facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Σκέφτονται να αυξήσουν τη στρατιωτική θητεία λόγω... κρίσης!

Δίχως τέλος μοιάζει το ράβε-ξήλωνε σε αυτήν τη χώρα.
Μπορεί οι προηγούμενες κυβερνήσεις να μείωσαν τη στρατιωτική θητεία στους 9 μήνες, από 18 που ήταν παλαιότερα, η κρίση όμως αναγκάζει τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να εξετάζει το ενδεχόμενο να την αυξήσει εξαιτίας της...
αδυναμίας της να προσλάβει επαγγελματίες οπλίτες και λόγω των προβλημάτων επάνδρωσης των μονάδων.
Διαβάστε Περισσότερα » "Σκέφτονται να αυξήσουν τη στρατιωτική θητεία λόγω... κρίσης!"

Ο κακός blogger και ο καλός χαφιές.

Η απίστευτη σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απαγορεύει το τσιγάρο ενώ επιτρέπει τα ναρκωτικά. Απαγορεύει το blogging ενώ ενισχύει το ρουφιανιλίκι και τον χαφιεδισμό. Δεν θέλει ελεύθερουςbloggers, ενώ ζητάει τη βοήθεια ελεύθερων ρουφιάνων και ελεύθερων χαφιέδων.Όπως είχαμε επισημάνει με προηγούμενο άρθρο του Γιάννη Τριάντη από την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»....με τον τίτλο «Κοινωνία χαφιέδων...», η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ανενδοίαστα και αστόχαστα νομιμοποιεί το «κάρφωμα» και τον χαφιεδισμό, εκπαιδεύοντας την κοινωνία στον χαφιεδισμό και δημιουργώντας ένα επικίνδυνο ίζημα.
Διαβάστε Περισσότερα » "Ο κακός blogger και ο καλός χαφιές."

Στα 20 δισ. ευρώ ανέρχεται ο ετήσιος "μαύρος" τζίρος!


Image Ο ετήσιος τζίρος του παρεμπορίου στη χώρα μας ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των 20 δισ. ευρώ. Είναι μία από τις βασικές αιτίες του λουκέτου που αναγκάζονται να βάλουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και της συνακόλουθης απώλειας σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας.
Πρόκειται αναμφίβολα για μάστιγα αντίστοιχη με την παγκόσμια διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, για ένα επικερδές παρακλάδι των διεθνών δραστηριοτήτων του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή και διευθυντή δυνάμεων του κέντρου της Αθήνας, Γεώργιο Δροσάκη.
Σε συνθήκες μάλιστα παρατεταμένης οικονομικής κρίσης όπως η παρούσα, το πρόβλημα αποκτά επιπλέον απειλητικές διαστάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα » "Στα 20 δισ. ευρώ ανέρχεται ο ετήσιος "μαύρος" τζίρος!"

Κόντρες για τις ΜΚΟ «ανέργων»

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση και εσωκομματικές κόντρες στο ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει τα «πράσινα stage», όπως αποκαλούν η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ τα προγράμματα «κοινωνικής εργασίας», ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία προωθεί η κυβέρνηση, με στόχο την πρόσληψη 55.000 νέων ανέργων με πεντάμηνες συμβάσεις, μέσω κοινωνικών φορέων ή ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις).
Αφορμή ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...
Διαβάστε Περισσότερα » "Κόντρες για τις ΜΚΟ «ανέργων»"

Τι έκανε η σύζυγος του ηγεμόνα την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου;

Από την στήλη του Μάρκου Μουζάκη στο σημερινό Παρόν πληροφορούμαστε την παρακάτω πληροφορία, που δείχνει την νοοτροπία της οικογένειας Παπανδρέου απέναντι στο λαό...κάποτε τέτοιες ειδήσεις δεν θα παίζανε σε αυτό το blog, αποκτά όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί έχει καταντήσει πρόκληση οι διακοπές, το κούρεμα των 700 ευρώ ,και γενικά η ζωή...
μες την χλιδή του ξεκούραστου "Γιώργου Φούντα Παπανδρέου"και της οικογενείας του.
Διαβάστε Περισσότερα » "Τι έκανε η σύζυγος του ηγεμόνα την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου;"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news