facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αβραμόπουλος: Πιθανώς, κυβέρνηση συνεργασίας και μετά τις εκλογές

"Πρώτη αποστολή είναι να στηρίζω το κυβερνητικό έργο και αυτό είναι πάνω από τις κομματικές γραμμές. Αυτή είναι η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου", είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στον Flash και το Ν. Ευαγγελάτο.


"Θα ήταν οξύμωρο τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση να την αντιπολιτεύονται". Με αυτό τον τρόπο ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε το στίγμα της στάσης που θα κρατήσει ως μέλος αυτής της κυβέρνησης.

"Στόχος μας", είπε, "είναι να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να πάρουμε την τελευταία δόση."

Για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, είπε ότι δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά η απόκλιση θα είναι μικρή. "Οι εκλογές μπορεί ακόμα και να γίνουν νωρίτερα, μπορεί όμως και λίγο αργότερα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και πότε θα επιτευχθούν οι στόχοι".

O κ. Αβραμόπουλος, τάχθηκε υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας λέγοντας ότι: "Πάντοτε μιλούσα με συνέπεια στην εθνική συνενόηση και συνεργασία. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μπορούμε όλα να τα εξετάσουμε αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί. Ο ελληνικός λαός επιδεικνύει μια εντυπωσιακή υπομονή σε όσα υφίσταται."

Τέλος, ερωτηθείς για το θέμα της αυτοδυναμίας ο υπουργός Άμυνας είπε ότι ο κόσμος δεν θέλει να πειραματισθεί με νεόκοπα σχήματα αμφίβολης πολιτικής δυνατότητας. Θέλει μια κυβέρνηση από ένα κόμμα που "θα ανατάξει την λειτουργία του πολιτικού μας συστήματος". Και κατέληξε: "Να σοβαρευτούμε όλοι. Αν είχε υπάρξει συνενόηση από την αρχή θα είχαμε διανύσει το 1/3 της διαδρομής που κάναμε μέχρι σήμερα."

onalert.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news