facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Μαντέψτε τι είχε κλέψει μια 27χρονη από super market!


Αυτή δεν είναι κλέφτρα, άλλα κινητό πολυκατάστημα...


Πρόκειται για μια 27χρονη Αλβανίδα, η οποία διαμένει στη Λαμία και έχει ξαφρίσει όλα τα super market και τα πολυκαταστήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. 

Είναι μάλλον ελάχιστα τα καταστήματα που δεν έχει "επισκεφθεί", αφού σχεδόν είναι επικηρυγμένη. Έχει συλληφθεί πολλές φορές και έχει οδηγηθεί στο αυτόφωρο, αλλά οι νόμοι μας είναι τέτοιοι, που αστυνομικοί και εισαγγελείς, πολλές φορές, σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Η επαγγελματίας κλέφτρα μάλιστα όταν την πιάνουν, μπροστά σε κόσμο, αρχίζει να φωνάζει, να πέφτει κάτω και να χτυπιέται, σε σημείο που κάποιοι παρευρισκόμενοι να την λυπούνται και να ζητούν από τους υπεύθυνους των καταστημάτων να πληρώσουν αυτά που έχει κλέψει...

Σήμερα το πρωί για πολλοστή φορά συνελήφθη σε super market αλυσίδας στα Γαλανέικα και επειδή είναι λίγο δύσκολο να μαντέψετε τι είχε κλέψει, διαβάστε παρακάτω:

1 πάπλωμα, 2 παπλοματοθήκες, 1 ζευγάρι γυναικεία παπούτσια, 1 παιδικό παιχνίδι, 1 κορνίζα, 1 σετ μαχαίρια και ένα 1 τηγάνι. Τώρα μη μας ρωτήσετε, που τα είχε βολέψει όλα αυτά, γιατί εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά εμείς...

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας υπενθυμίσουμε πως μια γυναίκα είχε κλέψει από s/m ένα κιβώτιο μπύρες!!!! Δείτε το βίντεο:


lamiareport.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news