facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νέα στοιχεία από ΝΔ για προσλήψεις στο Δημόσιο και ίδρυση κρατικών φορέων

Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τη διόγκωση του κράτους, με νέες κρατικές δομές, νέες οργανικές θέσεις και νέες προσλήψεις, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος υποστήριξε πως αυτή η πρακτική συνεχίζεται ακόμη και με τρόπους που συνιστούν σκαστή παρανομία και κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέα στοιχεία από ΝΔ για προσλήψεις στο Δημόσιο και ίδρυση κρατικών φορέων"

48ωρη πανελλαδική - πανεργάτικη απεργία 19 και 20 Οκτωβρίου

Τη μετατροπή της 24ωρης απεργίας της 19ης Οκτωβρίου σε 48ωρη (για τις 19 και 20 Οκτωβρίου), αποφάσισε πριν από λίγο η ΓΣΕΕ.

Εν τω μεταξύ, τη μετάθεση της 48ωρης απεργίας της (είχε προγραμματιστεί για τις 18 και 19 Οκτωβρίου) μαζί με τη ΓΣΕΕ (ήτοι 19 και 20 Οκτωβρίου) αποφάσισε και η ΟΤΟΕ.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί αντίστοιχη πρόταση της ΑΔΕΔΥ.


Πηγή:www.capital.gr

Διαβάστε Περισσότερα » "48ωρη πανελλαδική - πανεργάτικη απεργία 19 και 20 Οκτωβρίου"

Τελεσίγραφο Χ. Καστανίδη προς ΠΟΕ-ΟΤΑ

Δυνατότητα ανάθεσης της αποκομιδής σκουπιδιών σε ιδιώτες

Στέλνοντας αυστηρό μήνυμα στους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο υπουργός Εσψτερικών κ. Χ. Καστανίδης διαμήνυσε συγκεκριμένα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ότι δεν θα πληρώνεται το προσωπικό ΟΤΑ που απεργεί, κάνει καταλήψεις ή εμποδίζει την αποκομιδή απορριμμάτων στους ΧΥΤΑ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τελεσίγραφο Χ. Καστανίδη προς ΠΟΕ-ΟΤΑ"

«Επιστράτευση» των απεργών προανήγγειλε ο Λοβέρδος

Έκτακτη υγειονομική διάταξη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τη συσσώρευση σκουπιδιών ενημέρωσε ότι θα εκδώσει ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Επιστράτευση» των απεργών προανήγγειλε ο Λοβέρδος"

«Θα διαψευσθούν όσοι πιστεύουν ότι θα εγκαταλείψουμε την Ελλάδα»

Καθησυχάζουν τις αγορές Γιούνκερ, βαν Ρομπάι

Αισιόδοξος αναφορικά με την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Θα διαψευσθούν όσοι πιστεύουν ότι θα εγκαταλείψουμε την Ελλάδα»"

Επιβεβαίωσε την Ζ.Γεωργαντά ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ!

Κατάθεση στον οικονομικό εισαγγγελέα έδωσε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ κ. Νίκος Λογοθέτης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά σύμφωνα με τις οποίες το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε σκοπίμως προκειμένου να ληφθούν σκληρά δημοσιονομικά μέτρα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Επιβεβαίωσε την Ζ.Γεωργαντά ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ!"

ΝΔ: Δέσμη προτάσεων για το φορολογικό σύστημα

Ο Ιωάννης Βρούτσης υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει αλλαγή «του αναποτελεσματικού και εξοντωτικού φορολογικού μοντέλου της κυβέρνησης, με μια εκ βάθρων ανατρεπτική, σε δομές και λειτουργίες παρέμβαση στο φορολογικό σύστημα».
Τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας με ένα νέο φορολογικό σύστημα παρουσίασε ο αναπληρωτής Τομεάρχης του κόμματος, Ιωάννης Βρούτσης.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΝΔ: Δέσμη προτάσεων για το φορολογικό σύστημα"

Έκθεση καταπέλτης για την Τουρκία από την ΕΕ

Kαταπέλτης για την Τουρκία η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Την καλεί να ομαλοποιήσει τις σχέσεις της με την Κύπρο
Υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει χώρος για απειλές
Επίτροπος Διεύρυνσης: «Υπάρχει απογοήτευση»
Απαντά με πρόκληση η Τουρκία
Διαβάστε Περισσότερα » "Έκθεση καταπέλτης για την Τουρκία από την ΕΕ"

Προαστιακός: Αλλαγές σε δρομολόγια

Σε τροποποίηση του προγράμματος των δρομολογίων του Προαστιακού, αναγκάστηκε να προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιτίας του τεχνικού προβλήματος που έχει προκύψει στο σύστημα ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής υποδομής.

Έτσι, ήδη από σήμερα και μέχρι νεωτέρας:
Διαβάστε Περισσότερα » "Προαστιακός: Αλλαγές σε δρομολόγια"

Γιούνκερ: Αυστηρές προϋποθέσεις για την 6η δόση

Σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε ότι η επόμενη δόση δεν θα καταβληθεί στην Ελλάδα στην περίπτωση που η έκθεση της τρόικας διαπιστώνει πλήρη αποτυχία στην επίτευξη των στόχων της.
Διαβάστε Περισσότερα » "Γιούνκερ: Αυστηρές προϋποθέσεις για την 6η δόση"

Σλοβακία: Συμφωνία για την υποστήριξη του ΕΤΧΣ

Τέσσερα πολιτικά κόμματα στη Σλοβακία, τρία της απερχόμενης κυβέρνησης και το αντιπολιτευόμενο σοσιαλδημοκρατικό Smer-SD, συμφώνησαν να υποστηρίξουν την ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) σε μια δεύτερη ψηφοφορία, μετά την αποτυχία της πρώτης χθες το βράδυ, μετέδωσε σήμερα το σλοβακικό τηλεοπτικό δίκτυο TA3.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σλοβακία: Συμφωνία για την υποστήριξη του ΕΤΧΣ"

Υπουργοί εναντίον βουλευτών - Βραδυφλεγής «βόμβα» το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου

Βαθαίνει ο διχασμός στο κυβερνών κόμμα καθώς υπουργοί επιτέθηκαν κατά της κοινοβουλευτικής ομάδας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε βαρύτατη
Διαβάστε Περισσότερα » "Υπουργοί εναντίον βουλευτών - Βραδυφλεγής «βόμβα» το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου"

Νύχτα και κρυφά ο Άκης στην εισαγγελέα

Στο γραφείο της εισαγγελέως Ελένης Σίσκου προσήλθε μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης και κάτω από άκρα μυστικότητα ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η κυρία Σίσκου διερευνά την υπόθεση των περιουσιακών στοιχείων του πρώην υπουργού.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νύχτα και κρυφά ο Άκης στην εισαγγελέα"

Μεγάλη αποκάλυψη με άκρως απόρρητα έγγραφα

Τι έχασε η Ελλάδα με τις πιέσεις των ΗΠΑ και τις υποχωρήσεις του Γ. Παπανδρέου;
Σε νέες αποκαλύψεις για το ενεργειακό πραξικόπημα κατά της Ελλάδας, που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με εντολές από την Ουάσιγκτον, αλλά και για τα όσα συζήτησε παρασκηνιακά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με Αμερικανό αξιωματούχο και αφορούσαν στην ονομασία των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας», παραμερίζοντας τα φλέγοντα ζητήματα της ταυτότητας και της γλώσσας των γειτόνων, προχωρούν σήμερα τα «Επίκαιρα».
Διαβάστε Περισσότερα » "Μεγάλη αποκάλυψη με άκρως απόρρητα έγγραφα"

Αποχώρηση ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών από το ΠΑΣΟΚ

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη συνδικαλιστική παράταξη, αλλά και ως φυσικά μέλη από το σημερινό ΠΑΣΟΚ γνωστοποιούν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο, τον γραμματέα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όλα τα μέλη της ΠΑΣΚ σιδηροδρομικών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αποχώρηση ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών από το ΠΑΣΟΚ"

Προφητεία η Συνομωσία;

Καρατζαφέρης το 2000



Διαβάστε Περισσότερα » "Προφητεία η Συνομωσία;"

Βόμβα από Κατσέλη: "Δεν ψηφίζω το άρθρο για τις συμβάσεις εργασίας"

"Είμαι σίγουρη ότι αν η τρόικα ενημερωθεί για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις του μέτρου, θα επανέλθει στην πρότερη θέση της", υπογράμμισε η κ. Λούκα Κατσέλη.

"Δεν μπορώ με την σημερινή του μορφή να ψηφίσω το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που αφορά τις συμβάσεις εργασίας",
Διαβάστε Περισσότερα » "Βόμβα από Κατσέλη: "Δεν ψηφίζω το άρθρο για τις συμβάσεις εργασίας""

«Μπλόκο» της ΓΕΝΟΠ στο ειδικό τέλος ακινήτων!

Πράξη τις προειδοποιήσεις τους για μπλοκάρισμα της διαδικασίας είσπραξης του ειδικού τέλους ακινήτων με… ενδιάμεσο τη ΔΕΗ κάνουν οι συνδικαλιστές της Επιχείρησης.

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προχώρησε σε κατάληψη των τυπογραφείων όπου εκτυπώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Μπλόκο» της ΓΕΝΟΠ στο ειδικό τέλος ακινήτων!"

Απεργούν και οι ιδιοκτήτες ταξί την Παρασκευή

Εκτός από τους εργαζομένους στις αστικές συγκοινωνίες και οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να κατέβουν σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή, μετά τις ανακοινώσεις του σημερινού υπουργικού.
Διαβάστε Περισσότερα » "Απεργούν και οι ιδιοκτήτες ταξί την Παρασκευή"

Δώρο μια άδεια ακόμη για τα... παιδιά των ταξιτζήδων

Την παραχώρηση μιας επιπλέον άδειας για τα παιδιά τους, για όσους ταξιτζήδες είχαν ήδη αποκτήσει άδεια μέχρι 2 Ιουλίου του 2011, αποφάσισε το Υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Διαβάστε Περισσότερα » "Δώρο μια άδεια ακόμη για τα... παιδιά των ταξιτζήδων"

Βουδούρης εναντίον Βάσως: «Ήταν 20 χρόνια υπουργός, έχει ευθύνες»

Καζάνι που βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα, με υπουργούς και βουλευτές να καταφέρονται ο ένας εναντίον του άλλου. Λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι σημερινές δηλώσεις του Οδυσσέα Βουδούρη για τη Βάσω Παπανδρέου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Βουδούρης εναντίον Βάσως: «Ήταν 20 χρόνια υπουργός, έχει ευθύνες»"

23 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 ο ΕΛΓΑ θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 23.838 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής ύψους 23 εκατ.ευρώ.

Η καταβολή αφορά ζημιές που προξενήθηκαν στην φυτική παραγωγή από διάφορα ζημιογόνα αίτια (παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση, ανεμοθύελλα κλπ) την χρονική περίοδο Οκτώβριος 2010 – Δεκέμβριος 2010, στις ακόλουθους Νομούς :

Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδος, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσ/νίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λακωνίας, Λαρίσης, Λασιθίου, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φωκίδος, Χαλκιδικής και Χανίων.

Ειδικότερα η καταβολή αφορά κυρίως :

• Αποζημιώσεις για ζημιές από παγετό, χαλάζι, χιόνι κλπ στα εσπεριδοειδή, τις ελιές, τα κηπευτικά κλπ στη Λακωνία, Μεσσηνία και την Κρήτη.

• Μέρος των αποζημιώσεων για ζημιές από βροχόπτωση στο βαμβάκι στους Νομούς: Αιτωλοακαρνανίας, Αττικής, Βοιωτίας, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ηλείας, Ημαθίας, Θεσ/νίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λαρίσης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φωκίδος.

Η καταβολή για τους υπόλοιπους δικαιούχους θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες και εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι από αύριο (13/10/2011) στην ιστοσελίδα του οργανισμού στην διεύθυνση www.elga.gr.
flashnews.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "23 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ"

«Η τρόικα κάνει κουμάντο, εκεί να πάτε να τα πείτε»

Αφοπλιστική απάντηση της Β. Παπανδρέου στον Γ. Παναγόπουλο

Στο γνωστό τέμπο των τελευταίων ημερών κινήθηκε και πάλι η Βάσω Παπανδρέου που έριξε τα καρφιά της προς την κυβέρνηση «πέταξε» για άλλη μια φορά.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Η τρόικα κάνει κουμάντο, εκεί να πάτε να τα πείτε»"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news