facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Μόνο τον... Γέρο του Μοριά αν κατονομάσουν οι Πεπόνης και Μουζακίτης θα προκαλέσουν έκπληξη!

Τελικά, επειδή οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς το θέλησαν, η υπόθεση Πεπόνη- Μουζακίτη δεν έκλεισε και αύριο (Θεού θέλοντος) θα καταθέσουν το υπόμνημα με τα ονόματα και τα στοιχεία που- κατά δήλωση, ανέφεραν και προφορικώς.

Οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, αν δεν έχουν διαπράξει μια μεγαλειώδη γκάφα, θα διαπράξουν μια μεγαλειώδη πράξη. Θα αποδείξουν ότι υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί οι οποίοι αντιστέκονται, τιμούν τον όρκο τους και είναι αντάξιοι της ελπίδας που εναπέθεσαν στους ώμους τους δεκάδες χιλιάδες έλληνες πολίτες, για κάθαρση και απονομή δικαιοσύνης. Η εμπειρία τους- και οι ελπίδες μας για απονομή δικαιοσύνης, για να λέμε όλη την αλήθεια, μας οδηγούν να πιστέψουμε το δεύτερο.

Έτσι θα αποδειχθεί ποιοί αληθινά «τα φάγανε» και ποιοί τους κάλυπταν. Οι ένοχοι, είναι βέβαιο αυτό, θα εξοβελιστούν στο πυρ το εξώτερο, το πολιτικό σκηνικό θα καθαρίσει και οι πολίτες θα επανακτήσουν εμπιστοσύνη στον θεσμό της δικαιοσύνης.

Κοινή πεποίθηση αποτελεί η άποψη ότι αν οι οικονομικοί εισαγγελείς καταγράψουν και στο πόρισμα τα ονόματα που εκστόμισαν στην προφορική τους καταγγελία, στην περιοχή πέριξ του Συντάγματος θα σκάσει βόμβα μεγατόνων. Και τις συνέπειες της έκρηξης αυτής, άμεσες και παράπλευρες, θα κληθεί να διαχειριστεί η κυβέρνηση Παπαδήμου- τάχιστα και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Η ελληνική κοινωνία, δείχνει έτοιμη να ακούσει τα... χειρότερα, υπό την έννοια ότι όσο υψηλά και αν βρίσκονται τα πρόσωπα που θα κατονομαστούν ότι άσκησαν πιέσεις, θα το θεωρήσει... φυσικό. Γιατί πολύ απλά, οι έλληνες πολίτες βιώνουν τα χειρότερα και σκέφτονται τα χειρότερα για την πολιτική τους ηγεσία. Όποιο όνομα και αν ακουστεί, δεν θα προκαλέσει έκπληξη εκτός και αν είναι του... Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

http://newpost.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news