facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Π. Καμμένος: «Κυβέρνηση - έκτρωμα»

Συνεχίζεται σήμερα στη Βουλή η συζήτηση του προϋπολογισμού του 2012, η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της επόμενης Τρίτης με την ονομαστική ψηφοφορία.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια ξεκίνησε χθες, με τις τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων, ενώ σήμερα άνοιξε ο κατάλογος των εγγεγραμμένων βουλευτών.


Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «κυβέρνηση-έκτρωμα» που «έχει ένα και μοναδικό σκοπό: την παράδοση της χώρας στους δανειστές της», ενώ επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.

«Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι κομματικές ταυτότητες, ούτε οι λίστες, τα οφίτσια», τόνισε χαρακτηριστικά.


Ο ανεξάρτητος βουλευτής -πρόσφατα διαγραφείς από την ΚΟ της ΝΔ- άσκησε κριτική στους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «κάνουν αντιπολίτευση συμπολιτευόμενοι ή μάλλον, κάνουν συμπολίτευση αντιπολιτευόμενοι», κάτι που χαρακτήρισε «παράλογο».



Στο μεταξύ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη άσκησε κριτική τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ και τα ηγετικά του στελέχη ασχολούνται πρωτίστως με τη διαδοχή Παπανδρέου. Από την άλλη, η ΝΔ παριστάνει την αντιπολίτευση μιας κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει».



Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνουν όσο το συντομότερο εκλογές και εκτίμησε ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές θα είναι καλύτερη από τη σημερινή.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας έστρεψε τα βέλη του κατά της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να δηλώνει ότι είναι συγκυβέρνηση και ταυτόχρονα να είναι αντιπολίτευση.



real.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news