facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ιστοσελίδα για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” αναγνωρίζει… “Μακεδονική” Γλώσσα! - - - "Βομβαρδίστε τους με e-mail διαμαρτυρίας."

Το είδαμε και αυτό! Σε Ιστοσελίδα για το διεθνές Κρατικό Αερολιμένα της Θεσσαλονίκης, “Μακεδονία“, αναγνωρίζεται “Μακεδονική” γλώσσα!
Έτσι καθημερινά οι χιλιάδες επισκέπτες της Ιστοσελίδας thessalonikiairport.gr , αν πατήσουν τον σύνδεσμο thessalonikiairport.gr/tickets για να κλείσουν τα εισιτήρια τους, έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν όλα τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας σε...
Διαβάστε Περισσότερα » "Ιστοσελίδα για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” αναγνωρίζει… “Μακεδονική” Γλώσσα! - - - "Βομβαρδίστε τους με e-mail διαμαρτυρίας.""

Νέα εμβάσματα "καίνε" τον Άκη Τσοχατζόπουλο


Με νέο κατηγορητήριο έρχεται αντιμέτωπος ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης Άκης Τσοχατζόπουλος. Εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές 100 εκατ. δρχ σε λογαριασμό της πρώην συζύγου του από αντιπρόσωπο οπλικών συστημάτων
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα εμβάσματα "καίνε" τον Άκη Τσοχατζόπουλο"

Κόβει από ανταλλακτικά για να δώσει οδοιπορικά

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙ 4 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Με μια πρωτοφανή απόφασή του, για την οποία πραγματικά δεν χωρά κανένας σχολιασμός, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, προχώρησε στη περικοπή περίπου 4.000.000 ευρώ από το κονδύλι της προμήθειας ανταλλακτικών και πληρωμών συντήρησης αεροσκαφών, για να τα δώσει στα οδοιπορικά των αξιωματικών και όχι μόνο.

Διαβάστε Περισσότερα » "Κόβει από ανταλλακτικά για να δώσει οδοιπορικά"

«Κούρεμα» του ελληνικού χρέους ως και 60% ζητά άμεσα το ΔΝΤ

Με έγγραφό του προς τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης

Την ανάγκη άμεσης λήψης αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την Ελλάδα υπογραμμίζει το ΔΝΤ σε έγγραφό του, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Κούρεμα» του ελληνικού χρέους ως και 60% ζητά άμεσα το ΔΝΤ"

Προσφυγή του Συλλόγου, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά του "ειδικού τέλους ακινήτων" (Δελτίο Τύπου)

Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ κατέθεσε σήμερα το πρωί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αίτηση ακύρωσης κατά της υπ΄ αριθ. ΠΟΛ 1211/10-10-2011 (ΦΕΚ 2298/B΄/13-10-2011) απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών για την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) που θεσπίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν. 4021/2011.
Διαβάστε Περισσότερα » "Προσφυγή του Συλλόγου, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά του "ειδικού τέλους ακινήτων" (Δελτίο Τύπου)"

Αίτηση «άσκησης ποινικής δίωξης κατά τριών παραιτηθέντων βουλευτών» για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»

Ο μηνυτής Δημήτρης Αντωνίου αιτείται την «Άσκηση ποινικής δίωξης κατά τριών παραιτηθέντων βουλευτών» για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ». Οι βουλευτές είναι οι Γιώργος Φλωρίδης, Έκτωρ Νασιώκας και Θωμάς Ρομπόπουλος. 

Διαβάστε Περισσότερα » "Αίτηση «άσκησης ποινικής δίωξης κατά τριών παραιτηθέντων βουλευτών» για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ»"

Ποσοστά παίρνει η ΔΕΗ από το ειδικό τέλος

Ποσοστό 0,25% θα πάρουν η ΔΕΗ και οι ιδιώτες εναλλακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος, επί των εισπράξεων του έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων.

Με αφορμή σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Γιαννάκη,
Διαβάστε Περισσότερα » "Ποσοστά παίρνει η ΔΕΗ από το ειδικό τέλος"

O Παπουτσής, αγωνιώντας για το πολιτικό του μέλλον ενόψει ενός αποτεφρωμένου ΠΑΣΟΚ, αφυπνίσθηκε…

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, μετά τα όσα αναφέρθηκαν απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, από τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, ζήτησε με επιστολή του προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ελένη Ράικου, τη διεξαγωγή κατεπείγουσας έρευνας για τις συγκεκριμένες καταγγελίες καθώς τέτοιες πρακτικές είναι αδιανόητες και ξένες προς την αποστολή, το ρόλο και τις λειτουργίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Διαβάστε Περισσότερα » "O Παπουτσής, αγωνιώντας για το πολιτικό του μέλλον ενόψει ενός αποτεφρωμένου ΠΑΣΟΚ, αφυπνίσθηκε…"

Bild: Το 2021 θα ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές

Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να χρηματοδοτηθεί εκ νέου στις χρηματαγορές πριν από το 2021, παρά την οικονομική βοήθεια που θα λαμβάνει από την ΕΕ, γράφει στο σημερινό της φύλλο η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη έκθεση της «τρόικας» για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Bild: Το 2021 θα ξαναβγεί η Ελλάδα στις αγορές"

Σε δίκη Αποστολόπουλος, Μπουρμπούλια και Πανούσης

Σε δίκη για την υπόθεση της μετοχής «Σιγάλας» παραπέμπονται δεκαέξι κατηγορούμενοι, επιχειρηματίες, χρηματιστές, ιδιώτες καθώς και η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, μετά την ατυχή έκβαση της προσπάθειας για αναίρεση του παραπεμπτικού βουλεύματος από τον Άρειο Πάγο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σε δίκη Αποστολόπουλος, Μπουρμπούλια και Πανούσης"

«Παράνομη η ποινή φόρου 10% για κάλυψη αφορολογήτου»

ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ζήτημα συνταγματικότητας ως προς την ποινή φόρου 10% έναντι όσων δεν προσκομίσουν τις απαιτούμενες αποδείξεις λιανικής πώλησης για την κάλυψη του αφορολόγητου ορίου θέτει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Παράνομη η ποινή φόρου 10% για κάλυψη αφορολογήτου»"

Η Γερμανία θέλει τον απόλυτο έλεγχο στις χώρες όπως η Ελλάδα

Η πηγή αυτή άσκησε πιέσεις και στην Ισπανία και την Ιταλία, χωρίς ωστόσο να τις κατονομάσει, αφού έκανε λόγο για "τις δύο χώρες που δέχονται βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα".

Πηγή προσκείμενη στη γερμανική κυβέρνηση ζήτησε σήμερα να ενισχυθεί και να μονιμοποιηθεί ο έλεγχος στις διαδικασίες
Διαβάστε Περισσότερα » "Η Γερμανία θέλει τον απόλυτο έλεγχο στις χώρες όπως η Ελλάδα"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news