facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Το Σάββατο η δίκη των μελών του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τα σπασμένα στην Καλλιθέα

Το Σάββατο θα γίνει η δίκη στην Ευελπίδων για τα γεγονότα στην Καλλιθέα.
Κάποιοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ  δείχνουν τους “Δεν Πληρώνω” αλλά ο εκπρόσωπος του κινήματος, Βασίλης Παπαδόπουλος κάνει λόγο για ξεκάθαρη προβοκάτσια.

Τα έσπασαν και “δεν πλήρωσαν” ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Διαβάστε Περισσότερα » "Το Σάββατο η δίκη των μελών του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τα σπασμένα στην Καλλιθέα"

Συνέλαβαν τον πρώην Δήμαρχο Τυχερού Γιώργο Δημούτση για χρέη 400.440,65 ευρώ προς το δημόσιο

Συνελήφθη την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ο πρώην Δήμαρχος Τυχερού Γιώργος Δημούτσης, ως πρώην εκπρόσωπος ανώνυμης εταιρείας κατασκευής τεχνικών έργων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 400.440,65 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

xanthi-times.gr

Διαβάστε Περισσότερα » "Συνέλαβαν τον πρώην Δήμαρχο Τυχερού Γιώργο Δημούτση για χρέη 400.440,65 ευρώ προς το δημόσιο"

Συσκέψεις στο Καστρί, συναγερμός στη Συγγρού για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου!

Πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο οι αναφορές ενίοτε και οι καταγγελίες για τις δραστηριότητες του αδελφού, του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παπανδρέου. Όταν ακόμα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου είχε παραλάβει ογκώδη φάκελο σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συσκέψεις στο Καστρί, συναγερμός στη Συγγρού για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου!"

Στο ΔΝΤ ή στο Μηχανισμό και η Ισπανία;

Στο δρόμο για το Μηχανισμό Διάσωσης κινείται πλέον και η Ισπανία.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα και εν μέσω πρωτοφανών πιέσεων από τις αγορές, η νέα κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στην «πηγή κεφαλαίων» είτε του ΔΝΤ, είτε του Ταμείου Στήριξης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο ΔΝΤ ή στο Μηχανισμό και η Ισπανία;"

Αύριο η ανοικτή επιστολή Καρατζαφέρη

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, εξέφρασε τη βαθιά του ικανοποίηση, ενώ επίσης αναφέρθηκε στην ανοιχτή επιστολή που απευθύνει στον ελληνικό λαό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης:
«Για μένα βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα εάν δεν τον είχαμε τέτοιες ώρες έπρεπε να τον επινοήσουμε. Έχει πάρα πολύ καλή γνώση, άποψη αλλά και συνεργασία με την Ευρώπη, κάτι που χρειαζόμαστε εξαιρετικά πολύ αυτήν την περίοδο».

Σχετικά με την επιστολή που πρέπει να αποστείλει στη τρόικα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επισήμανε: «Αύριο στο κομματικό όργανο, την εφημερίδα Α1, θα υπάρχει ανοιχτή επιστολή στο ελληνικό κοινό που θα περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται, προκειμένου να μην υπάρξει άλλοθι για μη εκχώρηση της 6ης δόσης».

Σε ερώτηση αν θα δεσμευτεί με την επιστολή του ότι θα τηρήσει το πρόγραμμα που ζητούν οι Ευρωπαίοι ή αν θα τηρήσει αποστάσεις όσον αφορά τη αποτελεσματικότητά του, ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η Ευρώπη είναι σαν το τζάκι πολύ κοντά καίγεσαι, πολύ μακριά κρυώνεις».



Αναφερόμενος στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, τόνισε ότι αυτή πρέπει να συνοδεύεται από την ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης Παπαδήμου.



real
Διαβάστε Περισσότερα » "Αύριο η ανοικτή επιστολή Καρατζαφέρη"

Κρίσιμη η κατάσταση του φαντάρου στην Αλεξανδρούπολη

Σχεδόν δυο μήνες μετά την ισχυρότατη έκρηξη στο λεβητοστάσιο της μονάδας όπου υπηρετούσε στην Αλεξανδρούπολη, η κατάσταση της υγείας του 24χρονου στρατιώτη που είχε τραυματιστεί βαρύτατα παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Κρίσιμη η κατάσταση του φαντάρου στην Αλεξανδρούπολη"

Ιστορικές στιγμές για την Ευρώπη - Το ευρώ καταρρέει και τα κράτη μέλη βρίσκουν χρήματα με επιτόκια χρεοκοπίας

- Ατελείωτη κατηφόρα για το ευρώ, στο 1,32 η ισοτιμία του έναντι του δολαρίου
- Η ύφεση μοιάζει ικανή να ''καταπιεί'' χώρες κολοσσούς - Μετά το σοκ της γερμανικής δημοπρασίας, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, και Βέλγιο πληρώνουν τοκογλυφικά επιτόκια στις αγορές για να αντλήσουν μετρητά
Διαβάστε Περισσότερα » "Ιστορικές στιγμές για την Ευρώπη - Το ευρώ καταρρέει και τα κράτη μέλη βρίσκουν χρήματα με επιτόκια χρεοκοπίας"

"Είμαστε 35 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, δεν θα φύγουμε για τους χθεσινούς"

“Δεν θα φύγουμε εμείς από το κόμμα, στο οποίο έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας και το οποίο υπηρετούμε 35 χρόνια, για να μείνουν οι χθεσινοί. Αυτοί που αν τους ρωτήσεις τι είναι το ΠΑΚ θα απαντήσουν: Ποιες οι μπαταρίες;” δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.
Διαβάστε Περισσότερα » ""Είμαστε 35 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, δεν θα φύγουμε για τους χθεσινούς""

Δανείστηκε ακριβά η Ιταλία

Εκτοξεύτηκε το επιτόκιο

Οκτώ δισεκατομμύρια ευρώ άντλησε η Ιταλία από τη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας. Το επιτόκιο που «απαίτησαν» οι αγορές από τη Ρώμη εκτοξεύτηκε σε 6,504% από 3,52% που ήταν μόλις ένα μήνα πριν, σύμφωνα με το Bloomberg.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δανείστηκε ακριβά η Ιταλία"

Βόμβα Ρεν: Τέρμα στη γαλλογερμανική δικατορία

O Ευρωπαίος επίτροπος θέλοντας να τονίσει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ευρωζώνη, για πρώτη φορά ίσως, δεν χρησιμοποιεί διπλωματικές εκφράσεις αλλά μιλάει ξεκάθαρα.

Ο Όλι Ρεν εκφράζει τον προβληματισμό του για την συνοχή και την ίδια την υπόσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν συνεχίσει η Γερμανία την ίδια στάση απέναντι στους εταίρους της.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βόμβα Ρεν: Τέρμα στη γαλλογερμανική δικατορία"

Αγνοείται ψαράς, σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του

Επιχείρηση εντοπισμού ενός 30χρονου ψαρά έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Φαλασσάρνων μέχρι και την Παλαιόχωρα στα Χανιά.

Ο ψαράς, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Ιρανός, ξεκίνησε την Τετάρτη από τα Φαλάσσαρνα με ένα κανό για να αλιεύσει στην νήσο «ΠΕΤΑΛΙΔΑ» και έκτοτε αγνοείται.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αγνοείται ψαράς, σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του"

“Στο σφυρί” τέσσερις μονάδες της ΔΕΗ σε Αμύνταιο, Φλώρινα και Μεγαλόπολη

Η συμφωνία Ελλάδας-Ε.Ε. Είναι πλέον γεγονός, το 40% της αγοράς ρεύματος της Ελλάδας πάει σε ιδιώτες και ήδη το σχέδιο έχει μπει σε εφαρμογή με μεγάλες μονάδες της ΔΕΗ (300 MW και άνω) βγαίνουν στο σφυρί προς πώληση σε ιδιώτες.
Διαβάστε Περισσότερα » "“Στο σφυρί” τέσσερις μονάδες της ΔΕΗ σε Αμύνταιο, Φλώρινα και Μεγαλόπολη"

20.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι “φεύγουν” από Δευτέρα

Χαρτί απόλυσης ή αλλιώς “πράξη απόλυσης” θα λάβουν τη Δευτέρα 28 του μήνα περίπου 20.000 υπάλληλοι του Δημοσίου που ανήκουν σε τρεις κατηγορίες και είναι αυτοί που ανοίγουν την εφεδρεία.

Πρόκειται για μόνιμους υπάλληλους που έχουν συμπληρώσει τα 35 έτη εργασίας, αλλά και το 55ο έτος της ηλικίας τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "20.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι “φεύγουν” από Δευτέρα"

Στα 300 εκατ. ευρώ το ετήσιο κόστος των «μαϊμού» συντάξεων

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η διοίκηση του ΙΚΑ

Ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος δήλωσε σήμερα ότι ανέρχεται σε 300 εκατομμύρια ευρώ το ποσό που δόθηκε σε συντάξεις «μαϊμού» και από 1η Δεκεμβρίου θα κινηθεί νομικά για την διεκδίκησή τους από αυτούς που παράνομα τα καρπώθηκαν.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στα 300 εκατ. ευρώ το ετήσιο κόστος των «μαϊμού» συντάξεων"

Στο ΒΒΒ η υποβάθμιση της Ουγγαρίας

Εξακολουθεί και διατηρείται από τον οίκο Standard and Poor's η αξιολόγηση του ΒΒΒ της πιστοληπτικής ικανότητας της Ουγγαρίας.

Κι αυτό εν αναμονή μιας συμφωνίας με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο ΒΒΒ η υποβάθμιση της Ουγγαρίας"

Ελπίδες για τα θύματα της ραδιενέργειας

Μέχρι στιγμής η πιο συνηθισμένη εικόνα όταν συνέβαινε μια διαρροή ραδιενέργειας σε μια πυρηνική εγκατάσταση ήταν η άμεση λήψη ιωδίου. Με αυτό τον τρόπο μειωνόταν κατά έναν σημαντικό βαθμό ο κίνδυνος πρόσληψης ραδιενέργειας από τον θυρεοειδή αδένα. Ωστόσο, ερευνητές του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι ο συνδυασμός ενός αντιβιoτικού με μια πρωτεΐνη
Διαβάστε Περισσότερα » "Ελπίδες για τα θύματα της ραδιενέργειας"

Σε τεστ αντοχής όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία

Όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις και όχι μόνο οι αντιδραστήρες θα υποβληθούν σε τεστ αντοχής, ανακοίνωσε σήμερα ο ιάπωνας υπουργός Βιομηχανίας.

Ο Γούκιο Εντάνο αναφέρθηκε ειδικά στο εργοστάσιο επεξεργασίας του Ροκάσο, που οικοδομήθηκε με τη συμβολή του γαλλικού ομίλου Areva.

«Μελετώντας την κατάσταση στο εξωτερικό, κρίναμε σωστό να προχωρήσουμε στον έλεγχο του συνόλου των εγκαταστάσεων ατομικής ενέργειας», τόνισε ο Γούκιο Εντάνο στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Η Υπηρεσία Πυρηνικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας θα ενημερώσει μέσα στην ημέρα τους διαχειριστές 14 εγκαταστάσεων ότι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε τεστ αντοχής σε περίπτωση σεισμών και τσουνάμι, όπως αυτά που πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη.

Οι έλεγχοι θα γίνουν με υπολογιστική προσομοίωση και θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τον επόμενο Απρίλιο. Ο Εντάνο δεσμεύτηκε πως τα αποτελέσματα των ελέγχων θα δημοσιοποιηθούν ώστε να διασφαλιστεί απόλυτη διαφάνεια.

newsbomb
Διαβάστε Περισσότερα » "Σε τεστ αντοχής όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία"

Πάτρα: Διευθύντρια τράπεζας έπαιζε τα χρήματα πελατών, στο χρηματιστήριο!

Επί 3 ολόκληρα χρόνια, η διευθύντρια έπαιζε εν αγνοία των πελατών, τα χρήματά τους

Η εν λόγω κυρία είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση για να μην γίνει αντιληπτή...
Διαβάστε Περισσότερα » "Πάτρα: Διευθύντρια τράπεζας έπαιζε τα χρήματα πελατών, στο χρηματιστήριο!"

Έκλεψαν πέντε τόνους πετρελαίου από σχολείο στο Λασίθι

Σαν «κρεμμύδια» πρέπει να ντύνονται οι μαθητές για να ζεσταθούν!

Βαρύς θα είναι ο χειμώνας για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους υπαλλήλους στο γυμνάσιο του Τζερμιάδου στο Λασίθι. Κι αυτό διότι άγνωστοι έκλεψαν από τις δεξαμενές του σχολείου όλο το πετρέλαιο θέρμανσης που είχε αγοράσει η εκπαιδευτική κοινότητα για να αντιμετωπιστεί η βαρυχειμωνιά!
Διαβάστε Περισσότερα » "Έκλεψαν πέντε τόνους πετρελαίου από σχολείο στο Λασίθι"

Τραπεζίτες προς Παπαδήμο: "Μάζεψε το Βενιζέλο"

«Μάζεψέ τον».

Αυτό ήταν το μήνυμα των τραπεζιτών στον Λουκά Παπαδήμο, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τραπεζίτες προς Παπαδήμο: "Μάζεψε το Βενιζέλο""

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα


Ο αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Ηλίας Μαστρολέων, είναι ένας εκ των 15 συλληφθέντων που την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου θα δικαστούν για την κατάληψη στο κτίριο της ΔΕΗ της Λεωφόρου Μεσογείων.

Ο κ. Μαστρολέων μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1» του Βόλου ανέφερε πως: «η κυβέρνηση συνεργασίας έδωσε σήμερα τα διαπιστευτήριά της στο μεγάλο κεφάλαιο και στην πλουτοκρατία. Χτύπησε με τον κατασταλτικό μηχανισμό μία σημαντική κινητοποίηση των εργαζόμενων, που αφορούσε όλο τον ελληνικό λαό...».
 
e-volos
Διαβάστε Περισσότερα » "ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα"

Γιατί οι εκλογές φαίνεται πως αναβάλλονται και δεν θα γίνουν τελικά στις 19 Φεβρουαρίου

- Η ψήφιση της δανειακής σύμβασης τοποθετείται τέλη Ιανουαρίου, άρα η Βουλή πρέπει να είναι ανοιχτή
- Η ανταλλαγή ομολόγων θα έχει ολοκληρωθεί τυπικά περί τα τέλη Φεβρουαρίου
- Εάν όλα αυτά εξελιχθούν ομαλά θα πρέπει να δοθεί η 7η δόση μαμούθ 80 δισ. ευρώ
Διαβάστε Περισσότερα » "Γιατί οι εκλογές φαίνεται πως αναβάλλονται και δεν θα γίνουν τελικά στις 19 Φεβρουαρίου"

Πολυνομοσχέδιο «σκούπα» έρχεται στην βουλή

Το νέο πολυνομοσχέδιο θα περιλαμβάνει όλες τις εκκρεμότητες, όπως το άνοιγμα των επαγγελμάτων των ταξί, τις επικουρικές συντάξεις και όσες διαρθρωτικές αλλαγές έχουν «παγώσει» ή δεν έχουν προχωρήσει.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πολυνομοσχέδιο «σκούπα» έρχεται στην βουλή"

Προσωρινές διαταγές απαγόρευσης διακοπής ρεύματος

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας

Με δύο νέες προσωρινές διαταγές, το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας απαγόρευσε σε εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος τη διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης, μέχρι τη συζήτηση
Διαβάστε Περισσότερα » "Προσωρινές διαταγές απαγόρευσης διακοπής ρεύματος"

Απόφαση του Αρείου Πάγου: Ποιοί θα πάρουν το επίδομα των 176 ευρώ

Ο Άρειος Πάγος υπογραμμίζει ότι η μη καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος παραβιάζει τη συνταγματική αρχή της ισότητας.

Τη μηνιαία πρόσθετη παροχή (επίδομα) των 176 ευρώ του άρθρου 14 του Ν. 3016/2002 την δικαιούνται αναδρομικά οι εργαζόμενοι
Διαβάστε Περισσότερα » "Απόφαση του Αρείου Πάγου: Ποιοί θα πάρουν το επίδομα των 176 ευρώ"

Ε.Ε.: Η ΔΕΗ δεν δικαιούται να κόβει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν φόρο

Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο, αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό απαντάει ο Γερμανός Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα ενέργειας στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντή.

Ο Γερμανός Επίτροπος, κ. Oettinger, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι “σε
Διαβάστε Περισσότερα » "Ε.Ε.: Η ΔΕΗ δεν δικαιούται να κόβει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν φόρο"

Σε καθυστέρηση ένα στα τέσσερα καταναλωτικά δάνεια

Σημαντική άνοδο παρουσιάζουν τα δάνεια σε καθυστέρηση σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιοποιήθηκαν στην εξαμηνιαία της έκθεση.

Τα δάνεια σε καθυστέρηση στο σύνολο τους έφθασαν τον Ιούνιο του 2011 σε 12,8%, από 10,5% τον Δεκέμβριο του 2010.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σε καθυστέρηση ένα στα τέσσερα καταναλωτικά δάνεια"

Έψαχνε τουαλέτα και βρήκε την έξοδο κινδύνου στον αέρα!

Ο 81χρονος άνδρας από την Ταϊβάν έψαχνε την τουαλέτα στο αεροσκάφος της εταιρείας Vietnam Airlines και βρήκε... την έξοδο κινδύνου.

Ο γηραιός επιβάτης της πτήσης Ταϊβάν - Πόλη Χο Τσι Μινχ θα πρέπει να καταβάλει υψηλό πρόστιμο, επειδή μπερδεύτηκε και
Διαβάστε Περισσότερα » "Έψαχνε τουαλέτα και βρήκε την έξοδο κινδύνου στον αέρα!"

Στάση εργασίας από τους δημοσιογράφους στα δημόσια ΜΜΕ

Θα διαρκέσει από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα
Σε εξάωρη στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα δημόσια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μετά τη σχετική απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Ο.Ε.ΣΥ, οι δημοσιογράφοι θα απέχουν από την εργασία τους από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00, διαμαρτυρόμενοι για την υπαγωγή τους στο καθεστώς εφεδρείας και το ενιαίο μισθολόγιο, καταγγέλοντας την «καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας».

newsbeast
Διαβάστε Περισσότερα » "Στάση εργασίας από τους δημοσιογράφους στα δημόσια ΜΜΕ"

Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση της Χάγης για τα Σκόπια

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου θα εκδοθεί η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης(ΔΔΧ) για την προσφυγή των Σκοπίων εναντίον της Ελλάδας, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από το ΔΔΧ.

Μετά την άρνηση των μελών του ΝΑΤΟ να αποδεχθούν
Διαβάστε Περισσότερα » "Στις 5 Δεκεμβρίου η απόφαση της Χάγης για τα Σκόπια"

Ικανοποίηση ΔΝΤ για την επιστολή Σαμαρά

Καλωσόρισε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει τους στόχους και τις πολιτικές του πακέτου στήριξης των 110 δισ. ευρώ, από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Παράλληλα, καλωσόρισε τη δέσμευσή της ΝΔ πως ό,τι αλλαγές προτείνει θα είναι σύμφωνες με τα πλαίσια του προγράμματος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ικανοποίηση ΔΝΤ για την επιστολή Σαμαρά"

Σε ογδόντα ημέρες θα κόβεται το ρεύμα

Διπλασιάζεται ο χρόνος που έχουν στη διάθεση τους οι πολίτες για να πληρώσουν το χαράτσι

Κανονικά θα πληρωθεί η πρώτη δόση για το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και μετά θα γίνουν οι διορθώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εγκύκλιο του υπουργείου
Διαβάστε Περισσότερα » "Σε ογδόντα ημέρες θα κόβεται το ρεύμα"

Ζητά να διαθέσει 50.000 για τα χαράτσια της ΔΕΗ

Επιστολή του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαου στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο έστειλε ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος για το θέμα των νοικοκυριών
Διαβάστε Περισσότερα » "Ζητά να διαθέσει 50.000 για τα χαράτσια της ΔΕΗ"

Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να στηριχθεί

Για την κρίση χρέους μίλησαν Παπανδρέου-Ρομπέι

Την ανάγκη η νέα κυβέρνηση συνεργασίας να λάβει την απαραίτητη βοήθεια προκειμένου να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπέι, στις Βρυξέλλες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να στηριχθεί"

Αλβανοί στέλνουν τρόφιμα στους φτωχούς συγγενείς τους στην Ελλάδα!

Οχι δεν πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο.

Κάποτε οι Αλβανοί ερχόντουσαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή! Τώρα οι συγγενείς τους στην Αλβανία τους στέλνουν τρόφιμα για να μπορέσουν να ζήσουν πριν πάρουν την μεγάλη απόφαση του γυρισμού.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αλβανοί στέλνουν τρόφιμα στους φτωχούς συγγενείς τους στην Ελλάδα!"

«Καμπανάκι» S&P στην Ιαπωνία

«Η οικονομία της Ιαπωνίας επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, λεπτό το λεπτό» δήλωσε ο Τακαχίρα Ογκάβα, διευθυντής του τμήματος αξιολόγησης κρατών της S&P στη Σιγκαπούρη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ιαπωνίας.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Καμπανάκι» S&P στην Ιαπωνία"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news