facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση εργαζομένων ΕΡΤ για τα περί «απαξίωσης των απεργιών»

«Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ σέβονται και το τελευταίο λεπτό από τα 4,25 ευρώ που πληρώνει το μήνα κάθε νοικοκυριό για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Αντί λοιπόν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων να σιγήσουν τα ραδιόφωνα και να «πέσει» μαύρο στις οθόνες, αποδέχθηκαν την επιλογή της διοίκησης για εναλλακτικό πρόγραμμα.

Ερωτηματικά προκαλεί λοιπόν η συντονισμένη, όπως όλα δείχνουν αβασάνιστη και αβάσιμη επίθεση για την απαξίωση των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην ΕΡΤ από συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα.

Δημιουργεί επίσης υποψίες η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής για να εκδηλωθεί η επιχείρηση κατασυκοφάντησης του αγώνα μας, καθώς υπολείπονται μόλις δύο ημέρες για την απομάκρυνση- απόλυση 590 συναδέλφων μας.

Είναι τυχαίο άραγε που αυτό συμβαίνει λίγες ώρες μετά την έναρξη της διαδικασίας για την ανανέωση του 50% των συμβάσεων μέσω της απαιτούμενης ΚΥΑ;

Μήπως κάποιοι σκοπίμως επιθυμούν να μην ανανεωθούν εγκαίρως οι συμβάσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συρρίκνωση και την απαξίωση του ενημερωτικού χαρακτήρα της ΕΡΤ;

Και για ποια κλειστή ΕΡΤ μιλάμε;

Σε απεργία η ΕΡΤ και οι τηλεθεατές είδαν αγώνες champions league και europa league, σε ποδόσφαιρο και μπασκετ.

Σε απεργία η ΕΡΤκαι οι τηλεθεατές συμμετείχαν σε 5 ραδιο-τηλεμαραθώνιους ( ΚΕΘΕΑ, UNICEF, Χαμόγελο του Παιδιού, Γιατροί του Κόσμου) και πολλές άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκπομπές κοινωνικής ευαισθησίας.

Σε απεργία η ΕΡΤ και τα μουσικά σύνολα της ψυχαγώγησαν δύο χιλιάδες θεατές στο Μέγαρο μουσικής και δεκάδες χιλιάδες τηλεθεατές που τους παρακολούθησαν από τους δέκτες τους.

Σε απεργία η ΕΡΤ και οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν για τα μεγάλα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα».

zougla.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news