facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Κατσέλη: «Μακριά από εμένα τα ''Δεν ήξερα'' ή ''Δεν διάβασα''»

«Γίνεται μια διαστρέβλωση των λεγομένων μου» υποστηρίζει η Λούκα Κατσέλη


«Μακριά από εμένα τα "Δεν ήξερα" ή "Δεν διάβασα". Και διάβασα και ήξερα και ψήφισα συνειδητά το Μνημόνιο. Δεν είπα ποτέ ότι είχα άγνοια των μέτρων του Μνημονίου το οποίο άλλωστε συζητήθηκε διεξοδικά και στο Υπουργικό Συμβούλιο και στη Βουλή πριν από την ψήφιση του»

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων η Λούκα Τ. Κατσέλη σε σημερινή της συνέντευξη στον Real FM.

Επισημαίνοντας ότι η διαστρέβλωση των λεγόμενων της είναι εκ του πονηρού από συγκεκριμένους κύκλους, η κα Κατσέλη υπογράμμισε ξανά - όπως είχε κάνει και στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή» τη Δευτέρα - τα ασφυκτικά περιθώρια που είχαν οι Υπουργοί στη διάθεσή τους εκείνες τις κρίσιμες ημέρες για τη σύνταξη του Μνημονίου, προκειμένου να υποστηριχθεί η προσφυγή στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης ο οποίος είχε δημιουργηθεί λίγες εβδομάδες πριν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, η διαπραγματευτική δύναμη της χώρας στο ναδίρ και τα περιθώρια μηδαμινά».
Σε ερώτηση σχετικά με το ότι δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση για το Μνημόνιο η κα Κατσέλη επανέλαβε ότι: «τα περιθώρια ήταν ελάχιστα και τα εργαλεία στη διάθεση της Κυβέρνησης πολύ περιορισμένα. Έκτοτε με κάθε αναθεώρηση του Μνημονίου υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν περιθώρια για βελτιωτικές ρυθμίσεις. Γι αυτό άλλωστε τόσο ως Υπουργός, όσο και ως Βουλευτής, καταθέτω συγκεκριμένες προτάσεις και αναλαμβάνω νομοθετικές πρωτοβουλίες».

reporter.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news