facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν στην κατοχή τους ολόκληρο «οπλοστάσιο»

Από τις 6.30 το απόγευμα ήταν σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για να αποφευχθεί μεκελειό μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ...

Ο Παναθηναϊκός είχε αγώνα μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Αμαρουσίου και η ΑΕΚ στην Κηφισιά.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. είχε σημάνει συναγερμός, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός σε κάθε σημείο από το Μαρούσι μέχρι την Κηφισιά, υπό τον φόβο άγριων και αιματηρών επεισοδίων.

Σε 227 οι προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού απο αστυνομικές δυνάμεις, ύστερα απο στοχευμένη επιχείρηση στο σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα όπου βρέθηκε ολόκληρο «οπλοστάσιο».

Ειδικότερα, στην κατοχή τους βρέθηκαν βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, μαχαίρια, λεπίδες, σουγιάδες, ράβδοι και κλομπ.
Οι επιτελείς της Αστυνομίας εκτιμούν ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού πιθανόν επρόκειτο να δώσουν μάχες με άλλους οπαδούς -κατά πάσα πιθανότητα του ΠΑΟ- με αιματηρές συνέπειες, αλλά η «μάχη», αποφεύχθηκε χάρη στην αστυνομική επέμβαση.

Οπως έγινε γνωστό απο αστυνομικές πηγές, οι φανατικοί οπαδοί της πειραϊκής ομάδας επιβιβάστηκαν στο τρένο από τον Πειραιά, φαινομενικά με προορισμό το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με το Μαρούσι.

Αμέσως δόθηκε σήμα στις αστυνομικές δυνάμεις να είναι σε επιφυλακή.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατέβηκαν αρχικά στο σταθμό Ειρήνης και επιχείρησαν να βγουν προς το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου επρόκειτο να γίνει ο αγώνας μπάσκετ του ΠΑΟ με τη Δράμα.

Ταυτόχρονα, οπαδοί του ΠΑΟ βγήκαν απο το γήπεδο και κινήθηκαν προς το τρένο.

Οι αστυνομικοί -με την υπόνοια ότι μπορεί να είχαν κλείσει ραντεβού για μάχη-- ανάγκασαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μπουν πάλι στο τρένο και να κατέβουν στη Νερατζιώτισσα και τους οπαδούς του ΠΑΟ να επιστρέψουν στο στάδιο.

Στο σταθμό της Νερατζιώτισσας, αστυνομικοί που ήταν ήδη εκεί βρήκαν αρχικά εννέα βόμβες μολότοφ. Όταν κατέβηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι αστυνομικές δυνάμεις τους κύκλωσαν με πρόσχημα να τους πάνε συνοδεία στο κλειστό του Αγίου Θωμά, αλλά τους ακινητοποίησαν και τους προσήγαγαν στην Ασφάλεια.

Παράλληλα, άρχισαν να μαζεύουν πλήθος αντικειμένων που εκτιμάται ότι πέταξαν οι οπαδοί για να μην βρεθούν πάνω τους.

Οι προσαχθέντες εξετάζονται μέχρι αυτή την ώρα, ενώ ερευνώνται τα δακτυλικά αποτυπώματα στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν. Στην περίπτωση που ταυτοποιηθούν τα αποτυπώματα με αυτά κάποιων εκ των προσαχθέντων, τότε θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Διαφορετικά θα αφεθούν ελεύθεροι.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news