facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Για ψευδείς βεβαιώσεις κατηγορείται ο Β. Ρέστης


V.Restis_11-8-2011
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Δικογραφία σε βάρος του μεγαλοεφοπλιστή και ανθρώπου των ΜΜΕ,Βίκτωρα Ρέστη, έχει σχηματίσει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ!
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του directnews.gr ο Β. Ρέστης θεωρείται ύποπτος για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε έκδοση ψευδών βεβαιώσεων, της ηθικής αυτουργίας σε υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως καθώς και για ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις κατ’ εξακολούθηση.
Διαβάστε Περισσότερα » "Για ψευδείς βεβαιώσεις κατηγορείται ο Β. Ρέστης"

EΡΕΥΝΑ ΣΕ 12 ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ


Σε 12 νομούς της χώρας έχουν επεκταθεί οι έλεγχοι των αρμόδιων υπηρεσιών για την καταβολή πλαστών προνοιακών επιδομάτων, ενώ το υπουργείο Υγείας προχωρά στη δημιουργία Εθνικού Μητρώου, απ' όπου θα αποκαλυφθούν όλες οι «μαϊμού» πληρωμές, ενώ παράλληλα το κράτος θα εξοικονομήσει, σε...
πρώτη φάση, περισσότερα από 250 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα » "EΡΕΥΝΑ ΣΕ 12 ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ"

ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕ 1.473 ... ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΙΚΑ

Πάνω από χίλιες τετρακόσιες περιπτώσεις συνταξιούχων που ενώ είχαν αποβιώσει συνεχιζόταν η καταβολή συντάξεων, εντοπίσθηκαν από τον έλεγχο των υπηρεσιών του ΙΚΑ σε ασφαλισμένους που έχουν γεννηθεί πριν το έτος 1920. Ειδικότερα εντοπίστηκαν 1.473 περιπτώσεις, με το συνολικό ποσό που λάμβαναν μηνιαίως πρόσωπα τα οποία δεν ήταν δικαιούχοι, ζημιώνοντας το ΙΚΑ, να ανέρχεται στο 1.882.282,17 ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕ 1.473 ... ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΙΚΑ"

Ποινή φυλάκισης για την 68χρονη παιδίατρο που κατηγορείται για "φακελάκι"


Ποινή φυλάκισης 18 μηνών και αφαίρεση...
της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος επιβλήθηκε από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στην 68χρονη παιδίατρο που πιάστηκε να παίρνει φακελάκι 30 ευρώ για να εμβολιάσει ένα 2χρονο κοριτσάκι.
Η παιδίατρος άσκησε έφεση και η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το εφετείο.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ποινή φυλάκισης για την 68χρονη παιδίατρο που κατηγορείται για "φακελάκι""

Ο δεκάλογος προστασίας από τις εισπρακτικές εταιρείες


Με τις νέες ρυθμίσεις επιχειρείται να μπει φρένο στο κυνήγι των οφειλετών και να οριοθετηθούν οι κανόνες και οι υποχρεώσεις που οφείλουν να τηρούν οι «εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών», όπως έχουν μετονομαστεί οι εισπρακτικές εταιρείες, αλλά και οι τράπεζες 
και άλλοι δανειστές (εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, πολυκαταστήματα κ.λπ.), με στόχο την προστασία των δανειοληπτών από αθέμιτες πρακτικές.Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή θα μπορεί...να ασκεί αυτεπαγγέλτως ελέγχους για την παραβίαση των κανόνων και όχι μόνον ύστερα από σχετική καταγγελία.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο δεκάλογος προστασίας από τις εισπρακτικές εταιρείες"

Ακόμη μία δικογραφία πάει στην Βουλή

Το δρόμο για τη Βουλή παίρνει ακόμη μία δικογραφία για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, πιθανότατα ωστόσο και αυτή με παραγεγραμμένες τις τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Άμυνας.  Την ώρα που η ποινική δίωξη σε βάρος του για το σκάνδαλο των…υποβρυχίων παύει, λόγω παραγραφής
Διαβάστε Περισσότερα » "Ακόμη μία δικογραφία πάει στην Βουλή"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news