facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Θα απαγορεύσουν και το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Υψηλά τα ποσοστά εθισμού στους νέους.

Μπορεί η απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους στην Αμερική να έκανε του υπέρμαχους της απαγόρευσης να χαμογελούν, κάποιοι, όμως, είχαν βρει έναν τρόπο για να συνεχίζουν να γεμίζουν τις τσέπες τους.


Μετά την απαγόρευση, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που προσφέρεται σε πολλές γεύσεις, απέκτησε μεγάλο αριθμό φανατικών, ανάμεσά τους και αρκετά παιδιά.

Ήδη στην Αμερική έχουν ξεκινήσει προσπάθειες να περιοριστεί η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, καθώς τα ποσοστά των παιδιών που έχουν εθιστεί στην εισπνεόμενη νικοτίνη αυξάνεται θεαματικά.

Στη Βοστώνη η αρμόδια υγειονομική επιτροπή υπερψήφισε την απαγόρευση χρήσης ηλεκτρονικών τσιγάρων σε δημόσιους χώρους και χώρους εργασίας, αλλά και της πώλησής τους σε ανηλίκους. Παράλληλα, θα χρειάζεται ειδική άδεια για την πώληση συναφών προϊόντων.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο απαγόρευσε πρόσφατα στην αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων να επιβάλλει ρυθμίσεις στην αγορά ηλεκτρονικών τσιγάρων, έτσι "απάντησε" με την αντιμετώπισή τους όπως τα προϊόντα καπνού.


newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news