facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Reuters: Ισπανικό fund αποχώρησε από το PSI

Το ισπανικό hedge fund Vega Asset Management φέρεται, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, να αποχώρησε από τη διοικούσα επιτροπή ιδιωτών επενδυτών υπό τον επικεφαλής του IIF για το PSI στα ελληνικά ομόλογα.

Το πρακτορείο κάνει λόγο για διαφωνίες για τους όρους υπό τους οποίους θα γίνει η εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων.

Η ίδια η Vega αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Το hedge fund, με έδρα τη Μαδρίτη, ήταν ένα από τα μέλη της επιτροπής που είχε συσταθεί τον περασμένο μήνα με στόχο την επίσπευση των διαβουλεύσεων.

Την επιτροπή συνιστούσαν 30 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους και, σύμφωνα με το Reuters, η Vega ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος fund.

Στην επιτροπή παραμένουν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Alpha Bank, της Eurobank, της Εθνικής Τράπεζας, της AXA, της BNP Paribas, της CNP Assurances, της Commerzbank, της Deutsche Bank, της ING, της Intesa San Paolo και της LBBW.

Πάντως την Τρίτη, ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, δήλωσε ότι "είμαστε κοντά σε συμφωνία για το PSI", αν και οι εταίροι ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news