facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο "άρχων" των εξοπλισμών του Π.Ν....

Σκοτώθηκε σε τροχαίο, του οποίου οι συνθήκες διερευνώνται, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας SSMART, της ισχυρότερης εταιρείας στο χώρο των αμυντικών προμηθειών του Πολεμικού Ναυτικού, Χ.Μπεκατώρος.

Ο Χ.Μπεκατώρος, πρώην αξιωματικός του ΠΝ, είχε καταφέρει μετά την αποστρατεία του να δημιουργήσει μια επιτυχημένη εταιρεία την SSMART, η οποία μονοπωλούσε το μεγαλύτερο ποσοστό των σημαντικών προμηθειών του Π.Ν., αλλά και των προγραμμάτων offsets του Ναυτικού, όντας σωστά οργανωμένη και έχοντας αναλάβει την αντιπροσώπευση σημαντικών πολυεθνικών εταιρειών.

Έχοντας αρχικά στενές σχέσεις αντιπροσώπευσης με την ολλανδική Signaal, μετέπειτα Thales Netherlads, πρακτικά "κινούσε" τον Στόλο, αφού είχε αναλάβει την αποκλειστική συντήρηση των φρεγατών κλάσης "S" και όχι μόνο.

Με μεγάλο μερίδιο σε όλες τις πρόσφατες μεγάλες προμήθειες του Π.Ν. (υποβρύχια 214, εκσυγχρονισμός φρεγατών κλάσης "S" κλπ) είχε δημιουργήσει την δική του αυτοκρατορία στο Π.Ν., η οποία εσχάτως είχε κλονιστεί από την εμπλοκή του ονόματός της στα διάφορα σκάνδαλα (Τype 214 φρεγάτες "S" κλπ). Μέσω των αντισταθμιστικών είχε καταφέρει να επεκτείνει την δραστηριότητα της εταιρείας τους και στο εξωτερικό.

Έξυπνος και γνώστης του αντικειμένου, κατάφερνε να μένει πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα θερμά συλληπητήριά μας στην οικογένειά του.

defencenet.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news