facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Διακοπή χρηματοδότησης σε όσους δεν ρίχνουν τα ελλείμματα


Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελλα Μέρκελ προτείνουν, σε επιστολή την οποία απηύθυναν στον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ, να διακόπτεται η χρηματοδότηση από τα διαρθρωτικά ταμεία των χωρών της ευρωζώνης που δεν μειώνουν τα ελλείμματά τους.
Διαβάστε Περισσότερα » "Διακοπή χρηματοδότησης σε όσους δεν ρίχνουν τα ελλείμματα"

"Πράσινο φως" στην χορήγηση προσωπικών δεδομένων υγείας


Θετική ήταν η απάντηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο αίτημα για χορήγηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε υποψηφίους που απορρίφθηκαν από το υπηρεσιακό συμβούλιο του υπουργείου Εσωτερικών για θέσεις προϊσταμένων, προκειμένου να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους σε βάρος συνυποψηφίων τους που επελέγησαν.
Διαβάστε Περισσότερα » ""Πράσινο φως" στην χορήγηση προσωπικών δεδομένων υγείας"

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013 ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Αναστέλλεται έως τα τέλη του 2013 το Πόθεν Έσχες για αγορά ή ανέγερση οποιοδήποτε ακινήτου, σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το «Πόθεν Εσχες» για αγορά...
Διαβάστε Περισσότερα » "ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013 ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ"

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

Ένα νέο πόρισμα ανάλογου περιεχομένου με εκείνο για τις επιχορηγήσεις στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ συνέταξε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής και το οποίο αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες μέρες στον υπουργό Υποδομών...
Γιάννη Ραγκούση, έρχεται να ταράξει τα νερά καθώς χαρακτηρίζει παράνομες τις επιχορηγήσεις, ύψους εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε τα τελευταία 11 χρόνια η ομοσπονδία των εργαζομένων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία από τις εκάστοτε διοικήσεις των ΕΛΤΑ.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ"

Αγοράζουμε οπλικά συστήματα χωρίς να ξέρουμε το κόστος χρήσης!


Μία μεγάλη ,πικρή και...ακριβή αλήθεια είπε ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης,απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή,σχετικά με το κόστος οπλικών συστημάτων.Φθάνοντας στα ελικόπτερα NH-90 τα οποία...προσπαθούμε να παραλάβουμε, είπε ότι δεν μπορεί να δώσει τιμή κόστους χρήσης,γιατί είναι καινούργια και δεν το γνωρίζουμε!
Διαβάστε Περισσότερα » "Αγοράζουμε οπλικά συστήματα χωρίς να ξέρουμε το κόστος χρήσης!"

Έλληνες τεχνικοί "τύφλωσαν" F-16 στα 35 μίλια!Τι αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο


Η αποκάλυψη για ερευνητικό πρόγραμμα πέντε επιστημόνων σχετικά με τη σχεδίαση ενός πρωτοποριακού συμπλέγματος ραντάρ-υπερόπλου,που ανεξήγητα μένει στα συρτάρια,δυστυχώς δεν είναι η μόνη περίπτωση. Όπως αποκαλύπτει το Onalert,δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που από ελληνικά μυαλά και χέρια έχουν προκύψει σημαντικές ιδέες και ανακαλύψεις οι οποίες πάντα δεν προχωρούν στην υλοποίηση με φθηνές δικαιολογίες.
Διαβάστε Περισσότερα » "Έλληνες τεχνικοί "τύφλωσαν" F-16 στα 35 μίλια!Τι αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο"

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:ΧΑΛΑΣΕ 3500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟ!!!


Οταν πριν από περίπου δύο χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη να κάνει την πρώτη του βόλτα με κανό στα παραλία της Αττικής, όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα αθλητικό πείραμα με σύντομο τέλος. Ήταν η περίοδος λίγο μετά το ατύχημα που είχε ο πρωθυπουργός με ποδήλατο και τότε οι γιατροί τού συνέστησαν να ασχοληθεί με την κωπηλασία που δεν επιβαρύνει τη μέση. Και ο κ. Παπανδρέου όχι απλώς ασχολήθηκε, αλλά την αγάπησε. Έτσι, στη Σκιάθο εμφανίστηκε με το νέο απόκτημα του, ένα λευκό υπερσύγχρονο κανό αξίας 3.500 ευρώ, που ενσωματώνει όλες τις εφαρμογές των σύγχρονων υλικών.

Διαβάστε Περισσότερα » "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:ΧΑΛΑΣΕ 3500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟ!!!"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news