facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ--ΙΝΔΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Καινούργιο κόλπο ανακάλυψαν κάποιοι Ινδοί που ζουν στη χώρα μας για να παίρνουν τζάμπα σύνταξη από το ελληνικό κράτος.
Μια σειρά από αλλεπάλληλα εργατικά "ατυχήματα" που αφορούν Ινδούς εργαζόμενους σε λατομεία μαρμάρων της επαρχίας, κίνησαν την περιέργεια κάποιων που θέλησαν να το ψάξουν περισσότερο το θέμα.
Ανακάλυψαν ότι οι Ινδοί έκοβαν επίτηδες τα δάχτυλά τους, κατά προτίμηση του αριστερού χεριού χωρίς να....

Διαβάστε Περισσότερα » "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ--ΙΝΔΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ"

Στο έλεος την ληστών η Αθήνα...Mεγάλες οι ευθύνες του κ.Παπουτσή και της κυβέρνησης που αδιαφορούν παντελώς για την ασφάλεια των πολιτών


ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ...
Από την μια οι αδίστακτοι οπλισμένοι ληστές  και οι πολιτικοί της τρόικας και  από την άλλη οι πολίτες που είναι πια στα όρια της κατάθλιψης και έχουν παραδοθεί αμαχητί στις ορέξεις του οποιουδήποτε θέλει να "ασελγήσει" πάνω τους....

Πέντε ένοπλες ληστείες μέσα σε επτά λεπτά σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Κερατσίνι, ενώ από χτες το βράδυ μέχρι το πρωί καταγράφονται στο αστυνομικό δελτίο της Αττικής άλλες τέσσερις ληστείες και μία μεγάλη κλοπή σε κατάστημα με ασημικά.
Δείτε τι κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο σε λίγες ώρες.... 
Διαβάστε Περισσότερα » "Στο έλεος την ληστών η Αθήνα...Mεγάλες οι ευθύνες του κ.Παπουτσή και της κυβέρνησης που αδιαφορούν παντελώς για την ασφάλεια των πολιτών"

Αφού πρώτα διέλυσαν την ομάδα ΖΗΤΑ,τώρα ποιος έχει σειρά?Μάλλον η ΔΙΑΣ


- Αφήνουν τους πολίτες στο έλεος των κακοποιών
- Από τη μια τη νύχτα έως τις 06.00 το πρωί τα περισσότερα χτυπήματα
- Ποιός ευθύνεται για την αποδυνάμωση της πιο αποτελεσματικής ομάδας της αστυνομίας;

Σε κάθε ευκαιρία, διοικητές αστυνομικών υπηρεσιών και τμημάτων που βρίσκονται στις εμπροσθοφυλακές της μάχης κατά του εγκλήματος, αποθεώνουν την ομάδα ΔΙΑΣ για την αποτελεσματικότητά της.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αφού πρώτα διέλυσαν την ομάδα ΖΗΤΑ,τώρα ποιος έχει σειρά?Μάλλον η ΔΙΑΣ"

Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΡΟΙΚΑ


Το μεσημέρι της Παρασκευής, εκπρόσωποι της τρόικα, ενεργώντας ως σκιώδη όργανα της εκτελεστικής εξουσίας των Ελλήνων, ζήτησαν ενημέρωση από τις προϊστάμενες αρχές του Πρωτοδικείου Αθήνας αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία του δικαστικού συστήματος της χώρας.
Ενόψει του ενδιαφέροντος των διεθνών εποπτών μας, η Συντονιστική Επιτροπή των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας ενημερώνει για τα εξής:
Διαβάστε Περισσότερα » "Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας"

Τέλος τα καύσιμα για τα πλοία!

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο ΣΕΕΝ«Θα έχουμε μειώσεις δρομολογίων και να είμαστε ευτυχείς να μην δούμε και ακυρώσεις δρομολογίων οπότε δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν κάποιες γραμμές. Δεν είναι θέμα βούλησης των εταιρειών», τονίζει ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας , Μιχάλης Σακέλλης…
Διαβάστε Περισσότερα » "Τέλος τα καύσιμα για τα πλοία!"

Ερώτηση Παπαδημούλη για την εμπλοκή Μίχα στο σκάνδαλο των υποβρυχίων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ η δικαιοσύνη άσκησε ποινική δίωξη για οκτώ κακουργηματικές πράξεις και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε βάρος 29 ατόμων, για την υπόθεση της προμήθειας του δημοσίου με τα τέσσερα υποβρύχια τύπου 214 από την εταιρεία Ferrostaal. Ανάμεσα στα πρόσωπα στα οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη βρίσκεται, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, και ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ και πρώην Νομάρχης Πειραιά κ.Μίχας που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ερώτηση Παπαδημούλη για την εμπλοκή Μίχα στο σκάνδαλο των υποβρυχίων"

Συνέντευξη Τύπου υπουργού Οικονομικών για τα αποτελέσματα του Eurogroup


Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ που ήρθατε. Θεώρησα αναγκαίο να συναντηθούμε σήμερα, αμέσως μετά την επιστροφή μου από το Λουξεμβούργο από τη συνεδρίαση του Eurogroup. Συνεχίζεται σήμερα η συνεδρίαση του Ecofin του Συμβουλίου Οικονομικών και Οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 27, αλλά λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων και της παρουσίας της Τρόικα στην Αθήνα, θα με εκπροσωπήσει ο μόνιμος αντιπρόσωπος.
Διαβάστε Περισσότερα » "Συνέντευξη Τύπου υπουργού Οικονομικών για τα αποτελέσματα του Eurogroup"

Επιβεβαίωσε τις περικοπές στις επικουρικές

Επιβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας τις τελικές ρυθμίσεις σχετικά με τις περικοπές στις ήδη καταβαλλόμενες επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ των ΔΕΚΟ.
Μιλώντας το Σάββατο σε τηλεοπτικό σταθμό (mega), o κ. Κουτρουμάνης είπε ότι οι περικοπές θα είναι κατά μέσο όρο 15% με 30%, ενώ όπως είπε σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι και μεγαλύτερες. 

Διαβάστε Περισσότερα » "Επιβεβαίωσε τις περικοπές στις επικουρικές"

Σεμίνα Διγενή: Γιώργο δεν ξέρεις τι σε περιμένει... ούτε οι υπόλοιποι 300 ξέρουν...



Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό της Κατοχής 

Της Σεμίνας Διγενή

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ίσως έχετε ακουστά από τις πανεπιστημιακές σας σπουδές στην Αμερική, την περίπτωση του Έλληνα ελεγειακού ποιητή Σόλωνα, τον οποίο οι Αθηναίοι το 600 π.Χ. λόγω επικίνδυνων στάσεων (κινημάτων) αρχαίων αγανακτισμένων πολιτών, τοποθέτησαν με έκτακτη διαδικασία εκλογής από το Δήμο της Αθήνας (κι όχι από τον Άρειο Πάγο) «άρχοντα», νομοθέτη με έκτακτες εξουσίες, για να αποκαταστήσει την κοινωνική ειρήνη και τη μεταβολή των θεσμών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σεμίνα Διγενή: Γιώργο δεν ξέρεις τι σε περιμένει... ούτε οι υπόλοιποι 300 ξέρουν..."

3 (πρόσφατα) σκάνδαλα στη κρεβατοκάμαρα του πρωθυπουργού - Ο Παύλος, ο Κλέων και ο Γιάννης.



Από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

Υπόθεση 1η Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προχώρησε πρόσφατα σε ενοικίαση καταστήματος στη Θεσσαλονίκη του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η μητέρα της συζύγου του Αντρίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού. Για το θέμα κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ο Βουλευτής της ΝΔ
Διαβάστε Περισσότερα » "3 (πρόσφατα) σκάνδαλα στη κρεβατοκάμαρα του πρωθυπουργού - Ο Παύλος, ο Κλέων και ο Γιάννης."

Διάψευση για την είδηση παραίτησης Παπανδρέου..


Σκληρή ήταν η απάντηση του γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times....

που έφερε τον πρωθυπουργό έτοιμο να παραιτηθεί. «Αυτά που σας πληροφόρησαν είναι σκουπίδια», ανακοίνωσε το γραφείο το κ. Παπανδρέου.
Διαβάστε Περισσότερα » "Διάψευση για την είδηση παραίτησης Παπανδρέου.."

Ο Τερενς Κουϊκ υπερ της ανωνυμίας των blogs...

Μπράβο μεγάλε Τέρενς πέστα Χρυσόστομε γιατί ορισμένοι κομπλεξικοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τον ρόλο των blogs ακριβώς....
Εξάλλου τους εκβιαστές και τους "μεροκάματο"στα blogs τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και τους έχει απορρίψει, και ας προσπαθούν με τις μαϊμού επισκέψεις των χιλιάδων αναγνωστών  να δείχνουν ότι είναι πρώτοι...ο καιρός γαρ εγγύς...




Διαβάστε Περισσότερα » "Ο Τερενς Κουϊκ υπερ της ανωνυμίας των blogs..."

FT Deutschland: Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί

Αίσθηση προκαλεί το πρωτοσέλιδο των Financial Times Deutschland, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός σκέφτεται να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, έχει πει δύο φορές σε ανθρώπους του στενού του κύκλου ότι σκέφτεται να υποβάλλει την παραίτησή του. 

Διαβάστε Περισσότερα » "FT Deutschland: Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί"

Α. Νταλάρα: «Έχουμε αποτύχει σαν κυβέρνηση»



«Έχουμε αποτύχει σαν κυβέρνηση να συλλέξουμε φόρους και έχουμε αργήσει να κάνουμε διαρθρωτικές αλλαγές». Αυτά είναι λόγια παραδοχής της αποτυχίας της κυβέρνησης δια στόματος βουλευτού της κυβέρνησης, της κ. Άννας Νταλάρα.


Η κ. Νταλάρα, αφού πρώτα ψήφισε το χαράτσι στα ακίνητα, τώρα βγαίνει και λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου πως:
Διαβάστε Περισσότερα » "Α. Νταλάρα: «Έχουμε αποτύχει σαν κυβέρνηση»"

Γ.Α.Π: Διεφθαρμένα Όνειρα Nεo CD



Δείτε την παρουσίαση πιο κάτω και σε HD...


http://zoo-m.blogspot.com

Διαβάστε Περισσότερα » "Γ.Α.Π: Διεφθαρμένα Όνειρα Nεo CD"

Προς κατεδάφιση αυθαίρετα και παράνομοι επαγγελματικοί χώροι


Σε Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ιόνια νησιά

Μεγάλες εξοχικές κατοικίες και παράνομοι επαγγελματικοί χώροι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στον κατάλογο των, υπό κατεδάφιση, αυθαίρετων κτισμάτων σε Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά. 
Διαβάστε Περισσότερα » "Προς κατεδάφιση αυθαίρετα και παράνομοι επαγγελματικοί χώροι"

Παράνομη και αντισυνταγματική η εργασιακή εφεδρεία

Κουβέλης: Το μέτρο αυτό οδηγεί με σταθερότητα σε χιλιάδες απολύσεις


«Το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας που προωθεί η κυβέρνηση είναι απαράδεκτο», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και πρόσθεσε ότι το μέτρο αυτό οδηγεί με σταθερότητα σε χιλιάδες απολύσεις.
Διαβάστε Περισσότερα » "Παράνομη και αντισυνταγματική η εργασιακή εφεδρεία"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news