facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ακόμα δύο εκατ. ευρώ για τους σεισμόπληκτους της Δυτικής Ελλάδας

Άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες κάλυψης των σεισμόπληκτων της Δυτικής Ελλάδας διατίθενται στον Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Αχαΐας, επιπλέον των 13 εκατ. ευρώ που εκταμιεύθηκαν πριν από λίγες ημέρες και τα οποία ήδη διατίθενται στους δικαιούχους.

Τα δύο εκατ. ευρώ, θα διατεθούν για την κάλυψη των υποχρεώσεων καταβολής της δωρεάν κρατικής αρωγής σε δικαιούχους από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος «τα χρήματα αυτά ελήφθη απόφαση να διατεθούν στο ΤΑΣ Αχαΐας, εξαιτίας της αδυναμίας άλλων περιοχών να τα απορροφήσουν εγκαίρως».

Επίσης, σύμφωνα με την Περιφέρεια, πρόκειται να διατεθούν άμεσα 2,5 εκατ. ευρώ για την κάλυψη υποχρεώσεων προς τους πυρόπληκτους της Ηλείας και της Αχαΐας. Ειδικότερα για τους πυρόπληκτους της Ηλείας θα διατεθεί 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ για τους πυρόπληκτους της Αχαΐας, 1,1 εκατ. ευρώ.

Ακόμα, από το πρόγραμμα αποκατάστασης σεισμοπλήκτων εξασφαλίστηκε ποσό 500.000 ευρώ και για την κάλυψη παλαιότερων υποχρεώσεων, που δεν αφορούν ζημιές από τον σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008. Το ποσό αυτό θα διατεθεί σε δικαιούχους από την Πάτρα και το Αίγιο.

zougla.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news