ήταν όλα έτοιμα για το «πέσιμο». Η βάρκα έφτασε, οι λαθρομετανάστες κατέβηκαν και οι συνοριοφύλακες ζήτησαν από τους Τούρκους βαρκάρηδες να παραδοθούν.
Αυτοί παρότι αιφνιδιάσθηκαν όχι μόνο δεν παραδόθηκαν, αλλά αυτός που οδηγούσε άρχισε να πυροβολεί. Ακολούθησε για μισό λεπτό ανταλλαγή πυροβολισμών, μέχρι που χτυπήθηκε η μηχανή της βάρκας, ενώ ο ένας Τούρκος δέχθηκε σφαίρα στο δεξί πόδι και ο άλλος συνελήφθη.Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, συνελήφθησαν οι λαθρομετανάστες και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε.
Μάλιστα, σύμφωνα με το faros24.gr, λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο ένας εκ των δύο Τούρκων ήταν αυτός που είχε πυροβολήσει μία φορά κατά ανδρών της FRONTEX και σε μία άλλη επιχείρηση κατά Ελλήνων συνοριοφυλάκων.

taxalia.blogspot.com

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news