facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δεν μου ζήτησε συγνώμη ο Ξυνίδης για την «καλτσοδέτα»

Αιχμές και εναντίον του πειθαρχικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ αφήνει η Εύα Καϊλή καθώς όπως υποστηρίζει θα έπρεπε να είχε κινηθεί αυτομάτως μόλις δέχθηκε την φραστική επίθεση από τους συναδέλφους της.


Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως δεν έχει της έχει ζητήσει συγνώμη ο Σωκράτης Ξυνίδης για τον χαρακτηρισμό περί «καλτσοδέτας».

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό πλέον. Ούτε πολιτικό. Έχει φύγει από αυτή τη σφαίρα και νομίζω ότι είναι βαθιά κοινωνικό και ρατσιστικό. Ενισχύθηκαν οι απόψεις αυτές και υποστηρίχθηκαν και αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι δεν έχει να κάνει με ένα προσωπικό ζήτημα και μια συγγνώμη που μπορεί να πάρω, αλλά με ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες σήμερα σε επαγγελματικούς χώρους και δεν βρίσκουν τη δύναμη να το αντιμετωπίσουν, πιστεύουν ότι δεν πρέπει να εκφέρουν άποψη και να την υποστηρίξουν μέχρι τέλους» είπε χαρακτηριστικά η Εύα Καϊλή μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Εκτός από τον Σ. Ξυνίδη στην επιστολή που έστειλε στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ καλεί να κληθούν οι Χ. Καστανίδης και Στ. Κουτμερίδης για δηλώσεις που έκαναν το επίμαχο διάστημα εναντίον της.

Στις 4 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ξυνίδης φέρεται να είπε «σιγά την καλτσοδέτα», όταν η Εύα Καϊλή φώναζε επειδή διακόπηκε η συνεδρίαση και δεν της είχε δόθηκε ο λόγος.

Το ίδιο βράδυ, ο Χ. Καστανίδης, είχε δηλώσει με νόημα για την συνάδελφο του. «Μια από τις βουλευτίνες, αυτή που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το… κάδρο της πολιτικής».

Τέλος, την επόμενη μέρα, 5 Νοεμβρίου, ο Στάθης Κουτμερίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, είχε δηλώσει «Πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο η κυρία Καϊλή. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική».

real.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news