facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

TO ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.

H εισήγηση που «έκαψε» τον Αντιστράτηγο
Σε ακόμη μία ακατανόητη, αυθαίρετη και ποινικά ελεγχόμενη κίνηση, η οποία, αν δεν γινόταν αντιληπτή την ύστατη στιγμή από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, θα ζημίωνε το ελληνικό Δημόσιο κατά 730.000 ευρώ, πρωταγωνιστεί ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, κ. Στέλιος Στεφανίδης.
Διαβάστε Περισσότερα » "TO ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ."

EKTAKTH EΙΔΗΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Όπως πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα 11.30 μμ φέρνουν τα απορρίμματα στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στο χώρο του ΚΤΕΟ Ελληνικού.

το ΚΤΕΟ ειναι πισω απο το ΚΑΡΦΟΥΡ το μεγαλο οχι αυτο της Αργυρουπολης..

Ανοιχτό κάλεσμα από την Δημοτική Αρχή Ελληνικού Αργυρούπολης και άλλα συνδικάτα και φορείς για συμμετοχή του κόσμου, εργαζομένων, κατοίκων και φορέων προκειμένου να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη.
Διαβάστε Περισσότερα » "EKTAKTH EΙΔΗΣΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ"

Να γιατί η τρόικα έδιωξε την Κατσέλη από το υπουργείο !


Τελικά τώρα αποδεικνύεται ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος για τον όποιον η πρώην υπουργός Απασχόλησης Λούκα Κατσέλη απομακρύνθηκε στην τελευταίο ανασχηματισμό. Αιτία ήταν η άρνησή της να υπογράψει συμφωνία για κατώτερο βασικό μισθό από τα σημερινά επίπεδα και κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, που από τότε επίμονα ζητούσε η τρόικα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Να γιατί η τρόικα έδιωξε την Κατσέλη από το υπουργείο !"

Καταλήψεις δικαστηρίων ετοιμάζουν δικαστικοί υπάλληλοι

Για δυναμικές κινητοποιήσεις προετοιμάζονται οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι σκοπεύουν να προχωρήσουν ακόμα και σε καταλήψεις των δικαστηρίων, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χρ. Λυμπερόπουλος, από το βήμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Καταλήψεις δικαστηρίων ετοιμάζουν δικαστικοί υπάλληλοι"

ΚΡΑΥΓΗ ΟΡΓΗΣ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ



«Αγαπητε» κ.Μοσιαλε,
Διαβασα με μεγαλη προσοχη την συνεντευξη σας στην εφημεριδα Realnews, της Κυριακης 9 Οκτωβριου 2011.
Ειμαι μελος των Επιτροπων του Κινηματος ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’ (www.denplironodenplirono.gr και www.oxidiodia.gr) και ειμαι περηφανος που παλευω με την γυναικα μου καθημερινα , για να παρουμε πισω την αξιοπρεπεια που προσπαθει να μας αφαιρεσει η κυβερνηση σας!
Διαβάστε Περισσότερα » "ΚΡΑΥΓΗ ΟΡΓΗΣ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ"

"Τύφλα νά'χει" η 21η Απριλίου - Ο Βενιζέλος έφτιαξε δικό του Σύνταγμα!


Καινοφανείς ερμηνείες του Συντάγματος, με θέσεις διαστρέβλωσης του περιεχομένου του άρθρου 28 και ακατάσχετη ψευδολογία σε ότι αφορά τις προβλέψεις των παραγράφων 2 και 3, ήταν το περιεχόμενο όσων εξέφρασε χθες στην Βουλή ο … συνταγματολόγος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στους ξένους από την κυβέρνηση. 
Πριν εισέλθουμε στην ουσία των όσων ειπώθηκαν χθες στην Βουλή και της σημασίας τους, να πούμε ότι...

Διαβάστε Περισσότερα » ""Τύφλα νά'χει" η 21η Απριλίου - Ο Βενιζέλος έφτιαξε δικό του Σύνταγμα!"

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τις πληροφορίες για την έλευση των ευρω-ΜΑΤ‎

Διαψεύδει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο ότι στην Ελλάδα έφτασε μονάδα της «Ευρωπαϊκής Δύναμης Χωροφυλακής» (Eurogendfor), με σκοπό τη διεξαγωγή ασκήσεων καταστολής πλήθους από κοινού με τα ΜΑΤ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τις πληροφορίες για την έλευση των ευρω-ΜΑΤ‎"

Σωθήκαμε!

Περίπου 5,4 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ότι έβγαλαν το 2009 στο εξωτερικό 3.718 έλληνες καταθέτες, οι περισσότεροι από τους οποίους μάλιστα, δήλωναν ετήσια εισοδήματα μικρότερα από 20.000 ευρώ!
Διαβάστε Περισσότερα » "Σωθήκαμε!"

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και ιδρύθηκε το 1927. Η λειτουργία της άρχισε τον Μάιο του 1928 με απόφαση της τότε Κοινωνίας των Εθνών. Τα κεφάλαια για την ίδρυση και λειτουργία της, προήλθαν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με την μεσολάβηση της Κοινωνίας των Εθνών προκειμένου να σταθεροποιηθεί η χειμαζόμενη τότε Ελληνική οικονομία.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;"

KΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ


Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.
Διαβάστε Περισσότερα » "KΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ"

Κατατέθηκε ως επερώτηση στο κοινοβούλιο η υπόθεση των CDS. Καμμένος, Δημαράς, Βελόπουλος έγραψαν ιστορία.

Διαβάστε την , είναι σαφέστατη και ζητά συγκεκριμένα πράγματα. Εάν δεν δοθούν, αυτόματα αποδέχονται τις κατηγορίες.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας
Διαβάστε Περισσότερα » "Κατατέθηκε ως επερώτηση στο κοινοβούλιο η υπόθεση των CDS. Καμμένος, Δημαράς, Βελόπουλος έγραψαν ιστορία."

Ήρθε η ...Ευρωχωροφυλακή;Φήμες για άφιξη ταξιαρχίας της Eurogedfor!

Βοά ο τόπος , ότι μια ταξιαρχία της Eurogendfor έχει αποβιβαστεί στην Ελλάδα! Μόνο αυτό έλειπε,με το κλίμα που επικρατεί στη χώρα. Τη πληροφορία μας αναμετάδωσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων,πάντα onalert για τέτοια θέματα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν:
Διαβάστε Περισσότερα » "Ήρθε η ...Ευρωχωροφυλακή;Φήμες για άφιξη ταξιαρχίας της Eurogedfor!"

Μηνυτήρια αναφορά για τα χρήματα του Ταμείου Μολυβιάτη


Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε σήμερα (Παρασκευή) στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο κ. Γεώργιο Ανδρέου,
Διαβάστε Περισσότερα » "Μηνυτήρια αναφορά για τα χρήματα του Ταμείου Μολυβιάτη"

H εισήγηση που «έκαψε» τον Αντιστράτηγο


Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός
Σε ακόμη μία ακατανόητη, αυθαίρετη και ποινικά ελεγχόμενη κίνηση, η οποία, αν δεν γινόταν αντιληπτή την ύστατη στιγμή από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, θα ζημίωνε το ελληνικό Δημόσιο κατά 730.000 ευρώ, πρωταγωνιστεί ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, κ. Στέλιος Στεφανίδης.
Διαβάστε Περισσότερα » "H εισήγηση που «έκαψε» τον Αντιστράτηγο"

Ερχονται «πράσινες» αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Το ΥΠΕΚΑ προσδοκά να καλύψει το έλλειμα υπέρ των ανανεώσιμων πηγών

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ πρέπει να διαχειριστεί την επικείμενη αύξηση των τιμολογίων από την 1η Ιανουαρίου 2013
Διαβάστε Περισσότερα » "Ερχονται «πράσινες» αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ"

Καλείται για... εξηγήσεις ο Πετσάλνικος

Εκτεθειμένος είναι ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, μετά την αποκάλυψη ότι εν μέσω κρίσης και περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, με ομόφωνη απόφαση του Ιδρύματος για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία δαπανήθηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την ολοκλήρωση ανέγερσης του πάρκου εθνικής συμφιλίωσης στην εκλογική του περιφέρεια.
Διαβάστε Περισσότερα » "Καλείται για... εξηγήσεις ο Πετσάλνικος"

Ηλίας Μόσιαλος: Αρκετά πια με τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας

Απάντηση στις καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους διορισμούς

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επιχειρεί συστηματικά να εξαπατήσει πολιτικά τους Έλληνες πολίτες, να τους πτοήσει και να τους απογοητεύσει, ιδίως σ’ αυτή την περίοδο, όπως σημείωσε, που οι πολίτες καλούνται να συμβάλουν σε μία τεράστια προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ηλίας Μόσιαλος: Αρκετά πια με τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας"

«Το δίδυμο Παπανδρέου - Βενιζέλου ξεπέρασε κάθε όριο κοινωνικής αναλγησίας»

Το δίδυμο Παπανδρέου – Βενιζέλου ξεπέρασε κάθε όριο κοινωνικής αναλγησίας, παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, καθώς όπως κατήγγειλε, την ώρα που προχωρούν σε μαζικές απολύσεις και οριζόντιες περικοπές μισθών, δρομολογούν χιλιάδες νέες προσλήψεις.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Το δίδυμο Παπανδρέου - Βενιζέλου ξεπέρασε κάθε όριο κοινωνικής αναλγησίας»"

Παρέμβαση εισαγγελέα για το «τυφλό» FIR τη νύχτα της Τετάρτης

Δικαστική έρευνα για το «μπλακ-άουτ» στον εθνικό ενάεριο χώρο


Η εισαγγελία καλείται να διελευκάνει τη βλάβη που «τύφλωσε» τον ελληνικό ενάεριο χώρο

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κυρία Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια των πτήσεων και ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι.

Είχε προηγηθεί σχετική επιστολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών κ. Αρ. Μπουρδάρα, ο οποίος ζήτησε από την κυρία Ράικου να διερευνήσει την υπόθεση. Η εισαγγελική έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα κ. Χαρ. Λακαφόση, ενώ παράλληλα το υπουργείο Υποδομών διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης διακοπή της ηλεκτροδότησης «έριξε» το σύστημα τροφοδοσίας των ραντάρ του Κέντρου Ελέγχου Περιοχής Αθηνών (ΚΕΠΑΘ), καθώς και της Προσέγγισης Αθηνών.

Το αποτέλεσμα ήταν, επί οκτώ λεπτά - όσο δηλαδή χρειάστηκε για να λειτουργήσει το εφεδρικό σύστημα ηλεκτροδότησης - να μη γνωρίζουν οι υπηρεσίες εδάφους τι συμβαίνει στον εθνικό εναέριο χώρο, την ώρα που 150 αεροσκάφη διέσχιζαν το FIR Αθηνών.

Ο έλεγχος των ραντάρ επανήλθε σταδιακά μετά από τέσσερις ώρες, ωστόσο ως το μεσημέρι της Παρασκευής το πρόβλημα δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως.

Αυτό είχε ως συνέπεια να καταγράφονται καθυστερήσεις στις πτήσεις ως και τρεις ώρες, καθώς τηρείται περιορισμένη χωρητικότητα στο FIR Αθηνών για λόγους ασφαλείας.
tovima.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Παρέμβαση εισαγγελέα για το «τυφλό» FIR τη νύχτα της Τετάρτης"

Εκτός ΝΔ ο Θύμιος Λυμπερόπουλος

Σαφές μήνυμα «στις συντεχνίες» έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς με την διαγραφή του προέδρου του ΣΑΤΑ κ. Θύμιου Λυμπερόπουλου από μέλος της ΝΔ την Παρασκευή το βράδυ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εκτός ΝΔ ο Θύμιος Λυμπερόπουλος"

Τις παράπλευρες απώλειες από ένα μεγαλύτερο «κούρεμα» φοβάται η Μέρκελ

«Απαιτείται μεγάλη προσοχή»

Η ευρωζώνη πρέπει να είναι πολύ προσεκτική όσον αφορά τις επιπτώσεις από ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ την Παρασκευή, εκφράζοντας έντονους φόβους για τις παράπλευρες απώλειες που θα μπορούσε να έχει μια τέτοια επιλογή.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τις παράπλευρες απώλειες από ένα μεγαλύτερο «κούρεμα» φοβάται η Μέρκελ"

Αμφιταλαντεύεται ο Ρομπόπουλος

Με νέες του δηλώσεις στο protothema.gr, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος επανέρχεται και δηλώνει αμφιταλαντευόμενος για το αν θα πρέπει να παραιτηθεί ή να ανεξαρτητοποιηθεί.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αμφιταλαντεύεται ο Ρομπόπουλος"

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των τελωνειακών

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία των τελωνειακών.


Το Πρωτοδικείο απηύθυνε μάλιστα προειδοποίηση προς τους εκπροσώπους του κλάδου
Διαβάστε Περισσότερα » "Παράνομη κρίθηκε η απεργία των τελωνειακών"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news