facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: «Τελείωσε πολιτικά ο Γιώργος Παπανδρέου»

Την εκτίμηση ότι "τελείωσε πολιτικά ο Γιώργος Παπανδρέου" έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή και στο υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ "αυτό που συνέβη χθες φανερώνει πως όχι μόνον έχει χάσει την κοινοβουλευτική του ομάδα ο κ. Παπανδρέου,
Διαβάστε Περισσότερα » "Καρατζαφέρης: «Τελείωσε πολιτικά ο Γιώργος Παπανδρέου»"

Πώς στήθηκε έξωθεν η συνωμοσία εξόντωσης της ηγεσίας των Ε.Δ.

Mια συνωμοσία που στήθηκε από κέντρα άνωθεν και έξωθεν της Ελλάδας ήταν το χθεσινό βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε χθες σε βάρος της ασφάλειας της χώρας από μία κυβέρνηση που πλέον συμπεριφέρεται πλέον ως καθεστώς και όχι ως εκλεγμένη κυβέρνηση.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πώς στήθηκε έξωθεν η συνωμοσία εξόντωσης της ηγεσίας των Ε.Δ."

Spiegel: «Θέμα χρόνου η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ»

Πιο κοντά στην άβυσσο είναι η Ευρωζώνη, μετά την επιλογή του ‘Ελληνα πρωθυπουργού να θέσει σε διαδικασία δημοψηφίσματος τη νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας. Αυτό αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, σε σημερινό του δημοσίευμα, με τίτλο «Θέμα χρόνου η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ», ασκώντας έντονη κριτική στην κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Spiegel: «Θέμα χρόνου η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ»"

Στα "κάγκελα" η Γαλλία με τον Παπανδρέου - Πείτε εάν θα μείνετε στο ευρώ ή όχι

Οι Έλληνες πρέπει να πουν "γρήγορα και χωρίς ασάφειες" εάν θα παραμείνουν στο ευρώ, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν.

Ο Φιγιόν είπε ότι το Παρίσι λυπάται για την απόφαση "η οποία ελήφθη με μονομερή τρόπο" από την Ελλάδα να διεξαχθεί δημοψήφισμα σχετικά με την ευρωπαϊκή συμφωνία στήριξης της χώρας και κάλεσε τους Έλληνες να πουν "γρήγορα και χωρίς ασάφειες" εάν θα παραμείνουν στη ζώνη του ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στα "κάγκελα" η Γαλλία με τον Παπανδρέου - Πείτε εάν θα μείνετε στο ευρώ ή όχι"

Ο ΔΟΛ δείχνει στον Γιώργο την έξοδο

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε έναν κύκλο επαφών με ιδιοκτήτες και εκδότες ΜΜΕ. Προκειμένου να τους πληροφορήσει για την πραγματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία, και να απαιτήσει «αντικειμενική» ενημέρωση των πολιτών, μέσα από τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο ΔΟΛ δείχνει στον Γιώργο την έξοδο"

Αποκάλυψη: Η άθλια μεθόδευση του “δημοψηφίσματος”. Οι φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου, θέλουν την ολοκλήρωση της καταστροφής.

Μην τρέφετε αυταπάτες. Η ερώτηση στο δημοψήφισμα είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο Ευρώ. Με πιο ευφημιστικό τρόπο. Γνώστες της ψυχολογίας οι πολιτικοί και οικονομικοί προϊστάμενοι του ΓΑΠ, είναι σίγουροι και για την απάντηση: ΟΧΙ με συντριπτική πλειοψηφία θα πει ο λαός.

ΟΧΙ, διότι ότι και να πρότεινε η κυβέρνηση Παπανδρέου, αυτή θα ήταν η απάντηση. Και αυτοί που κινούν τα νήματα ενός πρωθυπουργού το γνωρίζουν καλά.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αποκάλυψη: Η άθλια μεθόδευση του “δημοψηφίσματος”. Οι φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου, θέλουν την ολοκλήρωση της καταστροφής."

Μπούμερανγκ για Παπανδρέου το δημοψήφισμα στη συνεδρίαση του G20

Θα υπάρξει συνάντηση και με Ομπάμα

Ένα ιδιαίτερα πιεστικό κλίμα αναμένεται να χαρακτηρίσει τις επαφές που θα έχει στις Κάνες, όπου συνεδριάζουν οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων χωρών του κόσμου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μπούμερανγκ για Παπανδρέου το δημοψήφισμα στη συνεδρίαση του G20"

Μπρινό Λε Μερ: Ο Παπανδρέου άνοιξε το κουτί της Πανδώρας

Ο Γάλλος υπουργός Γεωργίας Μπρινό Λε Μερ, ο οποίος πρόσκειται στον πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, δήλωσε σήμερα πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου "άνοιξε ένα κουτί της Πανδώρας" αναγγέλλοντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το σχέδιο στήριξης της χώρας του.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μπρινό Λε Μερ: Ο Παπανδρέου άνοιξε το κουτί της Πανδώρας"

Μετά το δημοψήφισμα ο κ. Παπανδρέου μπορεί να πει «δραχμές υπάρχουν»...

Ο κ. Παπανδρέου έπαιξε το τελευταίο του χαρτί εξαγγέλλοντας την διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την συναίνεση της κοινωνίας και του πολιτικού κόσμου τώρα εκβιάζει την ανοχή τους βάζοντας το δίλημμα: ή δέχεστε την δανειακή σύμβαση και την παραμονή μου στην κυβέρνηση ή η απομάκρυνή μου από την εξουσία θα συνδυαστεί με την έξοδο από το ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μετά το δημοψήφισμα ο κ. Παπανδρέου μπορεί να πει «δραχμές υπάρχουν»..."

Mega-κοίτασμα πετρελαίου νότια της Κρήτης αξίας 500 δισ. ευρώ!

Νέα διάσταση παίρνει η φράση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη, την Κυριακή (ο οποίος μίλησε για το νησί ως να είχε ... ανεξαρτητοποιηθεί), με την αποκάλυψη πριν λίγες ώρες του ομότιμου καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνη Φώσκολου ότι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που βρίσκονται νότια της Κρήτης στην λεγόμενη "Μεσογειακή Ράχη" ξεπερνούν κατά πολύ τα κοιτάσματα της Α.Μεσογείου!
Διαβάστε Περισσότερα » "Mega-κοίτασμα πετρελαίου νότια της Κρήτης αξίας 500 δισ. ευρώ!"

Τα καθεστώτα που δεν παραιτούνται, ανατρέπονται κ.πρωθυπουργέ...

Mία ακόμα γυναίκα βουλευτής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πρώην υπουργός της νυν κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ η Κατερίνα Μπατζελή αποσύρει την υποστήριξη προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο) και ζητεί τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, αλλά χωρίς να διευκρινίζει τι σκοπεύει να πράξει σε δύο ημέρες κατά την διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα καθεστώτα που δεν παραιτούνται, ανατρέπονται κ.πρωθυπουργέ..."

Νέα απάτη: Κρύβουν την ανεργία

Τα... μαγειρέματα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) δεν έχουν τελειωμό.

Η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) ανακοίνωσε μόλις χθες ότι η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούλιο έφτασε το 17,6%, όταν τα Greek Statistics της ΕΛ.ΣΤΑΤ. έδιναν πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου, ανεργία τον ίδιο μήνα στο 16,5%.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα απάτη: Κρύβουν την ανεργία"

Νέα ψέματα από τον Βενιζέλο για τις καταθέσεις στην Ελβετία

Οι συνήθεις φανφάρες με τις οποίες εμπλουτίζονται οι ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών αποκρύπτουν ότι η επικείμενη φορολογική συμφωνία με την Ελβετία θα έχει μόνο δημοσιονομικό ενδιαφέρον.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα ψέματα από τον Βενιζέλο για τις καταθέσεις στην Ελβετία"

Βαλιανάτος: Στη φυλακή λόγω χρεών

Τον πρώτο «επώνυμο» φοροφυγά κατόρθωσε να βάλει στη φυλακή το ΠΑΣΟΚ, μόνον που δεν είναι μέσα στην υποκριτική λίστα των προσωπικών δεδομένων με τους «μεγαλοκαρχαρίες» του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βαλιανάτος: Στη φυλακή λόγω χρεών"

Δείπνο εργασίας για την Ελλάδα στο περιθώριο της G 20 την Τετάρτη

«Αποφασισμένοι» για την εφαρμογή της συμφωνίας Σαρκοζί-Μέρκελ

Στις Κάννες μεταβαίνει την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής της G20, στο περιθώριο της οποίας θα ενημερώσει τους ξένους ηγέτες και αξιωματούχους για τις εξελίξεις στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δείπνο εργασίας για την Ελλάδα στο περιθώριο της G 20 την Τετάρτη"

Δημήτρης Βαρνάβας: "Αναπολόγητοι οι καρδιοχειρουργοί του 'Αγ. Σοφία'"

Σχετικά με την προσωρινή παύση η οποία επεβλήθη στους τρεις καρδιοχειρουργούς του Νοσοκομείου Παίδων της Αθήνας "Αγ. Σοφία", ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημ. Βαρνάβας προέβη στην εξής γραπτή δήλωση:
Διαβάστε Περισσότερα » "Δημήτρης Βαρνάβας: "Αναπολόγητοι οι καρδιοχειρουργοί του 'Αγ. Σοφία'""

Παρέμβαση Λευκού Οίκου: Εφαρμόστε όσα συμφωνήσατε

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

"Η απόφαση του Ελληνα πρωθυπουργού απλά ενισχύει την αντίληψη ότι οι Ευρωπαίοι πρέπει να επεξεργαστούν περαιτέρω και να εφαρμόσουν τάχιστα τις αποφάσεις στις οποίες προχώρησαν την προηγούμενη εβδομάδα", δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνει (φωτό).
Διαβάστε Περισσότερα » "Παρέμβαση Λευκού Οίκου: Εφαρμόστε όσα συμφωνήσατε"

Στο αυτόφωρο κρεατέμπορος για χρέη 500.000 ευρώ

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΠΑ

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη από το ΣΔΟΕ ιδιοκτήτης Ανώνυμης Εταιρείας εμπορίας κρεάτων στο Άστρος Κυνουρίας για μη καταβολή στο δημόσιο μεγάλου ποσού ΦΠΑ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο αυτόφωρο κρεατέμπορος για χρέη 500.000 ευρώ"

ΔΝΤ: Αμφιβολίες για την έκτη δόση;

Επικοινωνία της Κριστίν Λαγκάρντ με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη

Την αντίδραση και του ΔΝΤ προκάλεσε η απόφαση του πρωθυπουργού να εξαγγείλει δημοψήφισμα και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΔΝΤ: Αμφιβολίες για την έκτη δόση;"

Έλσα Παπαδημητρίου: «Να συνεχίσει ο Παπανδρέου το έργο του»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει την κυβέρνηση αφήνει η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Έλσα Παπαδημητρίου, μιλώντας στο protothema.gr. Πιστεύει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πρωθυπουργός πρέπει να συνεχίσει το έργο του, ενώ παράλληλα, δεν τάσσεται υπέρ ενός δημοψηφίσματος, το οποίο δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα της χώρας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Έλσα Παπαδημητρίου: «Να συνεχίσει ο Παπανδρέου το έργο του»"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news