facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μ.Τ.Σ.:Η καταβολή μερίσματος Δ΄Τριμήνου 2011 σε χρόνο μετά την εκταμίευση της 6ης δόσης .

31/10/2011
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι, η χρηματοδότησή του για την πληρωμή του μερίσματος Δ’ Τριμήνου τρέχοντος έτους, που είχε προσδιορισθεί χρονικά μετά το τέλος του μηνός Οκτωβρίου 2011, δεν θα καταστεί δυνατό να πραγματοποιηθεί και εκτιμάται ότι αυτό θα καταβληθεί σε χρόνο μετά την εκταμίευση της 6ης δόσης προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Εκ του ΜΤΣ

Διαβάστε Περισσότερα » "Μ.Τ.Σ.:Η καταβολή μερίσματος Δ΄Τριμήνου 2011 σε χρόνο μετά την εκταμίευση της 6ης δόσης ."

«Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης»

Παπανδρέου: Όλα θα κριθούν την Παρασκευή


Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το υπουργικό Συμβούλιο, ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο σχεδιασμός και ο οδικός χάρτης που ανακοίνωσε χθες, μιλώντας στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι όλα θα κριθούν την Παρασκευή.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης»"

IIF: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου

Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), το οποίο εκπροσωπεί ιδιωτικές διεθνείς τράπεζες, ανακοίνωσε σήμερα ότι εύχεται να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για τη διαγραφή μέρους του ελληνικού δημόσιου χρέους, παρά την αναγγελία δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για το θέμα.
Διαβάστε Περισσότερα » "IIF: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου"

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να εγκαταλείψει μονομερώς το ευρώ»

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει μετά την απόφαση Παπανδρέου να πάει σε δημοψήφισμα για την νέα δανειακή σύμβαση.

Ο Γερμανός ειδικός Χέλμουτ Ζίκμαν εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφασίσει μόνη της να βγει από την ευρωζώνη υιοθετώντας εκ νέου το παλαιό της νόμισμα.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Η Ελλάδα δεν μπορεί να εγκαταλείψει μονομερώς το ευρώ»"

Δύο χρόνια με αναστολή στον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος...

...που κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Η καταδίκη του κ. Παναγόπουλου αφορά την υπόθεση Olympic Trophy, τηλεοπτικής σειράς για την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η οποία ποτέ δεν προβλήθηκε.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δύο χρόνια με αναστολή στον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ"

Σε εφέτη ανακριτή η υπόθεση του «κυκλώματος των Κυκλάδων»

Με καθυστέρηση πέντε μηνών ανατέθηκε τελικά σε εφέτη ειδικό ανακριτή η υπόθεση του λεγόμενου «κυκλώματος των Κυκλάδων» που «εξαφάνιζε» πρόστιμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για πολεοδομικές παραβάσεις κυρίως στη Μύκονο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σε εφέτη ανακριτή η υπόθεση του «κυκλώματος των Κυκλάδων»"

Παπουτσής: Κάποιοι θέλουν την Ελλάδα της καταστροφής

Με σαφή υπονοούμενα για τους συναδέλφους του αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Χρήστος Παπουτσής κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου υποστήριξε ότι το δημοψήφισμα που ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός είναι μία κίνηση με την οποία“θα επιταχυνθούν οι πολιτικές διαδικασίες”.
Διαβάστε Περισσότερα » "Παπουτσής: Κάποιοι θέλουν την Ελλάδα της καταστροφής"

Ο Ερντογάν και 10 Τούρκοι αξιωματούχοι κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου!

O αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας, Νετζντέτ Οζέλ, σύμφωνα με τους Γερμανούς νομικούς, έχει συμμετέχει σε επίθεση εναντίον των ανταρτών με χρήση χημικών όπλων...

Γερμανοί νομικοί καταγγέλουν τον Ερντογάν και 10 αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και υπουργούς αμύνης για εγκλήματα πολέμου και ζητούν από τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα να συλλάβει τον Ερντογάν ή όποιον άλλον από τους καταγγελλομένους επισκεφθεί τη Γερμανία.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Ερντογάν και 10 Τούρκοι αξιωματούχοι κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου!"

''Δεν μας ενημέρωσε ο Παπανδρέου – Δεν αποκλείω χρεοκοπία''

Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζ. Κ. Γιούνκερ εκτίμησε στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL πως το όχι στο δημοψήφισμα μπορεί να σημάνει χρεοκοπία για την Ελλάδα.

"Έάν οι Έλληνες ψηφίσουν "όχι" στο δημοψήφισμα, δεν μπορώ να αποκλείσω την χρεοκοπία της χώρας" ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζ. Κ. Γιούνκερ.
Διαβάστε Περισσότερα » "''Δεν μας ενημέρωσε ο Παπανδρέου – Δεν αποκλείω χρεοκοπία''"

Δυσαρέσκεια των γερμανικών τραπεζών για το Δημοψήφισμα

Η ομοσπονδία των ιδιωτικών γερμανικών τραπεζών (BdB) εξέφρασε σήμερα την δυσαρέσκειά της για την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου περί διεξαγωγής Δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, εκτιμώντας ότι η διεξαγωγή του αποτελεί κάθε άλλο παρά ευνοϊκή εξέλιξη, καθώς θα αυξήσει τις ανησυχίες στις αγορές και θέτει σε κίνδυνο το χρονοδιάγραμμα του σχεδίου διάσωσης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δυσαρέσκεια των γερμανικών τραπεζών για το Δημοψήφισμα"

Ποιους φοβάται το Μαξίμου για την ψήφο εμπιστοσύνης!

Το ΠΑΣΟΚ, για να φτάσει στον «κάβο» του δημοψηφίσματος, πρέπει πρώτα να περάσει από τον «κάβο» της ψήφου εμπιστοσύνης. Αυτό υποστηρίζουν κορυφαίοι υπουργοί, οι οποίοι δεν θεωρούν δεδομένο ότι την Παρασκευή το βράδυ η κυβέρνηση θα συγκεντρώσει τις 151 απαιτούμενες ψήφους!
Διαβάστε Περισσότερα » "Ποιους φοβάται το Μαξίμου για την ψήφο εμπιστοσύνης!"

Βουλιάζει το καράβι; Αποστάσεις Βενιζέλου για το δημοψήφισμα - Θέμα ηγεσίας από στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Ακολουθούν κι άλλοι τη Μιλένα Αποστολάκη;

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα με ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, δηλώσεις για κυβέρνηση Εθνικής(;) Σωτηρίας καθώς και αμφισβήτηση του πρωθυπουργού από στελέχη του ΠαΣοΚ. Επίσης η κυβερνητική Επιτροπή που είχε εξαγγελθεί για τις 6 το απόγευμα της Τρίτης με νέα δήλωση της κυβέρνησης μετατρέπεται σε υπουργικό συμβούλιο όπου αναμένεται ότι ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι υπουργοί ενδέχεται να θέσουν θέμα ηγεσίας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βουλιάζει το καράβι; Αποστάσεις Βενιζέλου για το δημοψήφισμα - Θέμα ηγεσίας από στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Ακολουθούν κι άλλοι τη Μιλένα Αποστολάκη;"

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μιλένα Αποστολάκη

Ήδη η πρώτη μείωση της δύναμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της κυβέρνησης σημειώθηκε λίγες ώρες μετά, με την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού Β' Αθηνών Μιλένας Αποστολάκη.

Με δισέλιδη επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί, δηλαδή να διατηρήσει την έδρα της στη Βουλή.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ανεξαρτητοποιήθηκε η Μιλένα Αποστολάκη"

Σαμαράς σε Παπούλια: "Εθνική ανάγκη οι εκλογές"

Στην ανάγκη για εκλογές και ανάληψη ευθυνών από όλους αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια (Vids)

Διαβάστε Περισσότερα » "Σαμαράς σε Παπούλια: "Εθνική ανάγκη οι εκλογές""

Οργή Σαρκοζί για την απόφαση για το ελληνικό δημοψήφισμα

«Παράλογη και επικίνδυνη», απόφαση, «μονόδρομος» η συμφωνία

Τη δυσφορία του για την αιφνιδιαστική απόφαση του έλληνα πρωθυπουργού να θέσει στην κρίση των πολιτών τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου επανέλαβε ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης του υπουργικού συμβουλίου απόψε στο Παρίσι.
Διαβάστε Περισσότερα » "Οργή Σαρκοζί για την απόφαση για το ελληνικό δημοψήφισμα"

Μπαρόζο και Ρομπάι ζητούν από την Ελλάδα να τιμήσει τις δεσμεύσεις της

«Πλήρη εμπιστοσύνη» ότι η Ελλάδα θα τιμήσει τις δεσμεύσεις, που ανέλαβε ενώπιον της ευρωζώνης και της διεθνούς κοινότητας, εκφράζουν, σε κοινή ανακοίνωση τύπου, που εξέδωσαν σήμερα οι Πρόεδροι της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπαι και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σχετικά με την πρόθέση της ελληνικής κυβέρνησης να διεξάγει δημοψήφισμα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μπαρόζο και Ρομπάι ζητούν από την Ελλάδα να τιμήσει τις δεσμεύσεις της"

Ριζικές αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Ριζικές αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ κατά την απογευματινή συνεδρίαση του υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, έπειτα από εισήγηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη.

Το Συμβούλιο έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους Αρχηγούς των τεσσάρων Γενικών Επιτελείων σηματοδοτώντας παράλληλα μεγάλο αριθμό αποστρατειών κυρίως στο Πολεμικό Ναυτικό και στο Στρατό Ξηράς
Διαβάστε Περισσότερα » "Ριζικές αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων"

ΝΔ προς Μπεγλίτη:"Τελειώσατε!Γι΄αυτό μην πειράζετε τις ΕΔ"

Σκληρή δήλωση σε προσωπικό κατά του ΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη τόνο,έκανε πριν από λίγο ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας της ΝΔ Μαργαρίτης Τζήμας:
“Με αφορμή πληροφορίες που φέρουν την κυβέρνηση να προχωρά, σήμερα, σε κρίσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με ριζική αλλαγή της ηγεσίας, ο
Διαβάστε Περισσότερα » "ΝΔ προς Μπεγλίτη:"Τελειώσατε!Γι΄αυτό μην πειράζετε τις ΕΔ""

Τρόικα: Παρακινδυνευμένο το δημοψήφισμα

Αντίδραση στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού

Επιφυλασσόμενοι να απαντήσουν αν η εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου θα προχωρήσει κανονικά, κορυφαία στελέχη της τρόικας χαρακτήριζαν παρακινδυνευμένη πολιτικά και χωρίς νόημα, την απόφαση του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την έγκριση του νέου δανείου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τρόικα: Παρακινδυνευμένο το δημοψήφισμα"

Την Παρασκευή η ψήφος εμπιστοσύνης

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που ζήτησε ο πρωθυπουργός. Ματαιώθηκε η ενημέρωση του κ. Παπανδρέου για τη Σύνοδο των Βρυξελλών
Διαβάστε Περισσότερα » "Την Παρασκευή η ψήφος εμπιστοσύνης"

Απελευθερωμένο το ωράριο των φαρμακείων από σήμερα

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα το απελευθερωμένο ωράριο των φαρμακείων για τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης και του Σαββάτου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Απελευθερωμένο το ωράριο των φαρμακείων από σήμερα"

Πώς έφτασε στο επικίνδυνο δίλημμα ο Παπανδρέου

Γιατί αποφάσισε δημοψήφισμα

Κορυφαίος υπουργός ομολογούσε την περασμένη Πέμπτη – καίτοι ικανοποιημένος από την ευρωπαϊκή συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους – ότι δεν μπορεί να μπει η νέα δανειακή σύμβαση σε δημοψήφισμα γιατί «το αποτέλεσμα θα ήταν 90-10 κατά της κυβέρνησης»!
Διαβάστε Περισσότερα » "Πώς έφτασε στο επικίνδυνο δίλημμα ο Παπανδρέου"

Ό,τι και να κάνει ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν


Ο πρωθυπουργός της συμφοράς

Η μεγαλύτερη δυστυχία για την Πατρίδα μας είναι ότι σε μια κρίσιμη καμπή, την κυβερνάει ένας εξουσιομανής άνθρωπος, που μπροστά την καρέκλα του, δεν υπολογίζει τίποτα. Η πρόταση για το δημοψήφισμα, δείχνει το μέγεθος της... ανευθυνότητας του ανδρός.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ό,τι και να κάνει ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν"

Με μετρητά τα φάρμακα για ασφαλισμένους 5 Ταμείων

Διακόπτουν από σήμερα την πίστωση σε πέντε ασφαλιστικά Ταμεία οι φαρμακοποιοί της Αθήνας, του Πειραιά αλλά και της Αχαΐας εξαιτίας υπέρογκων οφειλών.

Από την τσέπη τους θα πρέπει να πληρώνουν τα φάρμακά τους οι
Διαβάστε Περισσότερα » "Με μετρητά τα φάρμακα για ασφαλισμένους 5 Ταμείων"

Είχε ενημερώσει Μέρκελ και Σαρκοζί για το δημοψήφισμα ο Πρωθυπουργός

Δεν είναι γνωστό αν τον απέτρεψαν ή του συνέστησαν κάτι διαφορετικό

Την ώρα που Κομισιόν, ΔΝΤ και Βερολίνο δηλώνουν ότι αιφνιδιάστηκαν από την ανακοίνωση για δημοψήφισμα, από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρεται ότι ο . Γ. Παπανδρέου είχε προϊδεάσει την Ανγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί για την πρωτοβουλία αυτή πριν από τη Σύνοδο Κορυφής.
Διαβάστε Περισσότερα » "Είχε ενημερώσει Μέρκελ και Σαρκοζί για το δημοψήφισμα ο Πρωθυπουργός"

Παρούσα η ΝΔ στη συζήτηση & την ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης

Μετά την έκδηλη διαφωνία γαλάζιων βουλευτών

Την απόφαση να παραστεί τόσο στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και στην ψηφοφορία η Νέα Δημοκρατία, πήρε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, διαψεύδοντας τελικά τα σενάρια ποου έκαναν λόγο ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δε θα δώσει το παρών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Παρούσα η ΝΔ στη συζήτηση & την ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης"

Στους φτωχότερους Ευρωπαίους οι Έλληνες

Βάσει των καταθέσεων τους

Στο «κλαμπ» των φτωχότερων Ευρωπαίων πολιτών, με βάση το επίπεδο των καταθέσεων που τηρούν στις τράπεζες, κατατάσσονται πλέον επίσημα οι Ελληνες. Αυτό επιβεβαιώνουν τα στοιχεία από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, για τις κατά κεφαλήν αποταμιεύσεις που διατηρούν οι Eλληνες στις εγχώριες τράπεζες, το ύψος των οποίων έχει μειωθεί στο τέλος Αυγούστου στα 189,9 δισεκατομμύρια ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στους φτωχότερους Ευρωπαίους οι Έλληνες"

Οι κυβερνήσεις νομοθετούν για το λαό. Εσείς;

Δεύτερη επιστολή του Βαξεβάνη στον Βενιζέλο


Αν δεν θυμάστε την πρώτη επιστολή και όλο το παρασκήνιο διαβάστε εδώ και εδώ



Κύριε Βενιζέλο,
Σας έχω απευθύνει δημόσια, αρκετά ερωτήματα, τα οποία θέτουν σοβαρά θέματα για τον τρόπο που πολιτεύεστε.
Διαβάστε Περισσότερα » "Οι κυβερνήσεις νομοθετούν για το λαό. Εσείς;"

Η σύμβουλος του Πρωθυπουργού έκανε αγωγή σε δημοσιογράφο ζητώντας 100 χιλιάδες ευρώ για ένα "like"

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΟΥΤΟΥΑΛΣ;

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Η σύμβουλος του πρωθυπουργού,πρώην νομάρχης και βουλευτής ζητά αποζημίωση και...φυλάκιση δημοσιογράφου για σχόλια σε ιδιωτικές συζητήσεις και...like που έκανε στο Facebok!
Πρωτάκουστο! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα δημόσιο πρόσωπο, η σύμβουλος του πρωθυπουργού...
Διαβάστε Περισσότερα » "Η σύμβουλος του Πρωθυπουργού έκανε αγωγή σε δημοσιογράφο ζητώντας 100 χιλιάδες ευρώ για ένα "like""

Βάζει «φωτιές» το δημοψήφισμα

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις ραγδαίες εξελίξεις που πυροδοτεί το δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός αναφορικά με την νέα δανειακή σύμβαση.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βάζει «φωτιές» το δημοψήφισμα"

Στο ΣτΕ οι προσφυγές για το ειδικό τέλος ακινήτων

Στις 2 Δεκεμβρίου και με διαδικασίες «εξπρές» θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι προσφυγές που έχουν κατατεθεί κατά του έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων που καλούμαστε να πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο ΣτΕ οι προσφυγές για το ειδικό τέλος ακινήτων"

«Απάτη» χαρακτηρίζουν το δημοψήφισμα οι Βρυξέλλες

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Εξοργισμένοι είναι στην Κομισιόν μετά από τις δηλώσεις περί δημοψηφισμάτων - ακόμα και άνθρωποι που είναι κανονικά ήπιων τόνων, αφήνουν την αγανάκτησή τους να ξεχειλίσει. «Είναι μια ακόμη Ελληνική απάτη.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Απάτη» χαρακτηρίζουν το δημοψήφισμα οι Βρυξέλλες"

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

Φαίνεται ότι επιτέλους υπάρχουν κάποιοι στη ΝΔ που δεν θα κάνουν το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ ούτε θα προβούν σε ανούσιες ενέργειες τύπου αποχής. Αυτή την στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς συζητά το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους βουλευτές να παραιτηθούν ομαδικά ώστε να υποχρεώσει τον Παπούλια να ζητήσει εκλογές.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!"

Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία για το δημοψήφισμα

Με εκτεταμένα άρθρα αντέδρασαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στην είδηση για δημοψήφισμα στην Ελλάδα, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της χώρας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία για το δημοψήφισμα"

Ανεξήγητος ο «πλουτισμός» των Ελλήνων

ΕΡΕΥΝΑ ΧΑΡΒΑΝΤ ΚΑΙ ΜΙΤ

Το υψηλό εισόδημα στην Ελλάδα δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε με βάση τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας ούτε με βάση του δείκτη "συλλογικής γνώσης" των κατοίκων της αναφέρεται σε έρευνα των πανεπιστημίων Χάρβαρντ και ΜΙΤ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ανεξήγητος ο «πλουτισμός» των Ελλήνων"

Πώς θα γίνει το δημοψήφισμα

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι διαδικασίες και οι προϋποθέσεις που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τον πρόσφατο εφαρμοστικό νόμο για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος.

Δύο ειδών είναι τα δημοψηφίσματα που προβλέπονται από το Σύνταγμα και από τον πρόσφατο εφαρμοστικό νόμο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Πώς θα γίνει το δημοψήφισμα"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news