facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τις «άκρες» Γεωργιανού κακοποιού στην ΕΛ.ΑΣ ερευνά η Δικαιοσύνη

Τις πιθανές διασυνδέσεις στην Αστυνομία που φέρεται, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, να είχε ο Γεωργιανός κακοποιός που συνελήφθη πρόσφατα στη Βουλιαγμένη, από άνδρες της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, αναζητά η Δικαιοσύνη.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ελένη Ράϊκου διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τα δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο που ανέφεραν ότι έλληνες αστυνομικοί είχαν χρηματιστεί από τον Γεωργιανό κακοποιό για να μην τον συλλάβουν.

Τα επίμαχα δημοσιεύματα απεστάλησαν το πρωί από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στην Εισαγγελία που ανέλαβε να διερευνήσει τη βασιμότητα τους και να εντοπίσει αν και από ποιούς έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις όπως αυτές της δωροδοκίας και της παράβασης καθήκοντος.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ισπανία, ο 51χρονος Γεωργιανός, που ήταν καταζητούμενος με ένταλμα του ισπανικών αρχών και θεωρείται αρχηγός «μαφιόζικων ομάδων» στην Ευρώπη, είχε δώσει ποσό 800.000 ευρώ τον Μάρτιο του 2010 σε Έλληνες αστυνομικούς για να μην συλληφθεί.

Ισπανός αξιωματούχος κατήγγειλε το χρονικό αυτό διάστημα ότι η αστυνομία δεν προχώρησε στην σύλληψη του Γεωργιανού παρόλο που της είχαν παρασχεθεί από την Ισπανία συγκεκριμένες πληροφορίες για τον καταζητούμενο και την διαμονή του σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Παρότι μάλιστα είχε οργανωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. επιχείρηση για την σύλληψη του, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα αφού ο αρχιμαφιόζος είχε ήδη αποχωρήσει από το ξενοδοχείο και δεν μπόρεσε να εντοπιστεί.

zougla.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news