facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Η βίλα του Παπακωνσταντίνου και το ενοίκιο που αυξήθηκε

Από 3.250 έως 6.250 ευρώ την εβδομάδα νοικιάζει τη βίλα του στη Σέριφο ο πρώην τσάρος της οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου αφού η κρίση τον οδήγησε να αυξήσει φέτος το ενοίκιο (Pic)

Διαβάστε Περισσότερα » "Η βίλα του Παπακωνσταντίνου και το ενοίκιο που αυξήθηκε"

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! 27,2 εκατομμύρια ευρώ δίνει το ελληνικό δημόσιο για να στεγάσει τις… Εφορίες του!

Το ποσό που καταβλήθηκε για το οικονομικό έτος 2010 για μισθώματα κτιρίων όπου στεγάζονται οι Δημόσιες Οικονομικές και Κτηματικές Υπηρεσίες της χώρας ανέρχεται στα 28.109.131 ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες εγγεγραμμένες πιστώσεις για το τρέχον οικονομικό έτος ανέρχονται σε 27.288.615 ευρώ.  
Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από ερώτηση του βουλευτή Β Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ, Κυριάκου Βελόπουλου. Ο κ. Βελόπουλος παρουσίασε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία μεγάλο μέρος των ακινήτων που στεγάζουν τις ΔΟΥ ανά τη χώρα δεν ανήκουν στο κράτος, αλλά ενοικιάζονται από ιδιώτες ή τρίτους.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, υπάρχουν 299 συμβάσεις μίσθωσης μεταξύ οικονομικών υπηρεσιών και ιδιωτών – ιδιοκτητών ακινήτων, στο σύνολο των νομών της χώρας. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, έγινε επαναδιαπραγμάτευση των μισθωτηρίων συμβολαίων, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών συνθηκών που επικρατούν και επιτεύχθηκε μείωση των μισθωμάτων σε ποσοστό τουλάχιστον 20% χωρίς ανατιμήσεις ή άλλες προσαυξήσεις για μία τριετία, με ισχύ από 1 Ιουλίου 2010, σε 184 από τις 299 συμβάσεις μίσθωσης.
Διαβάστε Περισσότερα » "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!! 27,2 εκατομμύρια ευρώ δίνει το ελληνικό δημόσιο για να στεγάσει τις… Εφορίες του!"

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news