facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Την Τρίτη τα μεσάνυχτα η ψήφιση του Προϋπολογισμού

Μια ημέρα νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί ξεκίνησε η συζήτηση του προϋπολογισμού του κράτους για το 2012 στην ολομέλεια της Βουλής και αυτό γιατί ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος πρέπει την ερχόμενη Τετάρτη (ημέρα ψηφοφορίας σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό)
να βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής στις 8-9 Δεκεμβρίου.

Υπό αυτά τα δεδομένα λοιπόν, οι τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ενώ οι συνεδριάσεις θα συνεχιστούν έως και την Τρίτη ώστε τα μεσάνυχτα της ίδια ημέρας να πραγματοποιηθεί η ονομαστική ψηφοφορία.

Βέβαια, ο φόβος αρκετών είναι ότι η λειτουργία της Βουλής την συγκεκριμένη ημέρα ίσως «προκαλέσει» επεισόδια καθώς είναι η «μαύρη» επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Αναλυτικά, σήμερα Σάββατο η συνεδρίαση ξεκινά στις 6 το απόγευμα ενώ από τον τελικό αριθμό των ομιλητών θα εξαρτηθεί και αν θα υπάρξουν εμβόλιμες συνεδριάσεις.

Συγκεκριμένα, για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση μόνο το απόγευμα εάν όμως υπάρχουν αρκετοί ομιλητές τότε θα υπάρξει και πρωινή συνεδρίαση. Το ίδιο ισχύει και για την Δευτέρα.

Επιπροσθέτως, πρέπει να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός κατατίθεται από μια κυβέρνηση που υποστηρίζεται από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ με αποτέλεσμα να αναμένεται να ψηφιστεί με ευρεία πλειοψηφία περίπου 260 ψήφων.

newsbomb.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news