facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

"Η ΕΥΠ παρακολουθούσε διαδήλωση"

Aπόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ, με ημερομηνία 8 Οκτωβρίου 2010, που αφορά σε αναφορά κινητοποιήσεων πολιτών στο Ηράκλειο από άνδρες της Υπηρεσίας, οι οποίοι... "συμμετείχαν" στις διαδηλώσεις, αποκαλύπτει το περιοδικό "Επίκαιρα".

Αναλυτικότερα, τα "Επίκαιρα" για την ημέρα εκείνη αναφέρουν:


«Στις 7 Οκτωβρίου του 2010 η ΑΔΕΔΥ είχε προκηρύξει πανελλαδική απεργία, με αφορμή το νέο μισθολόγιο των δημόσιων υπαλλήλων αλλά και τα οικονομικά μέτρα των τελευταίων μηνών, που ακολούθησαν την υπογραφή του μνημονίου.

Χρονικά, η συγκεκριμένη κινητοποίηση βρίσκεται περίπου στο μέσο των εκδηλώσεων της οργής των πολιτών, από την ημέρα που υπεγράφησαν το μνημόνιο και η πρώτη δανειακή σύμβαση μέχρι την υπογραφή του Μεσοπρόθεσμου και των νέων επαχθών μέτρων κατά εργαζομένων και συνταξιούχων.

Έχοντας πλέον αντιληφθεί το μέγεθος της αντίδρασης των πολιτών αλλά και γνωρίζοντας το τι θα επακολουθήσει, οι διωκτικές Αρχές, υπό το μανδύα της διατήρησης της τάξης, σπέρνουν "γιαλαντζί διαδηλωτές" ή, σε χειρότερες περιπτώσεις "γιαλαντζί αντιεξουσιαστές" σε κάθε πορεία, συλλαλητήριο ή εκδήλωση διαμαρτυρίας μικρής ή μεγάλης έκτασης.

newsit.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news