facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Κόντρα Μιχελάκη - Λοβέρδου για το «μακελειό»

«Πυρά» κατά του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για «μακελειό» σε περίπτωση που κάποιος «επιχειρήσει να πειράξει τον Γιώργο Παπανδρέου».

«Η απειλή Λοβέρδου, για “μακελειό” στη χώρα, στρέφεται ευθέως εναντίον της Δικαιοσύνης, αλλά και ολόκληρης της Κοινωνίας. Δεν ξέρουμε αν τα κίνητρά του είναι ψηφοθηρικά ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα, όμως, τέτοιες απειλές, σε μια στιγμή που ο λαός υποφέρει εξαιτίας της πολιτικής τους, ξεπερνούν τα όρια της ανευθυνότητας. Είναι εκβιαστικές, και επικίνδυνες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο κύριος Λοβέρδος απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, υπογράμμισε ότι δεν μετατοπίζεται ούτε κατ’ ελάχιστο από τις απόψεις που εξέφρασε χθες.

Στην ανακοίνωση του, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι τις απόψεις αυτές , που υποστηρίζει όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, όπου επικρατεί ο άγονος κομματικός ανταγωνισμός και ως πολιτικός, αλλά και ως επιστήμονας.

Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος τόνισε:

«Όπως είπα χθες στο Mega οι εισαγγελείς εφάρμοσαν το Σύνταγμα και το νόμο στέλνοντας αμελλητί την υπόθεση στη Βουλή και αποφεύγοντας όπως όφειλαν την οποιαδήποτε αξιολόγηση για πράξεις μελών της κυβέρνησης. Αυτά για την δήθεν παρέμβαση στο πεδίο της Δικαιοσύνης. Θυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι ήμουν ρητά και άφοβα κατά της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία για την περίοδο διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή και της Ν.Δ.. Υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω αμετακίνητα ότι κάθε απόπειρα να γίνει πολιτική εκμετάλλευση του συγκεκριμένου θέματος εναντίον του κ. Παπανδρέου, παράγει μετά απολύτου βεβαιότητος ανωμαλία. Αυτές είναι οι απόψεις μου. Η χώρα δεν χρειάζεται άλλες πολιτικές βεντέτες. Χρειάζεται προσήλωση στη κοινή προσπάθεια να μην γονατίσει. Όλα τα άλλα συνιστούν απώλεια προσφάτου μνήμης που είναι κακή σύμβουλος σε όσους στρατεύονται στο αγώνα για τη στήριξη της χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λοβέρδος, είχε αναφέρει την Κυριακή σε εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του Mega: «Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό».

newpost.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news