facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Κάηκαν επτά σκάφη στην μαρίνα Αλίμου

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη μαρίνα Αλίμου, με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς επτά πολυτελή σκάφη.

Η φωτιά ξέσπασε στις 3.26 τα ξημερώματα και λόγω των εύφλεκτων υλικών πήρε γρήγορα διαστάσεις και τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, ενώ το ανακριτικό της Πυροσβεστικής εξετάζει καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Ο φύλακας της μαρίνας Αλίμου δήλωσε ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε δύο σκάφη και επεκτάθηκε ταχύτατα και στα υπόλοιπα.

Την έρευνα της υπόθεσης για τα αίτια της πυρκαγιάς, έχει αναλάβει το Λιμενικό Σώμα, το οποίο θα διεξάγει και την προανάκριση.

Από τη φωτιά, η οποία ξεκίνησε από ένα σκάφος, αλλά λόγω των εύφλεκτων υλικών επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα, προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση από τα αποκαϊδια και τις μικρές ποσότητες καυσίμων. Η απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρεία.

Σε γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και κυρίως του χρηματιστηριακού χώρου ανήκουν κάποια από τα πολυτελή σκάφη που καταστράφηκαν από τη φωτιά

Συγκεκριμένα, στον μεγαλομέτοχο της Euroxx Τζιουζέπε Τζιάνο φέρεται να ανήκει το σκάφος Gioe 1, στον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη το «Ολμα Β», στον ιδιοκτήτη της Alco κ. Θεόδωρο Τζώρτζη το Parijo και το «Caprice» στον Κύπριο επιχειρηματία κ. Χριστόδουλο Έλληνα.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news