facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν αστυνομικοί να παίζουν πόκερ!

Η λειτουργία παράνομων χαρτοπαικτικών λεσχών, είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ωστόσο, είναι ασυνήθιστο να παίζουν σε αυτές εν ενεργεία αστυνομικοί, όπως ανακάλυψαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε καφενείο στο Πολύκαστρο που λειτουργούσε παράνομη λέσχη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά οκτώ άτομα, από τους οποίους τέσσερις είναι κατώτεροι αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε τοπικές Υπηρεσίες του Κιλκίς.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους συλληφθέντες βρίσκεται και η ιδιοκτήτρια του καφενείου γιατί από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι επέτρεπαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, ενώ επιπλέον δε διέθεταν άδεια λειτουργίας καφενείου

Από τους συλληφθέντες αστυνομικούς, οι δύο ένας ανθυπαστυνόμος και ένας αστυφύλακας συνελήφθησαν γιατί συμμετείχαν στο παιχνίδι, ενώ οι άλλοι δύο υπαρχιφύλακες γιατί βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα ενώ παιζόταν το παιχνίδι.

Μέσα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 189 ευρώ, μάρκες και χαρτιά πονταρίσματος. Τη δικογραφία σχημάτισε το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, λόγω της εμπλοκής των αστυνομικών. Μετά το πέρας της προανάκρισης και κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι, σήμερα το πρωί.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης .

protothema.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news