facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Μπαρόζο: Κίνδυνος εξάπλωσης της κρίσης, αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα


«Μια ελληνική χρεοκοπία θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες και θα προκαλούσε διάχυση της κρίσης χρέους της Ευρωζώνης». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο από τη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μπαρόζο: Κίνδυνος εξάπλωσης της κρίσης, αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα"

Εργάτης εκπροσωπεί 14 off shore εταιρείες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής, το Κρανίδι των 5.000 κατοίκων αποτελεί έδρα περισσότερων από 200 off shore εταιρειών με αποτέλεσμα να αντιστοιχεί μία σε κάθε 25 κατοίκους!


Αιτία είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δυνατότητα που μέχρι πρόσφατα υπήρχε για “κρυφές” αγοραπωλησίες γης μεγάλης αξίας και μισθώσεις ακινήτων μέσω αυτών των εταιρειών, χωρίς να καταβάλλονται πάντα οι σχετικοί φόροι.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εργάτης εκπροσωπεί 14 off shore εταιρείες"

5,5 δισ έχασαν οι Έλληνες με το νέο πολυνομοσχέδιο

Οι Έλληνες έχασαν  5,5 δισ. ευρώ με το νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη. Κάθε νοικοκυριό χάνει το χρόνο 1.400 ευρώ κατά μέσο όρο με τα νέα μέτρα.
Διαβάστε Περισσότερα » "5,5 δισ έχασαν οι Έλληνες με το νέο πολυνομοσχέδιο"

Η ΕΥΔΑΠ πληρώνει τα φροντιστήρια υπαλλήλων και παιδιών

Η εταιρεία ύδρευσης γλιτώνει τους χιλιάδες εργαζόμενους της από την πληρωμή διδάκτρων για ξένες γλώσσες, τόσο για τους ίδιους όσο και για τα παιδιά τους.Διαβαστε την ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η ΕΥΔΑΠ πληρώνει τα φροντιστήρια υπαλλήλων και παιδιών"

Για τους ημιυπαίθριους η πρώτη "πρότυπη δίκη"

Με διαδικασίες εξπρές συζητήθηκε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η συνταγματικότητα ή μη του Ν. 3843/2010 για τους ημιυπαίθριους χώρους.

Η απόφαση της «πρότυπης δίκης» (σύμφωνα με το Νόμο 3900/2010), που θα εκδοθεί από το ΣτΕ θα αποτελέσει υποχρεωτική «πυξίδα» για όλες τις παρόμοιες υποθέσεις που εκκρεμούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Για τους ημιυπαίθριους η πρώτη "πρότυπη δίκη""

Επίθεση με γιαούρτια στον Χ. Καστανίδη

Το Σάββατο το βράδυ, ομάδα φοιτητών μπήκε μέσα σε κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας "Μεσάνυχτα στο Παρίσι", στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, φοιτητές πέταξαν
Διαβάστε Περισσότερα » "Επίθεση με γιαούρτια στον Χ. Καστανίδη"

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφωνούν ότι δεν θα συγκυβερνήσουν


Απέρριψαν κάθε συζήτηση για συνεργασία και συγκυβέρνηση ο Ηλ.Μόσιαλος και ο Δημ.Σταμάτης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις στη RealNews, με το δεύτερο μάλιστα να λέει χαρακτηριστικά: "Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας απέριψε τα σενάρια περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας, αλλά και παραίτησης του Γ.Παπανδρέου.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφωνούν ότι δεν θα συγκυβερνήσουν"

Ο Παπαδιαμάντης μιλάει για την χρεοκοπία

Τις ημύνθη περί πάτρης;
Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.

Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ’ εξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι «γυφτοχαρατζήδες», τώρα σε «αθεώνουν» οι βουλευταί κ’ οι δήμαρχοι.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Παπαδιαμάντης μιλάει για την χρεοκοπία"

Το ΠΑΣΟΚ ίδρυσε άλλες 41 νέες Γραμματείες σε είκοσι μήνες!

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα μιας κυβέρνησης που παραμυθιάζει τους πάντες δηλώνοντας από τη μια ότι περιορίζει τον δημόσιο τομέα και από την άλλη ότι τον γιγαντώνει δημιουργώντας γραμματείες, Νομικά Πρόσωπα και αυτοτελείς υπηρεσίες (σαράντα ένα, παρακαλώ, μέσα σε είκοσι μήνες), ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ,
Διαβάστε Περισσότερα » "Το ΠΑΣΟΚ ίδρυσε άλλες 41 νέες Γραμματείες σε είκοσι μήνες!"

Είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ: Εξοντώνουν την τρίτεκνη και πολύτεκνη Ελληνική οικογένεια.



Εξόντωση: 2.845€ επιπλέον φόρος στους τριτέκνους!

Στο «εκτελεστικό απόσπασμα» στέλνει η κυβέρνηση τους τριτέκνους, τους πολυτέκνους και τους αναπήρους, αναγκάζοντάς τους να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ παραπάνω φόρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αλλαγή της φορολογικής κλίμακας, σε συνδυασμό με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, αλλά και η δραματική περικοπή όλων των φοροαπαλλαγών
Διαβάστε Περισσότερα » "Είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ: Εξοντώνουν την τρίτεκνη και πολύτεκνη Ελληνική οικογένεια."

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Βρήκαν ήλιο στο ομιχλώδες Λονδίνο!

Άλλοι δεν έχουν ήλιο και ψάχνουν να βρουν. Άλλοι διαθέτουν άφθονο και ακόμη βρίσκονται στο «θα». Την ώρα που στην Ελλάδα ακόμη το συζητούμε, στο ομιχλώδες Λονδίνο ξεκίνησε η κατασκευή της μεγαλύτερης ηλιακής γέφυρας στον κόσμο, με περισσότερους από 4.000 ηλιακούς συλλέκτες.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Βρήκαν ήλιο στο ομιχλώδες Λονδίνο!"

Τριτοκοσμικές συνθήκες στην Πάτμο

Συνέβη δυστυχώς και αυτό. Μετά τις αιμοληψίες που ταξιδεύουν στη Λέρο για να εξεταστούν, τώρα στη Λέρο ταξιδεύουν και τα βιβλιάρια συνταγογράφησης των ασθενών, προκειμένου να σφραγιστούν από ελεγκτή, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί να αγοράσουν τα φάρμακά τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τριτοκοσμικές συνθήκες στην Πάτμο"

15 εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου


Το ποσό των 15 εκατομμύριων ευρώ από το ταμείο Αποκατάστασης Πυροπλήκτων, γνωστό ως "ταμείο Μολυβιάτη"...

αποδεσμεύτηκε και θα δοθεί στην περιφέρεια Πελοποννήσου.Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, χαρακτήρισε θετική εξέλιξη την αποδέσμευση των χρημάτων, αν και όπως
Διαβάστε Περισσότερα » "15 εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου"

Σε πενθήμερη αποχή προσανατολίζονται οι δικηγόροι

Ζητούν να μην μεταφερθεί δικαστική ύλη στους συμβολαιογράφους

Σε πενθήμερη πανελλαδική αποχή από την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, προσανατολίζονται οι δικηγόροι, σε περίπτωση που η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν δεσμευτεί ότι δεν θα μεταφέρει δικαστική ύλη στους συμβολαιογράφους, όπως είναι τα συναινετικά διαζύγια, η έκδοση διαταγών πληρωμής, κ.λπ.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σε πενθήμερη αποχή προσανατολίζονται οι δικηγόροι"

Συμφορά η χρεοκοπία με παραμονή στο ευρώ...


Του Γιώργου Δελαστίκ
Βέβαιη θεωρείται πλέον από τους πάντες η ουσια­στική χρεοκοπία της Ελλάδας υπό το καθεστώς του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που επέβαλε στη χώρα η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου σε συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Αυτά που συζητούνται πλέον είναι τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα προσλάβει η ελληνική χρεοκοπία – αν θα είναι «συντεταγμένη», βάσει των συμφερόντων της Γερμανίας και των....
Διαβάστε Περισσότερα » "Συμφορά η χρεοκοπία με παραμονή στο ευρώ..."

Τρόικα: Οι δύσκολες αλλαγές είναι ακόμη μπροστά

Πολ Τόμσεν και Ματίας Μορς προειδοποιούν πως τα μέτρα του σχεδίου για τη «διάσωσή» της Ελλάδας μπορεί να αποτύχουν εάν η Αθήνα δεν εφαρμόσει αυστηρότερες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

«Η Ελλάδα στέκεται σε ένα σταυροδρόμι. Είναι σαφές πως το πρόγραμμα διάσωσης δεν θα επιτύχει εάν οι αρχές δεν
Διαβάστε Περισσότερα » "Τρόικα: Οι δύσκολες αλλαγές είναι ακόμη μπροστά"

Σενάριο για “σωσίβιο” Παπανδρέου σε διευρυμένο Συμβούλιο Αρχηγών με τη συμμετοχή Μητσοτάκη, Σημίτη και Καραμανλή

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να εξετάζει τη δυνατότητα να ζητήσει τη σύγκληση διευρυμένου Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή και των πρώην πρωθυπουργών Κ.Σημίτη, Κ.Καραμανλή και Κ.Μητσοτάκη σύμφωνα με την εφημερίδα «Ημερησία» του Σαββάτου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σενάριο για “σωσίβιο” Παπανδρέου σε διευρυμένο Συμβούλιο Αρχηγών με τη συμμετοχή Μητσοτάκη, Σημίτη και Καραμανλή"

Εξώφυλλο εφημερίδας τον Δεκέμβρη του 1944! Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

on-news.gr
Διαβάστε Περισσότερα » "Εξώφυλλο εφημερίδας τον Δεκέμβρη του 1944! Σαν να μην πέρασε μια μέρα..."

Περικοπές παντού, εκτός από τη Βουλή!

Περικοπές παντού, εκτός από τη Βουλή, όπως αποκαλύπτεται από τους προϋπολογισμούς των τελευταίων χρόνων που ενέκρινε για δική του χρήση το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο προϋπολογισμός του ναού της Δημοκρατίας το 2000 ανέρχονταν σε 97,2 εκατομμύρια ευρώ,
Διαβάστε Περισσότερα » "Περικοπές παντού, εκτός από τη Βουλή!"

«Δεν θέλω να γυρίσω στην Ολλανδία μέσα σε φέρετρο»

Φοβάται για τη ζωή του ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα

Φρούριο απόρθητο έγινε το σπίτι του επικεφαλής της αντιπροσωπίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Αθήνα Μπομπ Τράα μετά τις απειλές που δέχεται κατά της ζωής του.
Διαβάστε Περισσότερα » "«Δεν θέλω να γυρίσω στην Ολλανδία μέσα σε φέρετρο»"

Κουφιοκεφαλάκης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κοκκαλάκης -απαντώντας σε έρευνα της οργάνωσης «Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα» για τις επιθέσεις αστυνομικών κατά δημοσιογράφων- είπε ότι «όταν ένας αστυνομικός βλέπει έναν δημοσιογράφο μπροστά του -όχι συγκεκριμένα αυτόν που βρίσκεται εκεί- αλλά μόνη η παρουσία του δημοσιογράφου μπορεί να του θυμίσει συναισθηματικά καταστάσεις και περιπτώσεις που έτυχε άδικης μεταχείρισης από τα Μέσα Ενημέρωσης».
Διαβάστε Περισσότερα » "Κουφιοκεφαλάκης"

Ξυπνήστε και τσακίστε το πολιτικό σύστημα


Μας παραμύθιασαν τόσες δεκαετίες με υποσχέσεις για σύγκλιση με την Ευρώπη, μας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες, μίλησαν για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης... Και τελικά το μοναδικό πράγμα που καλυτέρευσαν είναι το δικό τους βιοτικό επίπεδο, τους μισθούς τους, την ασυλία τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ξυπνήστε και τσακίστε το πολιτικό σύστημα"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news