facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Καρχιμάκης προς Χρυσοχοϊδη:"Είσαι αλαζόνας, αχάριστος και προπέτης"

- Είκοσι βουλευτές ετοιμάζουν τον διάδοχο του Γιώργου
- Αποκλειστικές πληροφορίες για τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο
- Βόμβα Χρυσοχοϊδη: "Δεν μπορεί να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου. Να φύγει τώρα"
- Καρχιμάκης: "Κάποιοι λύσσαξαν να μην είναι ο Γιώργος πρωθυπουργός"


Ο πόλεμος ήταν ακήρυχτος και το πρωί έγινε επίσημος από τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου και ο μόνος από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δήλωσε έτοιμος να διαδεχθεί το νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έριξε την πρώτη βόμβα.

"Δεν μπορεί να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου. Να φύγει τώρα. Μόνο σε αποικία θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός!", είπε σε τηλεοπτικό σταθμό και από εκεί και πέρα το κυριακάτικο πρωινό πήρε άλλη γεύση.

"Θεωρώ ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει μέσα στην κοινωνία. Συνεχίζουμε να μην βλέπουμε την αλήθεια και σφυρίζουμε κατά κάποιο τρόπο αδιάφορα. Η χώρα θα έχει σε τρεις μήνες εκλογές. Χρειάζεται ηγεσίες που να εμπνέουν προσδοκίες για το μέλλον και συζητάμε ποιος θα ανοίξει τις διαδικασίες και πότε θα τις ανοίξει. Αυτή δεν είναι μια σοβαρή αντιμετώπιση από ένα κόμμα που κυβερνά τα τελευταία δύο χρόνια", δήλωσε και έριξε την βόμβα:

"Ο κύριος Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος, μόνο σε αποικία μπορεί να είναι υποψήφιος με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα".
Και ήρθε η απάντηση:

Μέσω του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.

"Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Η αλαζονεία, η αχαριστία και η προπέτεια θα κριθεί από τον κόσμο", είπε παίρνοντας για δεύτερη φορά τον λόγο στην Βουλή.
Νωρίτερα ο κ.Καρχιμάκης μίλησε για συμφέροντα με τα οποία όπως είπε “...επιχείρησε να συγκρουστεί ο Παπανδρέου και λύσσαξαν να μην είναι πρωθυπουργός, και βεβαίως συνεχίζουνε θέλοντας να τον αποτελειώσουν να τον εξαφανίσουν.”
Είπε επίσης ότι “κάποια από τα κανάλια δεν μπορούν να κατευθύνουν ποιοι θα είναι οι ηγέτες.”
Και κατέληξε: “Στην Δημοκρατία δεν επιτρέπεται οι εξελίξεις να καθορίζονται από το θυμικό και από τις προσωπικές εκτιμήσεις κάποιων τηλεπαρουσιαστών.”

Ο κ. Καρχιμάκης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στα διαπλεκόμενα ομολογώντας την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου!

Είπε: “Ένα μεγάλο μέρος του συστήματος συμφερόντων, και των παρασιτικών συστημάτων που λεηλατούν τον πλούτο θέλουν να είναι ανενόχλητοι και λαθρόβιοι, να παίρνουν δάνεια, παροχές και διευκολύνσεις χωρίς εγγυήσεις και να θέλουν ταυτόχρονα να είναι ρυθμιστές και εκβιαστές του πολιτικού συστήματος. Να τροχιοδρομούν ενίοτε σε πολιτικές καριέρες στενά τους πρόσωπα που τις αναλαμβάνουν προς διεκπεραίωση”.
Μίλησε για δήθεν συγκρουόμενους με τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος και πρόσθεσε ότι όλοι αυτοί, θέλουν διαλυμένα και σπαρασσόμενα κόμματα, θέλουν να επεμβαίνουν και να διαχειρίζονται τις ηγεσίες τους, να τις ανεβάζουν και να τις κατεβάζουν και να είναι υποχείρια τους. Αυτοί θέλουν διαλυμένο πολιτικό σύστημα και δυστυχώς αναζητούν στα κόμματα πρόθυμους είτε από αφέλεια είτε από σκοπό."

Για ακόμα μια φορά όμως δεν είπε ονόματα. Αν και όπως φαίνεται τα ξέρει...

Κίνηση 20 βουλευτών

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, 20 βουλευτές του κλίματος Παπανδρέου ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση η οποία ίσως και να έχει σχέση με τις πρωινές δηλώσεις Χρυσοχοϊδη. Οι βουλευτές αυτοί, λένε οι πληροφορίες μας, δεν βλέπουν ως λύση για την διαδοχή ούτε τον κ.Βενιζέλο, ούτε τον κ. Λοβέρδο και είναι υπέρ της λύσης του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Ο τρόπος με τον οποίο θα κάνουν την κίνησή τους δεν έχει ακόμα αποφασιστεί όμως είναι ζήτημα ημερών αν όχι και ωρών...

newsit,gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news