facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Των… υπουργείων τα φώτα

Την ώρα που η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού απειλεί να «αλλάξει» τα… φώτα σε χιλιάδες καταναλωτές, ζητώντας τους να πληρωθεί μέσω του λογαριασμού της και το χαράτσι του Υπουργείου Οικονομίας, κάποια υπουργεία δείχνουν να χαίρουν φροντίδας και ασυλίας από τον οργανισμό «κοινής ωφελείας».

Βλέπει η Δ.Ε.Η.;

Αμ, δεν βλέπει η Δ.Ε.Η., σύμφωνα με τα στοιχεία που έφερε στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άγγελος Κολοκοτρώνης, ο οποίος αναφέρθηκε σε 8 υπουργεία που χρωστάνε τα… εκατομμύρια!

Ο βουλευτής επικαλέστηκε τις καταγγελίες των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ότι τα χρέη προς τη Δ.Ε.Η. προέρχονται από τα εξής υπουργεία: Οικονομίας 46,63 εκατ. ευρώ, Οικονομικών 1 εκατ. ευρώ, Άμυνας 9,41 εκατ. ευρώ, Προστασίας του Πολίτη 7,10 εκατ. ευρώ, Εσωτερικών 14,60 εκατ. ευρώ, Δικαιοσύνης 4,41 εκατ. ευρώ, Υγείας 3,80 εκατ. ευρώ και Παιδείας 2,2 εκατ. ευρώ.

Επιπροσθέτως, ο βουλευτής αναφέρθηκε και σε ακόμη έναν μεγαλοοφειλέτη - πελάτη της Δ.Ε.Η., που οφείλει με τελεσίδικη απόφαση 30 εκατ. ευρώ.

Γι' αυτό ο Άγγελος Κολοκοτρώνης ζητεί από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου να μάθει για το τι προτίθεται να κάνει η διοίκηση της Δ.Ε.Η. για τα «φέσια» που της έχει βάλει το ελληνικό Δημόσιο.

Τα φώτα χαμηλώστε, δάκρυ του να μη δείτε…

zougla

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news