facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Η αναγνώριση έως 7 πλασματικών ετών ασφάλισης...


Από τέσσερα έως επτά έτη πλασματικός χρόνος ασφάλισης θα αναγνωρίζεται για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης από το 2011 και εντεύθεν, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης. 
Διαβάστε Περισσότερα » "Η αναγνώριση έως 7 πλασματικών ετών ασφάλισης..."

Συνελήφθη πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ταχυδρόμησε ένα πιστόλι και σφαίρες



Πρώην δήμαρχος της Ηγουμενίτσας συνελήφθη επειδή ταχυδρόμησε σε τεχνικό ένα πιστόλι και σφαίρες αντί για αυτό που έπρεπε.

Διαβάστε Περισσότερα » "Συνελήφθη πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ταχυδρόμησε ένα πιστόλι και σφαίρες"

Μας πήραν λάθος μέτρα


Με λάθος στοιχεία παρακολουθούσαν η κυβέρνηση, η τρόικα και οι αγορές την ύφεση της ελληνικής οικονομίας, παραδέχεται η ΕΛΣΤΑΤ. Η ανεξάρτητη Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε χθες την πορεία του ΑΕΠ το δεύτερο τρίμηνο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Μας πήραν λάθος μέτρα"

8.700 “φτωχοί” με ακίνητα 1 εκατομμύριο δεν έκαναν ούτε δήλωση!



Σειρά για έλεγχο από ειδικές «ομάδες κρούσης» της εφορίας, παίρνουν μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, μεγαλο-οφειλέτες αλλά και οι 1.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας, με βάση το νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα ελέγχων που καταρτίζει το υπουργείο Οικονομικών.

Για το λόγο αυτό το υπουργείο Οικονομικών... 
Διαβάστε Περισσότερα » "8.700 “φτωχοί” με ακίνητα 1 εκατομμύριο δεν έκαναν ούτε δήλωση!"

Νέος Κλάδος: Εφεδρεία στο Δημόσιο: Οι ρυθμίσεις για τους υπαλλήλους. 10 απαντήσεις για το σχέδιο

bureaucracy                                                                                                     Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Προεδρικό Διάταγμα, που καθορίζει τις λεπτομέρειες για το καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, στο οποίο θα τεθούν οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου των συγχωνευόμενων ή καταργούμενων οργανισμών, που θα χαρακτηριστούν ως πλεονάζον προσωπικό.
Διαβάστε Περισσότερα » "Νέος Κλάδος: Εφεδρεία στο Δημόσιο: Οι ρυθμίσεις για τους υπαλλήλους. 10 απαντήσεις για το σχέδιο"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news