facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Εννέα άτομα καταδικάζουν μόνιμα μια ολόκληρη τοπική κοινωνία στην Νάξο.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ                                      
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑΞΟΥ


Εννέα άτομα καταδικάζουν μόνιμα μια ολόκληρη τοπική κοινωνία.
Τα ίδια 9 άτομα, που ακύρωσαν με τις αντιδράσεις τους στο  παρελθόν σημαντικά αναπτυξιακά έργα της Νάξου π.χ απώλεια 17 εκ. ευρώ για τη κατασκευή του κεντρικού λιμανιού της Νάξου καθώς και του λιμανιού του Απόλλωνα, συνεχίζουν με τη συμπεριφορά τους να συκοφαντούν το νησί μας και να υπονομεύουν το μέλλον του.

          Κάθε φορά, που η τοπική κοινωνία μας παίρνει την πρωτοβουλία να αναδείξει και να αναπτύξει το νησί, αυτά εμφανίζονται για να στρεβλώσουν την πραγματικότητα και να υπονομεύσουν το μέλλον του νησιού μας. Το ίδιο έκαναν και χθες κατά την επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ. στο Δήμο Νάξου για να κάνουν την προπαγάνδα τους μέσα από ταBlogs αλλοιώνοντας την αλήθεια.

          Αυτοί οι εννέα δεν εκφράζουν την κοινωνία της Νάξου. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο μας. Υπηρετούν μόνο τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπιμότητες.
          Η τοπική κοινωνία αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει αδρανής στις υβριστικές, καταστροφικές για  το νησί και συκοφαντικές επιθέσεις των εννέα προβοκατόρων.    

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
Επισυνάπτονται δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες με πρόσθετα στοιχεία 


Κονδύλη Κ, Κος κ Κα Βάσιλα, Βασιλάκη Μ, Αγγελή Τ, Μπαμπίλης Φ. και άλλοι.

Σε αντίστοιχη καταγγελία εναντίον  των 9 προχώρησε επίσης ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Νάξου κ. Στρατούρης και η Πρόεδρος του ΕμποροεπαγγελματικούΣυλλόγου Νάξου κ. Καπινιάρη Σοφία και ο πρόεδρος των Ενοικιαζόμενων δωματιών κ. Κάβουρας Γ.



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news