facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ξεμένει από χρήματα το ΠΑΣΟΚ

Εντείνονται τα οικονομικά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ, όπως πρώτο ανέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα το newsbomb. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι του κόμματος παρά το γεγονός ότι έχει μπει για δέκατη ημέρα ο Δεκέμβριος, περιμένουν ακόμα να πληρωθούν.

Μάλιστα σε ένα είδος συνέλευσης που έκαναν πριν από λίγες ημέρες έπεσε η πρόταση να απεργήσουν, προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους, κάτι που θα συμβαί για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού σοσιαλιστικού κόμματος.

«Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι» αναφέρουν εργαζόμενοι και περιμένουν από τον πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου να βρει μια λύση. Ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος κάλεσε την περασμένη εβδομάδα τους εργαζόμενους και τους ανακοίνωσε πως αγνοεί πότε θα πληρωθούν. Δεσμεύτηκε πάντως πως καταβληθεί κανονικά το δώρο Χριστουγέννων, μιας και ο νόμος προβλέπει αυτόφωρο σε περίπτωση μη καταβολής του.

Όλοι οι εργαζόμενοι ήλπιζαν πως με την απόφαση εκταμίευσης της έκτης δόσης το πρόβλημα που τείνει να χρονίσει θα λυνόταν. Παρ' όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και ο προβληματισμός εντείνεται.

Άγνωστο προς το παρόν παραμένει ο τρόπος που αποπληρώνονται τα δάνεια του κόμματος. Το ΠΑΣΟΚ μηνιαίως έχει υπέρογκες υποχρεώσεις στην αποπληρωμή δανείων και ως εκ τούτου χρειάζεται συνεχώς διαθέσιμα στα ταμεία του. Πολλά στελέχη σκέφτονται να θέσουν άμεσα το θέμα ενημέρωσης για την οικονομική κατάσταση στα αρμόδια όργανα, ενώ το σημείο αυτό αποτελεί και έναν επιπλέον προβληματισμό για τους δελφίνους. «Μήπως να ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα, παρά να παραλάβουμε ένα παλιό χρεοκοπημένο;» αναρωτιόταν μεταξύ σοβαρού και αστείου ένας εξ' αυτών προ ολίγων ημερών.

newscode.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news