facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πήγαν να πουλήσουν δεκάλεπτα του ευρώ για χρυσές λίρες

Ζητούσαν 66.375 ευρώ για την «ανταλλαγή»
Στον Iσθμό της Κορίνθου συνελήφθησαν χτες το μεσημέρι από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Άργους σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κορινθίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας,
τρεις Τσιγγάνοι ηλικίας 25, 29 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, μετά από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών.

Ειδικότερα αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία από προηγούμενες αστυνομικές έρευνες «εμφανίστηκαν» ως ενδιαφερόμενοι αγοραστές χρυσών λιρών.

Οι συλληφθέντες, ισχυριζόμενοι ότι διαθέτουν προς πώληση 295 χρυσές λίρες, ζητούσαν ως αντίτιμο το χρηματικό ποσό των 66.375 ευρώ.

Όμως παρουσίαζαν μόνο 4 χρυσές λίρες και σε πουγκί, που «δήθεν» περιείχε τις υπόλοιπες, αντί για 291 χρυσές λίρες είχαν κέρματα των 10 και 20 λεπτών του ευρώ (συνολικής αξίας 16 ευρώ).

Στην κατοχή των συλληφθέντων, εκτός των 4 χρυσών λιρών και του χρηματικού ποσού των 16 ευρώ σε κέρματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το όχημα μεταφοράς τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή τους στην διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news