facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ζητούν παράταση αποπληρωμής των δανείων για τους πυρόπληκτους

Συνάντηση επιμελητηρίων για τη ρύθμιση

Συνάντηση εργασίας των Επιμελητηρίων από τους πυρόπληκτους νομούς Αρκαδίας, Ευβοίας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Αχαΐας, όπου συζήτησαν την κατάθεση κοινής πρότασης για τη ρύθμιση των δανείων προς πυρόπληκτους πραγματοποιήθηκε στο Κάψια Μαντινείας.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων αποφάσισαν την οριστικοποίηση, από τεχνικής άποψης, εντός των προσεχών ημερών και την τεκμηρίωση της πρότασης, την οποία από κοινού θα καταθέσουν τόσο στα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης όσο και στην Ένωση Ελληνικών τραπεζών.

Η πρόταση αυτή θα αφορά στην παράταση της αποπληρωμής των δανείων για τους πυρόπληκτους που έχουν την εγγύηση του Δημοσίου, αφού οι επιχειρήσεις λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να ανταποκριθούν και, συγκεκριμένα, θα προτείνουν την πληρωμή μόνο των τόκων τα επόμενα δύο χρόνια και το κεφάλαιο των δύο ετών να προστεθεί στο τέλος του προγράμματος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Μπουντρούκας, δήλωσε ότι η πρόταση αυτή είναι ρεαλιστική και θα πιέσουν από κοινού και τα έξι επιμελητήρια τόσο την κυβέρνηση όσο και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών να την αποδεχτούν.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news