facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

"O Eρντογάν επιστρέφει όλα τα ακίνητα των μειονοτικών ιδρυμάτων",γράφει η Sabah.

“Ιστορική απόφαση για τις μειονότητες» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah που με πρωτοσέλιδο της δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση Ερντογάν αποφάσισε να επιστρέψει και να τα καταγράψει στο κτηματολόγιο στο ΄νομα των ιδρυμάτων , τα ακίνητα όλων των μειονοτικών ιδρυμάτων τα οποία τα είχαν δηλώσει το 1936. Αυτή η απόφαση αν εφαρμοστεί σημαίνει πως στα ελληνικά ιδρύματα στην Κωνσταντινούπολη θα επιστραφούν
Διαβάστε Περισσότερα » ""O Eρντογάν επιστρέφει όλα τα ακίνητα των μειονοτικών ιδρυμάτων",γράφει η Sabah."

Αν η αμερικανική πρεσβεία έκανε τις υποκλο_πές, τότε ποιος δολοφόνησε τον Κώστα Τσαλικίδη;

Από τον Αβραάμ Λαμπρινίδη

tsalikidiscover.jpgΕφ’ όσον η αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε μέσα από 4 κέντρα υποκλοπών τον Καραμανλή και τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες,κάποιος πρέπει να μας απαντήσει ποιος δολοφόνησε τον Κώστα Τσαλικίδη.
Ο υπ. Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαιωάννου, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης αλλά και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης οφείλουν στην οικογένεια Τσαλικίδη τις απαντήσεις μιας υπεύθυνης Πολιτείας.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αν η αμερικανική πρεσβεία έκανε τις υποκλο_πές, τότε ποιος δολοφόνησε τον Κώστα Τσαλικίδη;"

Αρκεί ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για να ξεριζώσει τη Siemens, αφού το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί.

Οι “έγκριτοι δημοσιογράφοι” έγραφαν με “θλίψη” ότι η υποθεση Siemens θα κουκουλωθεί από το πολιτικό σύστημα και αυτό, έσπευσε να τους δικαιώσει.


Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το ΠΑΣΟΚ ήθελε η εξεταστική να γίνει επί των ημερών του, για να μπορέσει να κουκουλώσει τα πορίσματα της και να πάει στο κλασσικό “Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός” ντέρμπι της γελοιότητας ώστε να “καθαρίσει”. Φρόντισε όμως να απαξιώσει και την δικαστική έρευνα που θα έπρεπε να ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική, όπως είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του “κουρασμένου” που είχε σφυροκοπήσει την εταιρεία σε όλα τα επιχειρησιακά μέτωπα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Αρκεί ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για να ξεριζώσει τη Siemens, αφού το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί."

Εξοχικό με αυθαιρεσίες για την "πράσινη" Τίνα

Μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά το εξοχικό της πρώην υπουργού Περιβάλλοντος και πολέμιας των αυθαιρέτων, βρίθει αυθαιρεσιών. Τι έδειξε η αυτοψία πολιτικού μηχανικού σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα

Εξοχικό με άδεια λυόμενου σε εκτός σχεδίου περιοχή στον Κάλαμο φέρεται να έχει στην κατοχή της η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.
Διαβάστε Περισσότερα » "Εξοχικό με αυθαιρεσίες για την "πράσινη" Τίνα"

Η αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε τον Κ. Καραμανλή

Η εξέταση τεσσάρων από τα κινητά-σκιές που χρησιμοποιήθηκαν στις υποκλοπές σε βάρος της κυβέρνησης Καραμανλή φαίνεται ότι οδηγεί στην αμερικανική πρεσβεία. Η πορεία των ερευνών και οι αυτουργοί που καλύπτονται πίσω από την διπλωματική ασυλία

Στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας σκοντάφτει η εισαγγελική έρευνα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", ο εισαγγελέας εφετών Δ. Δασούλας, δείχνει την πρεσβεία ως αυτουργό των παρακολουθήσεων του τέως πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και άλλων αξιωματούχων της τότε κυβέρνησης, κατά την περίοδο 2004-2005, μέσω του δικτύου της Vodafone.
Διαβάστε Περισσότερα » "Η αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε τον Κ. Καραμανλή"

Wikileaks:Αποκαλυπτικά τα έγγραφα της Αμερικανικής πρεσβείας για την Ελληνική δημοσιογραφία

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τρία τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσαν μέσω του γνωστού wikileaks, προηγούμενων ετών τα οποία αναφέρονται εκτενώς στην ελληνική δημοσιογραφία κάνοντας και αναφορές σε συγκεκριμένα ονόματα και καταστάσεις.


Τα τηλεγραφήματα που κατευθύνονταν στην Ουάσινγκτον έχουν δύο διαφορετικούς συγγραφείς και όλα αναφέρονται στην ελληνική δημοσιογραφία με μεγαλύτερη ή μικρότερη λεπτομέρεια.
Διαβάστε Περισσότερα » "Wikileaks:Αποκαλυπτικά τα έγγραφα της Αμερικανικής πρεσβείας για την Ελληνική δημοσιογραφία"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news