facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Τελεσίγραφο προμηθευτών σε Λοβέρδο!

Καζάνι που βράζει είναι ο τομέας της υγείας ενώ τη δραματική κατάσταση που διαμορφώνεται στις επιχειρήσεις που προμηθεύουν τα νοσοκομεία και η οποία αποδεικνύεται από τη συρρίκνωση των τζίρων, έρχεται να επιβαρύνει η ανυπαρξία ρευστότητας, για την οποία σε σημαντικό βαθμό ευθύνεται ο κύριος πελάτης τους, το ελληνικό Δημόσιο.

Οι προμηθευτές, ως αντίδραση αλλά και ως μέσο πίεσης αποφάσισαν να σταματήσουν την αποστολή υλικών προς τα νοσοκομεία - κακοπληρωτές, ως μια πρώτη κίνηση. Έτσι, με επιστολή τους προς τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, οι πρόεδροι των συλλόγων ΣΕΠ, ΠΑΣΥΠΟΥ και ΠΑΣΥΠΙΕ κοινοποιούν την πρόθεσή τους να σταματήσουν από τις 9 Ιανουαρίου τις προμήθειες προς τα νοσοκομεία Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» , Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Π.Γ.Ν. «Αλεξανδρούπολης», Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Π.Γ.Ν. «Λάρισας» και «Κωνσταντοπούλειο», Γ.Ν.Ν. Ιωνίας «Η Αγία Όλγα».

Ειδικότερα, προειδοποιούν ότι, σε περίπτωση που μέχρι το τέλος του χρόνου δεν αποπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές, θα αναγκαστούν σε πρώτη φάση, να διακόψουν την επί πιστώσει τροφοδοσία των νοσοκομείων, τα οποία είναι μακράν τα πιο ασυνεπή.

Επίσης, σε άλλη επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, οι προμηθευτές απευθύνουν έκκληση, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εξοφλήσεις και σημειώνουν πως τα στρατιωτικά νοσοκομεία βρίσκονται σε αδυναμία αποπληρωμής των τεράστιων χρεών τους προς τους προμηθευτές από το 2006, αλλά και παλαιότερα

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news