facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αποσύρεται παιδικό κάθισμα της ΙΚΕΑ

Πρόγραμμα ανάκλησης ζώνης παιδικού καθίσματος Antilop εκτελεί η εταιρεία ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Η ανάκληση στην Ελλάδα αφορά 6822 τεμάχια, με κωδικό αριθμό προμηθευτή #17389 και ημερομηνίες παραγωγής από 0607 έως 0911 (έτος-μήνας), στα οποία η ζώνη, που διαθέτει το παιδικό κάθισμα, μπορεί να ανοίξει χωρίς προειδοποίηση, κατά τη διάρκεια της χρήσης, προκαλώντας κίνδυνο πτώσης.

Όπως επισημαίνεται, η ΙΚΕΑ έχει δεχθεί αναφορές για οκτώ περιπτώσεις ανοίγματος της ζώνης, τρεις από τις οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του παιδιού και την πρόκληση μικροτραυματισμού. Μόνο τα παιδικά καθίσματα Antilop από τον προμηθευτή #17389, με ημερομηνίες παραγωγής από 0607 έως 0911 (έτος-μήνας), επηρεάζονται από την ανάκληση. Ο αριθμός του προμηθευτή και η ημερομηνία παραγωγής βρίσκονται ενσωματωμένα κάτω από την επιφάνεια της καρέκλας.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η IKEA καλούν τους καταναλωτές, που έχουν αγοράσει το παιδικό κάθισμα Antilop, να επικοινωνήσουν με την IKEA, ώστε να παραλάβουν μία ζώνη αντικατάστασης δωρεάν.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news