facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν εμβολιασμοί για τα παιδιά ανέργων

Πράξη ελπίδας από τους Γιατρούς του Κόσμου

Δωρεάν εμβολιασμοί για τα παιδιά ανέργων γονέων πραγματοποιείται από τους Γιατρούς του Κόσμου. Η αρχή έγινε σήμερα με τον εμβολιασμό 50 παιδιών, στην πλειοψηφία τους βρέφη, στο Πολυϊατρείο του Περάματος. Όλα παιδιά Ελλήνων που έχουν χάσει το βασικότερο δικαίωμά τους: την πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

Με αυτό τον τρόπο, την έναρξη ενός εκτεταμμένου προγράμματος δωρεάν εμβολιασμού, οι Γιατροί του Κόσμου (ΓτΚ) δίνουν απάντηση ελπίδας και συμπαράστασης σε αυτούς που συνθλίβονται κάτω από το βάρος της οικονομικής κρίσης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται χάρη στη συνδρομή του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του ομίλου Υγεία, το Παίδων Μητέρα, το οποίο ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ανθρωπιστικής οργάνωσης για στήριξη των ανέργων οικογενειών και πρόσφερε αρχικά 300 βασικά παιδικά εμβόλια 8 διαφορετικών κατηγοριών.

Τα εμβόλια παραδόθηκαν σήμερα σε ειδική τελετή από εκπροσώπους του νοσοκομείου, με επικεφαλής τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, ομότιμο καθηγητή Παιδιατρικής Χρήστο Μπαρτσόκα, στο Πολυϊατρείο των ΓτΚ στο Πέραμα, παρουσία του δημάρχου Περάματος Παντελή Ζουμπούλη, εκπροσώπων των Γιατρών του Κόσμου και συνεργαζόμενων με την Οργάνωση παιδιάτρων της ευρύτερης περιοχής.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news