facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτη κόντρα Ν. Παπανδρέου - Π. Καμμένου

Με απίστευτους χαρακτηρισμούς συνεχίζεται η άγρια κόντρα του βουλευτή Πάνου Καμμένου με τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Παπανδρέου.

Ο κ. Καμμένος απαντώντας στην επιστολή του Νίκου Παπανδρέου στο site i-efimerida, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο αδερφός του δεν πρέπει να παραιτηθεί από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, εξοργισμένος προέβη σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον αδερφό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ «ψυχοπαθή» και «κ*λόπαιδο» και έκανε ανοικτά λόγο για ποντάρισμα στην πτώχευση της Ελλάδας από την οικογένεια Παπανδρέου!

Διαβάστε τι έγραψε ο βουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή, σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν, πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στην Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ?

Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Άμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000$ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δ/ντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν. Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Με εταιρείες στην Ελβετία. Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?»

star.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news