facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ξέμεινε από... λάμπες ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Κανένας προμηθευτής δεν αναλαμβάνει το Δήμο

Βαθύ σκοτάδι επικρατεί στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Η Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού έχει ξεμείνει από λάμπες και ηλεκτρολογικό υλικό, με αποτέλεσμα όσοι πολίτες τηλεφωνούν
στην αρμόδια υπηρεσία για να ζητήσουν την αντικατάσταση ενός λαμπτήρα που έχει καεί στο δρόμο, να παίρνουν την αποστομωτική απάντηση ότι το αίτημά τους δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, καθώς δεν υπάρχουν... λάμπες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα aggelioforos.gr ακόμη και σε γραφεία αντιδημάρχων, λαμπτήρες που καίγονται δεν αντικαθίστανται. Αρχικά, οι ανάγκες καλύπτονταν από το στοκ που υπήρχε στις αποθήκες του δήμου, το οποίο όμως έχει πλέον εξανεμιστεί.

Στο παρελθόν έγιναν έξι διαγωνισμοί για προμήθεια τέτοιου υλικού, οι οποίοι κηρύχθηκαν άγονοι, αφού κανένας προμηθευτής δεν επιδείκνυε ενδιαφέρον.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης, Χασδάι Καπόν, απέδωσε αυτήν την απροθυμία της αγοράς να συνεργαστεί με το δήμο στην εκτίμηση ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει καταστεί αναξιόπιστος στους προμηθευτές του, λόγω της δύσκολης οικονομικής του κατάστασης.

Παράλληλα, όμως, έκανε λόγο και για κακογραμμένα, κατά κάποιο τρόπο, κείμενα διακηρύξεων, που απέτρεπαν τους προμηθευτές από το να προσέλθουν.

newsbeast.gr

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news