facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Καψής: Ορατός ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ

«Το επόμενο τρίμηνο θα κριθούν όλα», επανέλαβε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής και επέμεινε ότι θα πρέπει να υπογραφεί οπωσδήποτε η νέα δανειακή σύμβαση, για να μην οδηγηθούμε εκτός αγορών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε, ότι υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές και πολιτικές δυνάμεις που θέλουν την επιστροφή στη δραχμή και επεσήμανε ότι ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ δεν έχει ξεπεραστεί.

Ακόμη, ο κ. Καψής απέκλεισε ανασχηματισμό αυτή τη στιγμή ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το να προκηρύξουμε τώρα εκλογές, τις οποίες προσδιόρισε χρονικά γύρω στον Απρίλιο. Όπως σημείωσε, «αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η στήριξη της κυβέρνησης και η προσπάθεια και των τριών κομμάτων που μετέχουν την κυβέρνηση να συνθέσουν τις διαφωνίες τους».

Αναφερόμενος στο ζήτημα με τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, ο κ. Καψής τόνισε ότι θέση της κυβέρνησης παραμένει το «όλα στο φως», ενώ αυτή τη στιγμή τίθεται θέμα λειτουργίας της Δικαιοσύνης και οι εισαγγελείς θα πρέπει να διευκρινίσουν τη στάση τους. «Εάν υπάρχουν καταγγελίες, θα πρέπει να έρθουν στο φως», είπε χαρακτηριστικά.

newpost.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news