facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Εξαίρεσαν από το τέλος ακινήτων τιμολόγιο που δεν υπάρχει

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ (Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - ΛΑΟΣ): […] Στο νόμο 4021 στο άρθρο 53 και στην παράγραφος 3 δηλώνεται με ενάργεια και σαφήνεια -διαβάζω- ότι τα ακίνητα που έχουν αποκλειστικά γεωργική ή κτηνοτροφική ή βιοτεχνική ή βιομηχανική χρήση εξαιρούνται από το ειδικό τέλος ακινήτων της ΔΕΗ.


[…] Στη συνέχεια βγαίνει μια εγκύκλιος από το Υπουργείο Οικονομικών ως κεραυνός εν αιθρία η οποία -διαβάζω πάλι- λέει: «Όταν συντρέχει περίπτωση απαλλαγής ακινήτων που έχουν αποκλειστικά γεωργική ή κτηνοτροφική ή βιοτεχνική, ή βιομηχανική χρήση απαιτείται», για να εξαιρεθούν, «η ύπαρξη τιμολογίου γεωργικής ή βιομηχανικής χρήσης».
Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει, αγαπητοί συνάδελφοι. Το 99% των αγροτών μας δεν έχει από τη ΔΕΗ τέτοιο τιμολόγιο αγροτικής χρήσης και γιατί δεν το ζητούσαν και γιατί η ΔΕΗ όποτε το ζητούσαν έλεγε ότι πρόκειται για κάτι το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε και αφορά μόνο μηχανολογικό εξοπλισμό, δηλαδή εξοπλισμό για γεωτρήσεις κ.λπ. Άρα, λοιπόν, το 99% των αγροτών μας δεν έχει αυτό το τιμολόγιο αγροτικής χρήσης προκειμένου να εξαιρεθεί. […] (Βουλή 06.12.2011)

onusnewsgr.blogspot.com

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news