facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο ο Γ. Πετζετάκις

- Χρωστούσε πάνω από 2 εκατ. ευρώ
- Συνελήφθη στην Βουλιαγμένη και είναι στην λίστα του εισαγγελέα με τους φοροφυγάδες
- Αναμένεται και η σύλληψη άλλων 7 επιχειρηματιών!

Πρόκεται για τον 47χρονο πρόεδρο μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες πλαστικών σωλήνων και ελαστικών με εργοστάσιο στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης. 'Αλλοι 7 επιχειρηματίες θα συλληφθούν τις επόμενες μέρες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο ο Γ. Πετζετάκις"

Επιστολή 101 στελεχών του ΠΑΣΟΚ

"Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα η κυβέρνηση Παπαδήμου", υποστηρίζουν στο κείμενό τους

Σκληρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης Παπαδήμου, αλλά και την ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις εξαπολύουν 101 στελέχη του Κινήματος, με επικεφαλής τον Δημήτρη Σακελάρη, μέλος του Πολιτικού συμβουλίου του κόμματος και άλλα μέλη του εθνικού του συμβουλίου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Επιστολή 101 στελεχών του ΠΑΣΟΚ"

Π.Μπεγλίτης ψευδόμενος: Την Παρασκευή υπέγραψαν για φρεγάτες!

Πανηγυρικά ψευδόμενος συλλαμβάνεται - για άλλη μια φορά - ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, σε ότι αφορά περί συκοφαντίας του από τις … γαλλικές μυστικές υπηρεσίες επειδή δεν υπέγραψε για τις φρεγάτες:
Διαβάστε Περισσότερα » "Π.Μπεγλίτης ψευδόμενος: Την Παρασκευή υπέγραψαν για φρεγάτες!"

Η Γερμανία ανήσυχη για το ιταλικό χρέος, αλλά ο Μόντι αισιοδοξεί...

Ο Πέτερ Μπόφιγκεν, σύμβουλος για οικονομικά θέματα της γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, τόνισε σήμερα ότι "η κατάσταση του ιταλικού δημόσιου χρέους γίνεται ιδιαίτερα σοβαρή

αφού όλα δείχνουν πως πλησιάζουμε σε μια συστημική κρίση που θυμίζει εκείνη του 2008", όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Αnsa.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Γερμανία ανήσυχη για το ιταλικό χρέος, αλλά ο Μόντι αισιοδοξεί..."

«Να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου μνημονίου»

Λ.Κατσέλη: Αισθήματα ανακούφισης αλλά και δυσπιστίας για τη νέα κυβέρνηση

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι αποτελεί «αδήριτη ανάγκη να δουλέψουμε όλοι μαζί για να βγει η χώρα από την κρίση».
Διαβάστε Περισσότερα » "«Να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου μνημονίου»"

"Η Ελλάδα άντλησε 1,3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,63%"

Η Ελλάδα άντλησε την Τρίτη 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ, μέσω της πώλησης τρίμηνων έντοκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου, με το κόστος δανεισμού να ανέρχεται στο 4,63%, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

''Οι συνολικές προσφορές ανήλθαν στα 2,94 δισ. ευρώ και το ποσό που τελικά έγινε αποδεκτό ήταν 1,3 δισ. ευρώ'', αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΔΔΗΚ.
Διαβάστε Περισσότερα » ""Η Ελλάδα άντλησε 1,3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,63%""

Με δύο τραυματίες άρχισε το... καθιερωμένο «ξύλο» στο Πολυτεχνείο

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε μία κοπέλα που χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι πίσω από το Πολυτεχνείο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα όταν ομάδα «αριστεριστών» δεν επέτρεπαν την είσοδο φοιτητών της ΠΑΣΠ στο κτίριο της Πατησίων κατηγορώντας τους ως «μνημονιακούς».
Διαβάστε Περισσότερα » "Με δύο τραυματίες άρχισε το... καθιερωμένο «ξύλο» στο Πολυτεχνείο"

Επί ποδός η Τροχαία και στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πολυτεχνείο

Εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, με αποτέλεσμα να τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Την Πέμπτη το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί από τις 14:30
Διαβάστε Περισσότερα » "Επί ποδός η Τροχαία και στη Θεσσαλονίκη"

Τελεσίγραφο προς τους μεγαλο-οφειλέτες πριν τη διαπόμπευση...

Τελεσίγραφο που λήγει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου έστειλε το υπουργείο Οικονομικών. Καλεί όλα τα φυσικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο μεγαλύτερες των € 150.000, να προσέλθουν στην αρμόδια ΔΟΥ τους και να καταβάλουν ή να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητές τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τελεσίγραφο προς τους μεγαλο-οφειλέτες πριν τη διαπόμπευση..."

Θέμα εκλογικού νόμου θέτει ο παραμένων Παπανδρέου

Θέμα διακομματικής συμφωνίας για την αλλαγή του εκλογικού νόμου έθεσε χθες αιφνιδίως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου,μιλώντας στη σύσκεψη με τα μέλη της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας έτσι τις αντιφράσεις όχι μόνον του αντιπροέδρου Ευ. Βενιζέλου, αλλά και του υπουργού Υγείας Ανδρέα. Λοβέρδου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Θέμα εκλογικού νόμου θέτει ο παραμένων Παπανδρέου"

Γαλλική «καταιγίδα» για Παπαδήμο και Goldman Sachs: Μια ιστορία με βαμπίρ


Αλυσιδωτά άρθρα στις γαλλικές ενημερωτικές ιστοσελίδες φωτίζουν την σχέση του Λουκά Παπαδήμου με την Goldman Sachsκαι αναφέρονται και σε άλλα δύο πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, του Μάριο Μόντι και του Μάριο Ντράγκι.
«Τι κοινό έχουν οι Λουκάς Παπαδήμος, Μάριο Μόντι και Μάριο Ντράγκι;». Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει στο σημερινό της φύλλο η γαλλική εφημερίδα Le Monde.
Διαβάστε Περισσότερα » "Γαλλική «καταιγίδα» για Παπαδήμο και Goldman Sachs: Μια ιστορία με βαμπίρ"

Η ΕΕ επιβάλλει τσιγάρα με νέες προδιαγραφές

Για την πρόληψη πυρκαγιών

Την υποχρεωτική κυκλοφορία, από τις 17 Νοεμβρίου, σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ τσιγάρων με «μειωμένη ροπή ανάφλεξης», δηλαδή τσιγάρων που σβήνουν από μόνα τους όταν δεν χρησιμοποιούνται και τα οποία είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν πυρκαγιές, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η ΕΕ επιβάλλει τσιγάρα με νέες προδιαγραφές"

Κομισιόν: «Δεν ζήτησε η τρόικα την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων»

"Οι συλλογικές συμβάσεις σε επίπεδο επιχείρησης θα πρέπει να συνεχίσουν να σέβονται την εθνική συλλογική σύμβαση ή άλλες διατάξεις που αφορούν τον κατώτατο μισθό" υπογραμμίζει η κομισιόν σε απάντηση ερώτησης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι "η τρόικα δεν ζήτησε την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων".
Διαβάστε Περισσότερα » "Κομισιόν: «Δεν ζήτησε η τρόικα την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων»"

Στα 780 ευρώ κλείδωσε ο εισαγωγικός μισθός στο Δημόσιο

Διαβάστε ολόκληρη την εγκύκλιο του ΥπουργείοΥυ Οικονομικών

Στα 780 ευρώ ορίζει τον εισαγωγικό μισθό των υπαλλήλων στο Δημόσιο τομέα του βαθμού ΣΤ της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για το νέο μισθολόγιο στο δημόσιο, που γνωστοποιήθηκε απόψε.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στα 780 ευρώ κλείδωσε ο εισαγωγικός μισθός στο Δημόσιο"

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα με την ηλεκτρονική δημοπρασία

Η μείωση στην αγορά φαρμάκων έφτασε στο 92%

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξοικονόμηση δημόσιου χρήματος, από την ηλεκτρονική δημοπρασία φαρμάκων εξέφρασε ο υπουργός Υγείας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα με την ηλεκτρονική δημοπρασία"

Προσφυγή Λαυρεντιάδη στο ΣτΕ για την «Proton Τράπεζα Α.Ε.»


Ζητεί ανάκληση της άδειας λειτουργίας της

Να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες η απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος με την οποία ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της «Proton Τράπεζα Α.Ε.» και τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης αλλά και η απόφαση του υπουργού Οικονομικών με την οποία συστάθηκε «Νέα Proton Τράπεζα Α.Ε.», ζητεί ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης με προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).
Διαβάστε Περισσότερα » "Προσφυγή Λαυρεντιάδη στο ΣτΕ για την «Proton Τράπεζα Α.Ε.»"

Λ. Παπαδήμος: «Η παραμονή στο ευρώ είναι η μοναδική επιλογή»

Οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης

«Παρά τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειωθεί, η Ελλάδα είναι σε ένα ιδιαίτερο κρίσιμο σταυροδρόμι. Η παραμονή στο ευρώ είναι η μοναδική επιλογή».
Διαβάστε Περισσότερα » "Λ. Παπαδήμος: «Η παραμονή στο ευρώ είναι η μοναδική επιλογή»"

COLPO GROSSO ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ

ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ:

To αγγλικό δίκαιο καίει τη “σωτηρία”

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Γιατί Βρυξέλλες, Βερολίνο και Παρίσι λύσσαξαν να μη γίνουν εκλογές; Γιατί θέλουν γραπτές εγγυήσεις από τον Σαμαρά και γιατί περιορίστηκαν στις προφορικές όταν δεν τις έδωσε;
Διαβάστε Περισσότερα » "COLPO GROSSO ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ"

Έκρηξη στο γραφείο της Μ.Ξενογιαννακοπούλου

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο πολιτικό γραφείο της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου. Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, από τον οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές στους τοίχους και τις τζαμαρίες της πολυκατοικίας στην οποία στεγάζεται το γραφείο της κ. Ξενογιαννακοπούλου, στην οδό Σόλωνος 46.
Διαβάστε Περισσότερα » "Έκρηξη στο γραφείο της Μ.Ξενογιαννακοπούλου"

Οι δήμοι που δεν πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ

Μεγαλώνει το κύμα «ανυπακοής»

Όλο και περισσότεροι είναι οι δήμοι που εναντιώνονται στο μέτρο για το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ακόμη τρεις μεγάλοι δήμοι της Αττικής προστέθηκαν στο «κύμα» ενάντια στο χαράτσι, που ξεκίνησε από τη Νέα Ιωνία, ενώ έμμεσα
Διαβάστε Περισσότερα » "Οι δήμοι που δεν πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ"

Ε-Ε-EΡΧΕΤΑΙ;

Και μετά τα «πραξικοπήματα» (του Γ.Παπανδρέου) και τα κανονικά πραξικοπήματα (της διαπλοκής με την επιβολή του Λ.Παπαδήμoυ), ποιος έρχεται πάντα στην ελληνική πολιτική ζωή ως «από μηχανής Θεός»; Ένας Κ.Καραμανλής! Aπίθανο μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά ναι, είναι αλήθεια ότι ο Κ.Καραμανλής
Διαβάστε Περισσότερα » "Ε-Ε-EΡΧΕΤΑΙ;"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news