facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Γερουλάνος: Αρνήθηκα να παραλάβω το κινητό όταν έμαθα πόσο κόστιζε

Για να μην υπάρξει «καμία δυνατότητα εκμετάλλευσης ή παρερμηνείας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε στα δημοσιεύματα σχετικά με το υπηρεσιακό κινητό του.
Όλα ξεκίνησαν από μια απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια από τις 8 Δεκεμβρίου και αφορά στην προμήθεια από το υπουργό Πολιτισμού ενός κινητού τηλεφώνου iPhone 4S.

Το γεγονός προκάλεσε σχόλια, κυρίως εξαιτίας του ποσού που κοστίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Γι’ αυτό και την Τρίτη, σε δήλωση από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρεται πως «ο υπουργός μόλις πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε την παραλαβή της και την επαναπροώθησε στην υπηρεσία, ώστε να επιστραφεί».

Και σημειώνεται ότι παρότι ο κ. Γερουλάνος, ως Υπουργός, δικαιούται σύμφωνα με το νόμο να χρησιμοποιεί υπηρεσιακή συσκευή, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Χρησιμοποιεί το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο τόσο για τις δημόσιες όσο και για τις ιδιωτικές του υποθέσεις, οπότε δεν έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο».

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news