facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

O φόρος αίματος στην υπηρεσία των Ελλήνων πολιτών συνεχίζεται.

Ένας ακόμη συνάδελφος, πατέρας πέντε παιδιών θυσιάστηκε στον βωμό της παροχής του μέγιστου κοινωνικού αγαθού, του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ένας ακόμη συνάδελφος δεν γύρισε χθες σπίτι του, γιατί η ένταση της εργασίας και τα πλημμελή μέτρα ασφάλειας τον οδήγησαν στο μοιραίο.
Διαβάστε Περισσότερα » "O φόρος αίματος στην υπηρεσία των Ελλήνων πολιτών συνεχίζεται."

Εφεδρεία, ενιαίο μισθολόγιο και στις ΔΕΚΟ


Την επέκταση του ενιαίου μισθολογίου και στις ΔΕΚΟ, καθώς και την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας σε όλο το δημόσιο τομέα -και σε ΔΕΚΟ- και όχι μόνο στους φορείς που τελούν υπό συγχώνευση ή κατάργηση, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στον απόηχο της διακοπής των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εφεδρεία, ενιαίο μισθολόγιο και στις ΔΕΚΟ"

ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET!!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ...
Διαβάστε Περισσότερα » "ΛΕΦΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET!!!"

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "Ε"

βενιζελου, ρεπορταζ, venizelou, reportazΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ
Η μόνη εφημερίδα από τον κεντροαριστερό χώρο που σήμερα πήγε... ανάποδα το ρεπορτάζ με την παραίτηση της προέδρου της Επιτροπής λόγω του Βενιζέλου. Και όχι μόνο το ρεπορτάζ, αλλά το πρωτοσέλιδό της και το κύριο άρθρο στην σελίδα 2 (εδώ). Με... 
Διαβάστε Περισσότερα » "ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "Ε""

Η απάντηση της τρόικα για την διακοπή των συνομιλιών


Ανακοίνωση εξέδωσε η τρόικα για τις μέχρι τώρα συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το κλιμάκιο της τρόικας έχει φύγει προσωρινά από την Αθήνα
Διαβάστε Περισσότερα » "Η απάντηση της τρόικα για την διακοπή των συνομιλιών"

Αντιδράσεις του Ιατρικού κόσμου στο νομοσχέδιο της Υγείας

Αποσπασματικό και απαράδεκτο, χαρακτηρίζεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών το νέο νομοσχέδιο "σκούπα" του Υπουργείου Υγείας, ο οποίος καλεί αύριο σε έκτακτη γενική συνέλευση τα μέλη του,
Διαβάστε Περισσότερα » "Αντιδράσεις του Ιατρικού κόσμου στο νομοσχέδιο της Υγείας"

Μέσα σε ένα χρόνο θα εκδικάζονται οι υποθέσεις διαφθοράς με εμπλεκόμενους υπουργούς, υφυπουργούς και κρατικούς αξιωματούχου

Μέσα σε ένα χρόνο θα εκδικάζονται οι υποθέσεις διαφθοράς με εμπλεκόμενους υπουργούς, υφυπουργούς και κρατικούς αξιωματούχουςΟπως προανήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, μέσα στο επόμενο διάστημα θα κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο για την ταχεία εκδίκαση όλων αυτών των υποθέσεων που αφορούν σε αδικήματα που δεν υπάγονται στο νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μέσα σε ένα χρόνο θα εκδικάζονται οι υποθέσεις διαφθοράς με εμπλεκόμενους υπουργούς, υφυπουργούς και κρατικούς αξιωματούχου"

Το ρεζιλίκι της παιδείας! Χωρίς βιβλία θα αρχίσει η σχολική χρονιά - Από τα 1000 βιβλία έχουν εκτυπωθεί ΜΟΝΟ 59

- Οι καθηγητές θα κληθούν να διδάξουν τους μαθητές με φωτοτυπίες των βιβλίων
- Όσα έχουν εκτυπωθεί μέχρι τώρα είναι από περσινό χαρτί που περίσσεψε
Διαβάστε Περισσότερα » "Το ρεζιλίκι της παιδείας! Χωρίς βιβλία θα αρχίσει η σχολική χρονιά - Από τα 1000 βιβλία έχουν εκτυπωθεί ΜΟΝΟ 59"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news