facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η Π. Παπανδρέου καλεί τον Δ. Κουσελά για τη λίστα φοροφυγάδων

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου καλεί εκ νέου για κατάθεση τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί για τις καταγγελίες του περί ύπαρξης λίστας φοροφυγάδων, η οποία δεν αξιοποιείται.

Υπενθυμίζεται, ότι, όταν ο κ. Κουσελάς πέρασε για πρώτη φορά το εισαγγελικό κατώφλι, είχε ανασκευάσει τους ισχυρισμούς του.

Συγκεκριμένα, είχε υποστηρίξει καταθέτοντας ενώπιον της κ. Παπαπανδρέου, ότι ουδέποτε είχε αναφερθεί σε λίστες και ότι τα λεγόμενά του παραποιήθηκαν από δημοσιογράφους.

Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή, μετά την δημοσιοποίηση από το υπουργείο Οικονομικών της λίστας με μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, ο κ. Κουσελάς δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ: «Αισθάνομαι δικαιωμένος που είχα μιλήσει για λίστες μεγαλοοφειλετών αν και τότε ορισμένοι με αποκάλεσαν κωλοτούμπα.»

Μετά από αυτή τη δήλωση, με την οποία ουσιαστικά επανέρχονται στο προσκήνιο οι αρχικές καταγγελίες, η κ. Παπανδρέου έκρινε σκόπιμο να καλέσει τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών για συμπληρωματική κατάθεση.

directnews.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news